Evlilik ve beceriksizliklerim

tedavi şart sana onu bilir ve görürüm ..

açılın prenses var

Birşeyleri aşmanız gerekli. Mesela eşiniz kabız olduğunuzu bilebilir bunda sakınca yok böylece tuvalette ne yaptığını sormaz. Tuvalete bir sprey alın ve girerken yanınıza telefon alıp müzik sesini açın. Ben kabız olunca çok sinirli olrum. Kabızdan kurtulmak için lipton plus kiraz saplı öneririm.
Temizlik desem ev işi nankördur. Eğer lavabo tıkalıysa lavabo açıcı. Tuvalette kireçlenme varsa lavabo açıcı kullanın ama aynı anda değil.

Ev işleri zor gelmiş eve ısınamamışsın. Bende evliliğimde henüz bir seneyi doldurmadım ama bu sorunlar hiç olmadı. Eşimi seviyorum onla nerde oturursam orayı iyileştirmeye çalışırım elimdeki imkanlar dahilinde. Sanki 4yıl flört etmemiş gibisiniz. Ayrıca evinizi görmeden mi yerleştiniz girmeden iyice sorunları halletseydiniz keşke. Benim evimin banyo tavanında çökme oldu üst kattaki tadilat yüzünden de yine de soğumadım. Bence sende sevmeye çalış. Hiç evi olmayan imkanı olmayan insanlar var. Şükür mıtluluğun başlangıcıdır bence.

Bulaşık makinanız yok mu ?
Gider için çözüm çok çamaşır suyu o siyahlıkları alır lavabo açıcıda gideri boşaltır.
Yeni halılardan çıkıyo o tozlar halıları kaldırabilirsin yıkamaya ver hemen tüyü büyük oranda azalır.
Dışardaki ıcırı zıvırı kaldırırsan tezgahtada yer açılır sana
Sososi küçük tavada yapıyosan oyüzdende çeviremiyosundur büyük tava kullan

ev siz görmeden mi tutuldu? yani 1+1 de olabilir ona göre eşya alınırsa sıkış tepiş olmaz.
veya bulaşık yıkamaktan mideniz bulandığını evlenince mi keşfettiniz? iş yapmaya gocunacak bir adamla evleniyorsanız o işlerin size kalacağını tahmin etmek zor değil...
evlilik büyük bir sorumluluk, evlenmeden önce sizi hiç uyaran olmadı mı? bana bin defa iyi düşün, hiç bir şey sadece sana ait değil artık, her şeyi 2 kişilik düşünmek zorundasın dediler

halimize şükretmemiz lazım..tamam senden daha iyi durumda olanlar var ama senden daha kötü durumda olanlarda var..mesela çalışmıyorsan çalışarak eve katkı sağlayarak belkide yeni bir eve taşınabilirsiniz..

Bence sen kirs almalisin daha hijyenik nasil olunur ev nasil temizlenir duzen nasil olur ... ev pisse giderler siyahsa bunun sebebi sensin dok saf kloragi bak nasil oluor ... ve supurulen yer hala kil sac doluysa sen sulurmeyi beceremiorsun demektir en guzeli evine kadin al ...

Herşeyle sorununuz var o belli,mutsuzlugunuzu hayatnızın her alanına yansıtıyorsunuz öncelıkle yenı evlerdekı toz problemı genelde olur yeni halılar kapı pencerenın sureklı acık kalması toz yapar, bir diğeri fazla bunaltmıssınız kendınızı o kdar temızlık konusunda takıntılı olmayın ve lavabodayken siz isim var lavaboda tuvalete gırıyıorum dıyebılecek kadar yakınsınızdır dıye tahmın edıyorum 4 yıldır berabersınız kendınızı fazla sıkıp kasmıssınız ıcınde bulundugunuz evi veya ortamı hazmedememıssınız ıcınıze sınmeden evlenmıssınız ancak boyle yaparak kendınızı daha cok mutsuz edersınız.alısmaya calısın evlılıgın ılk zamanları her zaman zordur öncekı hayattan yenı hayata adaptasyonlar yaşanabılır zamana geçecektir.

eşini çok sevdiğine emin misin ? çok sevsen bunlar sana hıc batmaz cunku.horlama konusunda haklısın ama onun da cozumu var eczanede buruna yapıştırılan bantlar var ondan al tamam..marketlerde 1 mılyoncularda gıder kapakları var onları da lavabo gıderlerine kapat...bulasık makınası al..ve ınstagramda tembelgiller diye sayfa var takıp et evnı temızledıkce teızleyesın gelır...prstık sayfalara bak.ınternet de herseyı okudukça ogrenırsın yemek temızlık fln....

