Evlilik teklifinizi ne zaman aldınız ?

bence cokta takma, hersey dogru hissettiriyor ise hic onemli degil. bende teklif almadim, hatta yuzuk secme olayini beceremem ben dedigi icin tektasimi bile kendim sectim. parmagima takacagim aksesuarim sonucta, o yuzden onun uzerinde soz sahibi olmam benim icin cok daha makbuldu. cicegi burnunda evliyiz, teklif muhabbetini arada espirili sekilde yapiyoruz ama cokta onemli degil.
zaten yüzüğü de beraber seçelim diye bir kaç şey söylemişti, o da sürpriz olmayacağının farkında artık sanırım :)
en iyisi ben seçeyim yüzüğü deyim de bitsin bu bekleyiş :)

eğer gerçekten istiyorsan içinde kalacaksa eğer yapmazsa, açık açık söyle valla ben söylemiştim. Evlilik teklifinden sonra işlerin ilerleyeceğini. Sende yakında evlenicez daha evlilik teklifi etmedin ne zaman edeceksin diye sorabilirsin. Erkeklere gereksiz geldiği için böyle şeyler düşünemiyorlar pek.
artık teklif yapsa da anlamı yok ki nerdeyse her şey hazır.. en iyisi gerek olmadığını belirtmek

Merhaba,
ağustosta düğünüm var, yer alındı, hazırlıklar son hız devam ediyor
aileler tanıştı. 3 ay sonra isteme var. henüz evlilik teklifi yok..
erkek arkadaşım çok romantiktir, odunluğundan değil yani ama bana garip gelmeye başladı ona hissettirmesem de.
normalde evlilik teklifi olur sürprizi heyecanı olur, sonrasında bazı şeyler gelişir. biz de tersi sanırım.
pırlanta almayı düşünüyorum sana dedi, beraber mı bakalım dedi hatta, bir yüzük beğendim ama efektli. ben adam gibi bir şey alıcam sana dedi. sürpriz olsun o zaman sen bak dedim.
nisanda isteme var hala bir şey yok. kredisi biticek nisanda o zamanı mı bekliyor diye düşünüyorum.
ama böyle de formalitedenmiş gibi olucak sanki, zaten evlenceğimiz zaman belli.. içime sinmiyor böyle.
siz ne zaman aldınız teklifleriniz ? bizim gibi tuhaf olan var mı merak ettim

Ben hiç teklif almadan evlendim. Aileler işin içine girince ciddileşti zaten iyice. Şimdi düşünüyorum ne safmışım:)

Merhaba,
ağustosta düğünüm var, yer alındı, hazırlıklar son hız devam ediyor
aileler tanıştı. 3 ay sonra isteme var. henüz evlilik teklifi yok..
erkek arkadaşım çok romantiktir, odunluğundan değil yani ama bana garip gelmeye başladı ona hissettirmesem de.
normalde evlilik teklifi olur sürprizi heyecanı olur, sonrasında bazı şeyler gelişir. biz de tersi sanırım.
pırlanta almayı düşünüyorum sana dedi, beraber mı bakalım dedi hatta, bir yüzük beğendim ama efektli. ben adam gibi bir şey alıcam sana dedi. sürpriz olsun o zaman sen bak dedim.
nisanda isteme var hala bir şey yok. kredisi biticek nisanda o zamanı mı bekliyor diye düşünüyorum.
ama böyle de formalitedenmiş gibi olucak sanki, zaten evlenceğimiz zaman belli.. içime sinmiyor böyle.
siz ne zaman aldınız teklifleriniz ? bizim gibi tuhaf olan var mı merak ettim

Biz de nişanlanmadan zaten önce evlilik konuşur olmuştuk. Plan yapmaya falan başlamıştık ufaktan. Sonra ne olduysa birden gün belirledik. İsteme ve nişanı bir arada yapmaya karar verdik aynı gün. Sonra kendisine ben evlilik teklifi almadım, nereden biliyorsun istediğimi, hayır diyebilirim falan dedim.Ama gün falan belirlenmişti çoktan yani. Alyans almaya gittiğimizde tek taş da seçtik. Ben yanımda götürmedim yüzükleri, ondaydı.

Nişandan bir gün önce ilk yıl dönümümüzü kutladığımız yere yemeğe götürdü. Ben anladım tabi evlenme teklifi edeceğini. Ama kendisi çok çekingen biridir böyle konularda, klasik bir şey bekliyordum yani, masadan uzatır parmağıma takar gibi vs.. Gittiğimiz yerde de canlı müzik vardı. Yerinden kalktı, canlı müziği durdurdu, ''bir saniye ara verebilir miyiz? Herkesin huzurunda 4 yıldır birlikte olduğum sevdiğim kadına evlenme teklifi etmek istiyorum'' dedi. Dizlerinin üstüne çöktü falan klasik. Ben şok tabi o kadar beklemiyorum ki böyle bir şey, titriyorum falan. Sonra evet çığlıkları, yüzük takma, sarılma vs.

Çalan grup çiftimizi dans etmek için sahneye alalım o zaman falan dedi, kalktık dans ettik. Yan taraftaki masa videoya almış, o anların videosu da olmuş oldu elimizde.

Yani her şey hazır olmasına rağmen, o kadar şaşırdım ve sevindim ki. Böyle bir şeyi karakter olarak asla yapmayacağını düşündüğüm bir insanın benim için bunu yapması fazlasıyla yeterliydi. Zaten kendisi de senin için yapamayacağım bir şey yok dedi, sen nasıl böyle bir şey yapabildin diye sorunca. Her hatırladığımda 5 dk salak salak gülüyorum.

Back
X