- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi kavun kokussu
işte asıl kafamı karıştıran da bu ya.. o kesinlikle böyle biri değildi... ben onunlayken vitrinlere bakmazdım çünkü bi mağazanın önünden geçerken bile hadi gel alalım neye baktın hadi alalım aaa orda bakkal mı varmış ne istiyosan alayım diyen bi insandı... öğrenciyken kontrm bittiğinde bazen param olmazdı yarın yüklicem bugun çıkamadım derdim param yok demezdim buna rağmen 'ha sen ha ben farkeder mi derdi' istemem dediğim halde hemen konturumu attırırdı...Aradaki mesajlar okuyamadm ama sanirim ayrildiniz. Bence üzülmeyin ve değişir beni anlar diye düşünmeyin... Benim eski es oldukça zengindi ama gönlü fakirdi kendi kazandgm paradan 50 lira verirken bile huzursuz oluyordum içinden sen kimsn bee onca yildir sen mi okuttun onca zorluğa rağmen hem de kiz cocugunu okutma diyen onca insana ragmenn diyosunnn ama disindan soyleyemiyorsun. Lafa gelince et tabi yardim derdi ama her kuruşa da içi giderdi iğrenç birşey ... Seni seven seni düşünen aileni dusunmenden rahatsiz olmaz henüz evli değilken yollari ayirmak mantikli bu durumda...
atandım artık yemekler benden derdim ha senden çıkmış ha benden derdi öderdi... sen ben mi var biz varız derdi...
nasıl bu noktaya geldik anlamıyorum