- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
+1 dolapsız küçük bir evi toparlamak temizlemek büyük evi temizlemekten zordur hele bir de eskiyse temizlenmediyse bile temizlenmemiş görünüryine acımasız yorumlar gelmiş bu ne ya, konu sahibi yaşadığın şey evlilik sendromui yeni düzen, sorumluluklar ve beklemediğiniz sorunlar sebebi yalnızca bu.
bunun prenses olmakla şunla bunla ilgisi yok, ne çok atan tutan var ya, kadıncağız derdini açmış bir ton eleştiri gelmiş, azcık empati yapın Allah aşkına, herkes sizin gibi güçlü ve mükemmel olmak zorunda değil.
bende yeni evliyim ve 165 m2 sıfır dairemde benzer sorunları yaşadım, 4-5 gün üzgün üzgün gezdim ortalıkta. evlenmeden önce tahmin edemiyorsunuz, ve bir anda tüm iş üstünüze binince bunalıyorsunuz ve sanıyorsunuz ki sorun evliliğimde. hayır sorun eşinizde yada evliliğinizde değil sadece alışma süreci ve zamanla oturacak. yeni evli kiminle konuştuysam aynı yorumu yaptı, herkes aynı hissediyor hemen hemen. o yüzden eşini, evililiğini sorgulamayı bırak ve evde canını sıkan kısımlara pratik çözümler ara. umarım en kısa sürede bu hissiyattan kurtulursun tatlım.
Yeni halimiz yok esyali ev tuttuk. Tek sorun evden mi kaynaklanıyor sizce? Mutfak ve salon aynı yerde galiba Amerikan mutfak deniliyor. Yemek yapınca kokusu siniyor bunun çözümü yok mu acaba?Tozlar yeni halilardan ucusan tuylerden olur bir sure kullanana kadar olur sizle alakasi yok
yeni bir eve gecerseniz rahatlarsiniz
Dur bakalım bismillah ne cabuk sogudu yoruldun daha karşına neler çıkacak ohoooooEşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Afedersiniz tuvalete bile cikamiyorum yapamiyorum evde eşim varken,kabiz oldum olacağım az kaldı.
Etraf sürekli dağılıyor topluyorum 1 saat sonra yine aynı ev 1+1 sıkış tepiş oturuyoruz. Her gün süpürge çalıştırdığım halde nerden geldiğini anlamadım öbek halinde tozlar çıkıp geliyor sac yığınlarından bahsetmiyorum bile.
Tuvalet banyo desen ortalık leş elimden geldiğince çamaşır suyuyla falan temizliyorum ama önceki kiracı öyle bir mahvetmis ki giderler tıkalı,simsiyah olmuş iğrenç kokular geliyor iykkkk.
Bu evlilik hiç de etrafımdaki insanların anlattığı gibi değilmiş evden de esimden de çok soğudum. Çok yoruldum...
eşim sağolsun evi süpürüp silmek ve ütüden başka her işe el atar eşinizden yardım isteyin biraz ben istemeden yapar eşimEşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Afedersiniz tuvalete bile cikamiyorum yapamiyorum evde eşim varken,kabiz oldum olacağım az kaldı.
Etraf sürekli dağılıyor topluyorum 1 saat sonra yine aynı ev 1+1 sıkış tepiş oturuyoruz. Her gün süpürge çalıştırdığım halde nerden geldiğini anlamadım öbek halinde tozlar çıkıp geliyor sac yığınlarından bahsetmiyorum bile.
Tuvalet banyo desen ortalık leş elimden geldiğince çamaşır suyuyla falan temizliyorum ama önceki kiracı öyle bir mahvetmis ki giderler tıkalı,simsiyah olmuş iğrenç kokular geliyor iykkkk.
Bu evlilik hiç de etrafımdaki insanların anlattığı gibi değilmiş evden de esimden de çok soğudum. Çok yoruldum...
Belki de esyalar icinize sinmedigi icin oyle sogumussunuzdur. Hicbir esya size ait degilse normaldir. Yeni evde kendi esyalarinizla yasamaya basladiginizda normale donersiniz bence. Bir de evlilige alisma sureci var tabiYeni halimiz yok esyali ev tuttuk. Tek sorun evden mi kaynaklanıyor sizce? Mutfak ve salon aynı yerde galiba Amerikan mutfak deniliyor. Yemek yapınca kokusu siniyor bunun çözümü yok mu acaba?
1+1 evlerin tipik sorunu bu bizim evimiz lojman ve 1+1 maalesef 4 kişi yaşıyoruzEşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Tasinmam mümkün değil su anBence sorun evliliğinizde değil evinizde.
Taşınmayı düşünmez misiniz?
İnsan evini sevmeyince ev işi yapası da gelmiyor haliyle.
Siz evliligi nasil hayal etmistiniz?
Ilk mesajiniza gore sizi evlilik degil ev ve ev isleri bunaltmis. Cozumu basit imkanlariniz dahilinde yeni bir eve cikin. Tebdil-i mekanda ferahlik vardir. Ev isleri ise hic bitmez. Takilmayin o kadar.. zamanla duzen kurarsinuz elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?