Evlilik ve anne olmak

Sagol canim daha yolun basindasin ben o ayda degil ikinci cocugu dusunmek dogum birdaha yapamam diyordum oralari dusunmuyorum zor bir dogumda sen de yavrunu guzel guzel buyut insallah.

Ben o kadar kolay doğurdum ki inşallah senin de doğumun öyle olur.
Bebeğim de çok şükür uyku ya da gaz sorunu olan bi bebek değil
Ama Allah dağına göre kar veriyor demek
Ben bu kadarından yoruluverdim :)

Niye hep negatif olayları görüp hayatınızı onlara göre şekillendiriyorsunuz kii..
sizin gibi insanları anlamıyorum... daha bişeye başlamadan ya öyle olursa ya böyle olursa diye kurgulamakda neyin nesiii.
canım benim bunlar hayatın gerçekleri.. herkez dört dörtlük bi hayat sürmüyo ama genelleme yapıp evlilikten korkmakta saçma... negatif şeyledi düşünüp kendinize çekmeyin lütfen.. eğer bi gün evlenirsen çok mutlu olacaksın ve çok güzel bi hamilelik yaşayıp mükemmel bi anne olacaksın. böyle düşün

Biz esimle 1 sene flort,1 sene de nisanliligin ardindan 2 yil sonra evlendik. Evlilik hazirlik surecimi nispeten stressiz ve rahat gecirdim diyebilirim.Cunku herseyimiz cok sade ve abartisizdi. Gerek ailelerin tanismasi gerek nisanimiz olsun. Nikah ve dugunu ayri yaptik. Dugunumuz yemekliydi. O bile cok sade sicacik ve neseli oldu. Makyajimi bile kendim yaptim. Bunun disinda mesela ceyizlerimi calisirken yaptim. Ev esyalarimizi bile esimle ikimiz gidip aldik. Oyle magaza magaza gezmedik, hep istedigimiz bir mobilya markasi vardi hepsini ordan aldik. Sonra mesela dugunde gelinligimin uzerine taktigim taki setimi esimle birlikte gidip aldik. Yani hicbir alisveris surecinde aileler yoktu,dahil etmedik.Cunku esim oyle istedi ve kafamiz cok rahatti. Zaten yaslarimiz itibariyle de yetiskin insanlariz.Kisacasi herseye kendimiz karar verdik. Ve bu surecte hicbirseyimizi abartili yasamadik.

Simdi 6 kusur aylik evliyiz. Ilk zamanlar alismakta adapte olmakta zorlandim acikcasi. Ama simdi duzenim iyice oturdu ve halimden memnunum. Anne olmak nasil bir duygu bilmiyorum. Henuz icimde asiri bir cocuk istegi de yok. Insallah ben de tadarim vakti gelince bu duyguyu..

Adamina gore degisiyor evlilik
Duzgun iki insan birbirini bulduysa buyuk rahatlik bence.

Evliliğim için keşke evlenmeseydim demiyorum ama çocuk fikri uzak geliyor bunun sebebi eşim ve benim karakter yapılarımiz, çocuğumuz olursa muhtemelen ilişkimiz bozulacak diye düşünüyorum.

Evliliğim için keşke evlenmeseydim demiyorum ama çocuk fikri uzak geliyor bunun sebebi eşim ve benim karakter yapılarımiz, çocuğumuz olursa muhtemelen ilişkimiz bozulacak diye düşünüyorum.
Şimdiki aklım olsa tüplerimi bağlatırdım :/

Hiç istemeden yapanlar delirmesin de napsın

İyi de önce hayatınıza biri girsin, bu adamla yeni bir hayat, şimdiki halimden daha iyi olur derseniz evlenirsiniz.

Millettin lafı ile karar verilecek bişey değil ki, evet evlilerin çoğu şikayet ediyor ama hiç birinin de boşandığı yok.

Gerçekten sevdiğiniz biriyle evlenirseniz hayat yorucu olsa da çok güzel. Sizin gördükleriniz; Evlenmek için evleneneler veya sevgililerinin hatalarını gördükleri halde evlenince düzelir diye düşünen kişiler.

Benim kadar evlilikten korkan biri yoktur sanırım, ama şu an 2. yılı doldurmaya aylar kaldı.
Evlilik güzel şey, beraber bir ömrü paylaşıyorsanız gülüp eğlenebiliyorsanız şayet. Aşk bir yere kadar, önemli olan onun en yakın arkadaşı da olmak. Anne olmak nasıl bir şey bilemiyorum ama evlilik zor, hatta tahmin ettiğimden daha da zor fakat bir şekilde evliliğe adapte olup devam ediyorsunuz hayata.

Annelik hakkında çok yorum yapamayacağım. Henüz tecrübe edemedim.
Ama evlilik çok fazla fedakarlık ve özveri istiyor. Görmezden gelmen gereken cok fazla konu oluyor. Herşeyi görrüsen emin ol çok fazla tartışıyosun. Ben 1,5 senelik evliyim. Eşimle çok mutluyuz çok anlaşıyoruz. Bizimde tek sorunumuz ailesi ve herşeye burunlarını sokma isteği. Hadsiz özgüvenleri. Ama görmezden gelince geçinip gidiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…