- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi kavun kokussu
kendisi sevgilimdi.. bu konuda duzgun duzgun konusmustuk ertesı gun ben dusundum de aslında evlenınce bıle her yıl duzenlı gönderılmez ben de aynısını yapsam normal mı? babanın zaten maası var vs gıbı seyler dedı..Ne kadar güzel bir aile de ne kadar temiz düşüncelerle yetişmişsiniz. Önce ailenizi yaptığı fedakarlıklar ve böyle güzel düşüncede bir evlat yetiştirdiği için, sonra da sizi o aileye layık olduğunuz için tebrik ediyorum.
Hangi vicdan böyle bir aileyi yüzüstü bırakabilir anlamıyorum.. Emin olun ailenize yaptığınız yardım size misliyle döner zaten..
Burada yazdığınız gibi eşinize de anlatın bence.. Durumunuz çok sıkışık olacaksa hemen kabullenmesi zor olabilir, o sizin gibi düşünemeyecektir illaki. Ama bunu rahatça yapacak güce sahipseniz asla onun dediğini kabullenip elinizi çekmeyin ailenizin üstünden.
bende burda yazdıklarımı hatta cok daha fazlasını yazdım ve ayrıldım. sonrakı her cumlesı "tamam zaten ayrıldın benden" oldu.. yani ayrılmama takıldı ama aileme bunu reva görmesini kaldıramadım.. direk ayrılmakla hata mı ettim bilmiyorum ama daha sevgiliyken böyle yapınca evlenince nolcak dıye gözüm korktu bi an..