Zaman gectikce alisacaksin sonucta kac yasindasin bilmiyorum ama yalniz uyudun bu zamana kadar ve direkt senden hizmet bekleyen bir esin, derleyip toparlamasi sadece sana bakan bir evin yok. Mumkun mertebe ayak bagi olabilecek herseyi baza yada dolap içlerine koy ne kadar az esya ve daginiklik o kadar iyi. Evin kucukmus zaten eski kiraciyi bosver banyonu, dusakabinini falan porcozle yika mis gibi oluyor. Zamanla wc konusundaki utangacliginida atacaksin hepimiz az cok bu evrelerden gectik. Benim esimde horluyor :) horladigi zaman durtup omuz uzerine yatmasini sagliyorum bu sekilde bende rahatca uyuyorum. Kendine ve evliligine zaman ver alistikca sikayet ettigin herseye bir cozum bulacaksin emin ol.

Bence dedikleriniz bahane siz evliliğin getirdiği şartlara alışmamışsınız. Neden lavaboda yıkamaya çalışıyorsunuz ki bulaşıkları makineniz yok mu. Ayrıca 2 kişinin bulaşığından ne olur zaten. 1+1 dediğiniz ev her gün bile süpürseniz zaten yormaması lazım ev dağılıyor diyorsunuz hergün toz alınan evde nereden oluyor bu dağınıklık? Bulaşık yıkarken midem bulanıyor konusuna hiç girmiyorum annenizin evinde hiç yıkamadınız demek ki. Siz büyük bir eve de taşınsanız bu sorunlarınız devam eder çünkü evliliğe ve onun getirdiği sorumluluklara adapte olamamışsınız. Şu an durumunuz yoksa başka eve çıkmaya bu şartlarda eşinizle muylu olmaya bakıp alışacaksınız ya da çalışmıyorsanız siz de çalışın biraz daha büyük bir eve çıkın.

Şöyle örnek vereyim Kemal Sunal'ın eşinin yazdığı ve onu anlattığı bir kitabını okumuştum. Evlendiklerinde 2 göz rutubetli bir ev tutabilmişler. Öyle rutubet varmış ki, misafir geleceği zaman kokuyu bastırsın diye patates kızartırmış. Her tarafı dökülürmüş dik yokuşu varmış ve çıkmak eziyetmiş. Oğluna yani Ali Sunal'a hamileyken doktor bana o evde oturma dedi. Çıktık evden ama ben o evde çok mutluydum şimdi olsa yine o evde gider otururum Kemal'in olması şartıyla tabi. Çok hoşuma gitmişti.

Son düzenleme:

iki kisilik yemek yapmak derken? iyi iste iki kisi 6 7 kisi olsa ne olurdu, bunu dusunup mutlu olabilirsin.
esin cokmu daginir, iki kisinin ne daginikligi olabilirki. heryerden sac cikiyo demissin, senin sacin heralde, yada esinin saci uzun yada dokuluyo. bu konuya beraber dikkat edebilirsiniz heralde. horlamasi cok fena, tedavi olmnasi gerek kesinlikle. yemek bulasik bunalr her evde olan seyler, cok kafana takmissin gibi geldi bana.
ben bazen dusunuyorum acaba kizim yokken biz ne yapiyorduk evde, sanki hic isim yoktu bos bos oturuyodum gibi geliyor, oyle degilmistir muhakka ama kiymetini bil bu gunlerinin derim.
ve 1+1 evde cokda guzel yasanir iki kisi, tabi evi ne kadar esya ile doldurdugunuza bagli.

Ama siz mutlu olcak birşey aramamışsınız ki hiç ..
Mutfağınız minikse toparlayıcı şeylerden alın sepet tarzı gözünüze hoş gelecek şeylerden
Zevk alarak yapmazsanız işkence gibi olur. Midem bulanıyor demişsiniz.
Kiracıysanız ev sahibinizden isteklerinizi söyleyin kiaradan kesilerek yapılabilir
İstekli olun azimli olun çabalayın
Eşiniz tualete giderken bile soruyormuş ya iki kişisiniz sesinizi duymak istiyor belki öyle düşünün
İlgisizlikten çok yakınan var bu sitede...
Horlamak artık sorun değil ,çözümü çok evelAllah
Bantlar var rahatlatan dile getirin rahatsızlığınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…