Sagol canim daha yolun basindasin ben o ayda degil ikinci cocugu dusunmek dogum birdaha yapamam diyordum oralari dusunmuyorum zor bir dogumda sen de yavrunu guzel guzel buyut insallah.
13+1 şuankac haftalik oldu kuzucuk bende hamileyken oyleydim karnim guruldasa bisey oldu sanirdim
daha minicik miş13+1 şuan
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesindaha minicik mişallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Yani insan sevmek ve hayati paylasmak iatiyor.İnsan evlenmeliyim diye evlenmez zaten normalde.. Hayatında biri vardır ve onu evlenecek kadar seviyosundur evlenirsin. Ben ortada biri yokken evlenmeyi düşünen insanları pek anlayamıyorum
İşte demek istiyorumki sevmek siparişle olmuyo kader kısmet bu işlerYani insan sevmek ve hayati paylasmak iatiyor.
Merhaba arkadaslar.Evlilik ve anne olmak nasil bir duygu.Dogru kisiyle nasil tanistiniz?Evlilige hazirlik süreçleri ,dogum surecleri filan bunlar guzel mi sıkıntılı surecler mi?
Is yerinde evli olan arkadaslar hep sikayetci..bekarlar azinlikta.Biri anne olmanin sıkintılari ,biri evliligin sıkıntilarini,Hamile arkadas hamileliğin sıkintilarini ,esinden ayrilmis ve iki tane coxugu olan arkadas farkli sıkıntılarını anlatiyor.Acayip korkmaya basladim.Her birinde kendimi buluyorum. Bir tanesi bile memnun degil hayatindan.
Bir de ben nişan attim.Acayip sorunlu bir dönemdi. Sevmek,asik olmak gibi duygular hosuma gidiyor ama evlilik bunlardan ibaret degil saniraam.korkuyorum anlayacaginiz.Ama insan bir yol arkadasi da ariyor.Kendi ayaklari uzerinde duran ,yalniz bir bayanim
28 Yasindayim ama evlilik ve anne olma duygulari ben de korki yaratiyor.Ha bir de sinif ogretmeniyim.Ogrencilerimden aile yapilarini anlayabiliyorum
Pek cogu sorunlu aile yapisina sahip.
Yakimda da olumsuz evlilik ornekleri var.Yakin zamanda da depresyon sureci geçirdim. Uzun surdu ve hala kalintilari var..
Evlenmeli miyim?yoksa azicik asim,kaygisiz basim mi demeliyim?
Şimdiki aklım olsa tüplerimi bağlatırdım :/Evliliğim için keşke evlenmeseydim demiyorum ama çocuk fikri uzak geliyor bunun sebebi eşim ve benim karakter yapılarımiz, çocuğumuz olursa muhtemelen ilişkimiz bozulacak diye düşünüyorum.
Hiç istemeden yapanlar delirmesin de napsınEvlilik doğru kişiyle çok güzel :) eşimle çocuktan sonra bi dalgalansak da birbirimizi çok seviyoruz. Çocuk ise bence bi kadının kendi ayağına sıkması
Ne fizik kaldı ne bakım ne kesintisiz uyku ne eşle eski günler :))
Çok İstemeden yapılacak bir şey değil. Ben 2. Sini yapmayı düşünmüyorum mesela
EEvliliğin en kötü yanı aileler bence
Şimdiki aklım olsa tüplerimi bağlatırdım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?