- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Aksine çok anlayışlı ve çok romantik... Aramızdaki uyum haricinde hızla ilerledi herşey ani gelişti aslında aileler tanıştı falanniye canım bu işler belli olmuyor ki aranızdaki sevgi birbirinize olan uyumunuz bağlılığınız sizi evliliğe götürmeyecek mi :) hoş erkekler odundur biraz geç anlar o bakımdan haklı olabilirsiniz ama yine de beklemek güzel bence
öyle tabi canım.kendisini haklı çıkarmak ilişkinizin bitmesinde suçu olmadığını kanıtlamaya çalışmak gibi geldi bana canım :44:
Aksine çok anlayışlı ve çok romantik... Aramızdaki uyum haricinde hızla ilerledi herşey ani gelişti aslında aileler tanıştı falanHani zamana bırakalım gibi bi durumumuz olmadı...
Kapalı bi kutuyduk ikimiz de birbirimize...Gözümüz kapalı evet dedik , garip bi his ... Çok şükür ki , en ufak bi olumsuzluk yaşamadık... Bu yüzden bekleyebiliyorum ama ona bunu yansıtmak istemiyorum... Onun düşünmesi gerekir... Bakalım
öyle tabi canım.evde söz, ufak caplı bi düğün, borçları birlikte ödemeyi kabul etmeme rağmen 3 sene bekledi. şutladım ben de :88::88:
amin inşallah teşekkür ederimhakkınızda hayırlısı bunda olmamış başkasından alırsın o unutulmaz teklifi
amin inşallah,ne güzel dualar bunlar... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...ayyy güzel olsun ya güzel başlamış güzel devam etsin ikinizde tontonlaşıncaya kadar sürsün bastonlarla birbirinizi tamamlayıncaya dekçoluk çocuk torun torba hepsini birlikte görün emi :123:
amin inşallah,ne güzel dualar bunlar... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
Bizim tanışmamız falan çok ilginç oldu gerçekten... Hani diyorlar ya kaderindeyse, nasibinse anlarsın diye... Dedirtiyor ,hissettiriyor gerçekten
Paylaşacağım hayırlısıyla , hayatın attığı kazıklardan sonra güzel şeylerin de olabileceğine inanmaya başladım...en azından benimki gibi kötü olmamış :2: evlilik haberlerini alırız inşallah o zaman sonra bebek sonra torun
Paylaşacağım hayırlısıyla , hayatın attığı kazıklardan sonra güzel şeylerin de olabileceğine inanmaya başladım...
Sonra dedim ki ;
Her kışın ardı baharmış gerçekten...
Kızlar sevdiğiniz kişiden aldığınız evlilik teklifi nasıldı ? Ne gibi sürprizler yaptı size ? Anlatmaya var mısınız ?
biz öğrenciydik çıkmaya başladığımızda...yaz tatili oldu evlerimize gittik üç ay boyunca birbirimizi hiç göremedik sonra okulların açılacağı zaman geldi çattı . yakışıklı prensim beni gece otogarda karşıladı sonra benim evime gitti kapıyı açtık bir de ne göreyim heryerde mumlar duvarlarda küçük oklar beni yönlendirmek için. okları takip ederek mutfak salon banyo balkon hepsini tek tek gezdim her odada küçük bi not yazıp gizlemiş onları aramakla uğraştım baya bi. notlarda evlenince işte balkonumuzda kahvaltılar yapıcaz salonda şunu yapıcaz mutfakta bunu yapıcaz gibi şeyler yazıyodu(ayrıntısıyla yazamıyorum notları) sonra en son yatakodasına götürdü beni kapısı kilitliydi .kapıyı açtı .. yere mumlarla ismimi yazmış yatağın üstünü güllerle donatmış.. arayada yüzüğü gizlemiş yüzüğün yanındada yine küçük bi kalp şeklinde not vardı benimle evlenirmisin yazmış içinede...
öyle bi evlenme teklifiydi çok romantikti bana göre şuan 6 yıldır beraberiz iki buçuk senedir de evliyiz allaha şükür bi problemimiz yok çokta mutluyum.allah kısmet ederse yakında yeni bi birey daha katılacak yuvamıza
ayyyy inşallah daha da mutlu olursunuuuuzzz
sizinki harbi romantikmiş :) merak ettim de böyle bir evlilik teklifinden sonra artık evlisiniz arada böyle sürprizlere devam ediyor mu ben de ona göre kendiminkinden böyle şeyler bekleyeceğim de
Ve bir de allah analı babalı büyütsün şimdiden
teşekkür ederim canım ...
sürprizler evlilik teklifindeki kadar abartı olmasa da arada oluyo en azından bi çiçek alıp geliyor yada aniden hadi valizleri hazırla tatile gidiyoruz diyebiliyor..iş yoğunluğuna başlı olarak değişebiliyor :)
Kızlar sevdiğiniz kişiden aldığınız evlilik teklifi nasıldı ? Ne gibi sürprizler yaptı size ? Anlatmaya var mısınız ?
Biz aynı iş yerinde çalışıyorduk ( hala da öyleyiz) bir gün iş çıkışı evli bir arkadaşımız vardı onlarla birlikte yemek yiyeceğimizi söyledi. Tabi o arkadaşı da ayarlamış önceden :)
O gün eşim araba ile gelmişti. Arkadaş dedi ki siz önden gidin biz de eşim ile geleceğiz dedi. Neyse biz çıktık beni güzel bir restorana götürdü şık bir masa ayrılmış. Yemeklerimizi söyledik yerken keman sesi duydum bir de baktım ki kemancı bize doğru geliyor ve ikimizin de çok sevdiği şarkı Onur Akın "Seni Seviyorum" çalıyor. O sırada tabi şaşırdım, heyecanlandım, utandım herşeyi bir arada yaşadım :26: ve yüzüğü çıkarıp bana evlenme teklifi etti.
Daha sonra dansa kaldırdı ama ben nasıl utanıyorum hiç gelemem herkesin içinde böyle romantikliklere sırf kırılmasın diye dansa kalkmıştım
hahahaha ayy utangaçlık başa belaama öyle bir anda da utanmamak elde değil Allah mesut etsin :)
heyt bee :) olur olur üzülmeyin zamanının gelmesini bekliyordur :) sonrası Allah Kerim
Aminnn inşallah çok çok teşekkür ederim..Rabbim herkese nasip etsin inşallah yaa , harika bi duygu gerçektenayyyy çok mutlu olduuummmmmben demiştim amaaaa Allahtan ümit kesilmez işte hiç beklemediğiniz bir anda tak diye olmuş çok çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Aminnn inşallah çok çok teşekkür ederim..Rabbim herkese nasip etsin inşallah yaa , harika bi duygu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?