Evlilik ve anne olmak

Beni dr aile sorunu cok korkutuyor.Nisani bu yuzden atmistim
Herkes oyle degil ama benim mucadele gucum var mi olumsuz ihtimallere karsi bilmiyorum.bir kere dilim yandi.Evlenmek genellikle her genc kziin hayalidir.Ama evlenince de basimiz goge ermiyor.Bir taraftan da esinin sevgisi ki sevgi ihtiyaci pek karsilanmamis biriyim guzel bir sey olsa gerek.Sevgiye ihtiyac duyuyorum acikcasi.

Merhaba, ne güzel anlatmışsınıZ. Öfke anında yapılanlar çok önemli değilmi. Bizim de böyle bir sorunumuz var. Öfke kontrolü yok ve o anda karşısında eşi olduğunu unutuyor ve zarar vermek ister gibi bir hale giriyor. Bu arada bebek istiyor. Açıkçası kafam karışık ne yapmalı bilmiyorum.

Böyle önemli bir adımı hayati önem taşıyan kararı başkasına soruyorsan zaten hiç yaklaşma sen evliliğe

Bizim okulda evli bir kadın hoca vardi sürekli evlilik pismanliktir derdi. Evlenenlere aman basini yakma ne evleneceksin der dururdu. Agzindan bir kere evlilikle ilgili iyi birsey duymadim. Sonra ben nisanliyken yakma başını falan dedi. Hocaya dedim madem bu kadar sikayetcisin bosansana kocandan dedim niye evli duruyorsun. Verdigi cevap aynen şu " ama cok seviyorum onu" e dedim tek sen mi seviyorsun bizde seviyoruz. Neden biz sevdiklerimize kavusup evlenip mutlu olalim istemiyorsun. Bir cevap vermedi. Oylece sustu kaldi. Etrafta evlilikten hamilelikten Sikayet eden hic bitmez. Sen onlari duymazdan gel. Evlenip bosanan arkadasim bile evlenmenin güzelliğinden bahsederdi. Evli olansa konusup dururdu. Ay aklima geldi de o kadin yine sinir oldum. Evlendim 4 aylikta kizim var. Oyle pembe dizi modunda gecmiyor elbette evlilik dizi degilse bile pembeleri coooook ama.sirf pembelikler icin bile evlenilir. Iyiki de evlenmisim. Dunya tatlisi bir kizim ve cok sevdigim bir esim var. Hayirli lnsanlar cikar karsina insallah ve sende insanlara evliligin guzelligini anlatirsin:)

Evlenmeden çocuk sahibi olmak isterdim.
Evlilik sıkıcı bence.
Kocamı sevdiğim halde sıkıcı.
Neden evlendin dersen , klasik aileleler sevgili fazla bekletmiyolar , nişan oluyo , nişan çok uzamaz diyorlar evlilik oluyor.
8senedir evliyim valla şiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…