- 23 Ağustos 2012
- 51.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.505
- 898
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
tedavi şart sana onu bilir ve görürüm ..Eşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Afedersiniz tuvalete bile cikamiyorum yapamiyorum evde eşim varken,kabiz oldum olacağım az kaldı.
Etraf sürekli dağılıyor topluyorum 1 saat sonra yine aynı ev 1+1 sıkış tepiş oturuyoruz. Her gün süpürge çalıştırdığım halde nerden geldiğini anlamadım öbek halinde tozlar çıkıp geliyor sac yığınlarından bahsetmiyorum bile.
Tuvalet banyo desen ortalık leş elimden geldiğince çamaşır suyuyla falan temizliyorum ama önceki kiracı öyle bir mahvetmis ki giderler tıkalı,simsiyah olmuş iğrenç kokular geliyor iykkkk.
Bu evlilik hiç de etrafımdaki insanların anlattığı gibi değilmiş evden de esimden de çok soğudum. Çok yoruldum...
Eşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Afedersiniz tuvalete bile cikamiyorum yapamiyorum evde eşim varken,kabiz oldum olacağım az kaldı.
Etraf sürekli dağılıyor topluyorum 1 saat sonra yine aynı ev 1+1 sıkış tepiş oturuyoruz. Her gün süpürge çalıştırdığım halde nerden geldiğini anlamadım öbek halinde tozlar çıkıp geliyor sac yığınlarından bahsetmiyorum bile.
Tuvalet banyo desen ortalık leş elimden geldiğince çamaşır suyuyla falan temizliyorum ama önceki kiracı öyle bir mahvetmis ki giderler tıkalı,simsiyah olmuş iğrenç kokular geliyor iykkkk.
Bu evlilik hiç de etrafımdaki insanların anlattığı gibi değilmiş evden de esimden de çok soğudum. Çok yoruldum...
Birşeyleri aşmanız gerekli. Mesela eşiniz kabız olduğunuzu bilebilir bunda sakınca yok böylece tuvalette ne yaptığını sormaz. Tuvalete bir sprey alın ve girerken yanınıza telefon alıp müzik sesini açın. Ben kabız olunca çok sinirli olrum. Kabızdan kurtulmak için lipton plus kiraz saplı öneririm.Evet şöyle bir okuyunca ev işlerinden sadece şikayetciymisim gibi görünüyor haklisiniz. İki kişilik yemek yapmak kocanın arkasını toplamak eşimin zorla yardımcı olması diğer etkenler.
Hem hijyenik hem de rahat olamiyorum tuvalete girdiğimde bile seslenip duruyor ne yapıyorsun diye.
Herşeyle sorununuz var o belli,mutsuzlugunuzu hayatnızın her alanına yansıtıyorsunuz öncelıkle yenı evlerdekı toz problemı genelde olur yeni halılar kapı pencerenın sureklı acık kalması toz yapar, bir diğeri fazla bunaltmıssınız kendınızı o kdar temızlık konusunda takıntılı olmayın ve lavabodayken siz isim var lavaboda tuvalete gırıyıorum dıyebılecek kadar yakınsınızdır dıye tahmın edıyorum 4 yıldır berabersınız kendınızı fazla sıkıp kasmıssınız ıcınde bulundugunuz evi veya ortamı hazmedememıssınız ıcınıze sınmeden evlenmıssınız ancak boyle yaparak kendınızı daha cok mutsuz edersınız.alısmaya calısın evlılıgın ılk zamanları her zaman zordur öncekı hayattan yenı hayata adaptasyonlar yaşanabılır zamana geçecektir.Eşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Evet şöyle bir okuyunca ev işlerinden sadece şikayetciymisim gibi görünüyor haklisiniz. İki kişilik yemek yapmak kocanın arkasını toplamak eşimin zorla yardımcı olması diğer etkenler.
Hem hijyenik hem de rahat olamiyorum tuvalete girdiğimde bile seslenip duruyor ne yapıyorsun diye.
Eşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?