- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Sadece tuvalette değil, herhangi bir odaya gitsem bile iki dakika sonra yanıma geliyor hiç gitmiyor bazen yalnız kalıp müzik dinlemek istediğim oluyor açıkçası :)Eşinden utanıyo sanırım :)
Kendimden biliyorum bende öyleydim ilk zamanlar ama o ortadan kalkıyo zaman içinde.. yine de hala dikjat ederim mutlaka.. eşimin bile çok dikkatini çekmiş bu durum.. bazen insan olduğundan şüphe ediyorum diyo
Pardon yuh ..tam olarak ne yapılabilir VC de ..yani türevleri varmıdır :)Evet şöyle bir okuyunca ev işlerinden sadece şikayetciymisim gibi görünüyor haklisiniz. İki kişilik yemek yapmak kocanın arkasını toplamak eşimin zorla yardımcı olması diğer etkenler.
Hem hijyenik hem de rahat olamiyorum tuvalete girdiğimde bile seslenip duruyor ne yapıyorsun diye.
Eşiniz sizi çok seviyo yanınızdan 2 dakika ayrı kalamıyo demek ki. :)Sadece tuvalette değil, herhangi bir odaya gitsem bile iki dakika sonra yanıma geliyor hiç gitmiyor bazen yalnız kalıp müzik dinlemek istediğim oluyor açıkçası :)
bence siz evi sevmediğiniz için kendinize hayatı zehir ediyorsunuzEşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Afedersiniz tuvalete bile cikamiyorum yapamiyorum evde eşim varken,kabiz oldum olacağım az kaldı.
Etraf sürekli dağılıyor topluyorum 1 saat sonra yine aynı ev 1+1 sıkış tepiş oturuyoruz. Her gün süpürge çalıştırdığım halde nerden geldiğini anlamadım öbek halinde tozlar çıkıp geliyor sac yığınlarından bahsetmiyorum bile.
Tuvalet banyo desen ortalık leş elimden geldiğince çamaşır suyuyla falan temizliyorum ama önceki kiracı öyle bir mahvetmis ki giderler tıkalı,simsiyah olmuş iğrenç kokular geliyor iykkkk.
Bu evlilik hiç de etrafımdaki insanların anlattığı gibi değilmiş evden de esimden de çok soğudum. Çok yoruldum...
Doğru söylüyorsunuz galiba.Eşinizin ev işleriyle ilgilenmeye gönüllü olmadığını tahmin etmiştim aslında. Aranızda iş bölümü olsaydı, ev işleriyle ilgili meseleleri "evlilik sorunu" olarak algılamazdınız.
Kusura bakmayın ama bence pasaklısınız.1+1 evin neyini temizleyemiyorsunuz lavabo banyo leş diyorsun al bi kireç çözücü dök etrafa.Yada al bi kutu boya.Boya evi .Ev kirli olduğu icin sıkılıyorsunuz o evden
Doğru söylüyorsunuz galiba.
Eşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Afedersiniz tuvalete bile cikamiyorum yapamiyorum evde eşim varken,kabiz oldum olacağım az kaldı.
Etraf sürekli dağılıyor topluyorum 1 saat sonra yine aynı ev 1+1 sıkış tepiş oturuyoruz. Her gün süpürge çalıştırdığım halde nerden geldiğini anlamadım öbek halinde tozlar çıkıp geliyor sac yığınlarından bahsetmiyorum bile.
Tuvalet banyo desen ortalık leş elimden geldiğince çamaşır suyuyla falan temizliyorum ama önceki kiracı öyle bir mahvetmis ki giderler tıkalı,simsiyah olmuş iğrenç kokular geliyor iykkkk.
Bu evlilik hiç de etrafımdaki insanların anlattığı gibi değilmiş evden de esimden de çok soğudum. Çok yoruldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?