- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
hemen tedavilik yapmissiniz. be alaka yaw. yeni evliliklerde evlerde olur böyle seyler. neticede burda anlatilanlar duygularin bir bölümü. tum gun evde ayy o igrenc ayy bu ogrenc diye dolasmiyordur heralde. ama totalde sevmediği ve hissettiği budur ki bana cok normal geldi.tedavi şart sana onu bilir ve görürüm ..
yine acımasız yorumlar gelmiş bu ne ya, konu sahibi yaşadığın şey evlilik sendromui yeni düzen, sorumluluklar ve beklemediğiniz sorunlar sebebi yalnızca bu.
bunun prenses olmakla şunla bunla ilgisi yok, ne çok atan tutan var ya, kadıncağız derdini açmış bir ton eleştiri gelmiş, azcık empati yapın Allah aşkına, herkes sizin gibi güçlü ve mükemmel olmak zorunda değil.
bende yeni evliyim ve 165 m2 sıfır dairemde benzer sorunları yaşadım, 4-5 gün üzgün üzgün gezdim ortalıkta. evlenmeden önce tahmin edemiyorsunuz, ve bir anda tüm iş üstünüze binince bunalıyorsunuz ve sanıyorsunuz ki sorun evliliğimde. hayır sorun eşinizde yada evliliğinizde değil sadece alışma süreci ve zamanla oturacak. yeni evli kiminle konuştuysam aynı yorumu yaptı, herkes aynı hissediyor hemen hemen. o yüzden eşini, evililiğini sorgulamayı bırak ve evde canını sıkan kısımlara pratik çözümler ara. umarım en kısa sürede bu hissiyattan kurtulursun tatlım.
Yeni halimiz yok esyali ev tuttuk. Tek sorun evden mi kaynaklanıyor sizce? Mutfak ve salon aynı yerde galiba Amerikan mutfak deniliyor. Yemek yapınca kokusu siniyor bunun çözümü yok mu acaba?
Adetim yaklaşıyor bugün yarın olacak gibi.ama sanmıyorum sebebin bu olacağınıEvi sevmemen kocandan sogumana sebep olmaz. Olmamali. Acaba hamilemisin? Olabilirmi? Yada ay basi stresimi? Benimde hersey gozume batar her ay basi.
Adetim yaklaşıyor bugün yarın olacak gibi.ama sanmıyorum sebebin bu olacağını
Sana börek açıyorum kocacım deyin.. tövbe ya tuvalette napar ki insan bi rahat ver be adam. Bu konuya takık olduğum için çok sinir oldum..
Zamanla evinize alışır rutine koyarsınız işlerinizi.. daha geniş bi eve çıkma durumunuz yok mu?
Tasinmam mümkün değil su anhem evi sevemedim hem de eşim sürekli yemek istiyor zaten fazla tencere tabak vs.almadik dolap az olduğu için. Haliyle çabuk bulaşık oluyor çabuk yikiyorm yıkandıktan sonra bir daha yemek yapıyorum. Yorucu..
Eşimin rahatlığı da beni sinir ediyor yıpratıyor. Ne var yani etraf tozluysa ölecek değiliz ya diyor ya da ne biliyim kahvaltı hazırlarken yardım ediyor reçeli tabağa koyarken kattigi bicagi yalıyor sonra tekrar daldiriyor kavanozun içineçine. Eeee ben o reçeli nasıl yiyim?Evlilik değilde en başta evinizi sevmemişsiniz
Sıkıntının en büyük kaynağı bu bence anlattıklarından
Canım evlilik kolay bir sey degil. İlk basta bende uyum saglayamamıstım. İşler ağır gelmeye başlamıştı. Bulaşık makinesi yok sanırım o yorucu olabilir. Toz oluyor her gün temizlesende malesef. Kıllarda cok olur senin sacın esin tüylüyse tüyler bu da normal. Yatakta da bende alısamamıstım uyku düzenim mahvolmuştu. Simdi alıstım esim yokken huzursuz oluyorum. Hala bana dogru uyusun diger tarafa dönerim. Zamanla iste belli çözümler getiriyor insan. Anlamadığım sosisi kendi evinde ceviriyorsun orda ceviremiyorsun mutfak kücük diye mi. Bence cok takma zamanla alışırsın.Eşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Afedersiniz tuvalete bile cikamiyorum yapamiyorum evde eşim varken,kabiz oldum olacağım az kaldı.
Etraf sürekli dağılıyor topluyorum 1 saat sonra yine aynı ev 1+1 sıkış tepiş oturuyoruz. Her gün süpürge çalıştırdığım halde nerden geldiğini anlamadım öbek halinde tozlar çıkıp geliyor sac yığınlarından bahsetmiyorum bile.
Tuvalet banyo desen ortalık leş elimden geldiğince çamaşır suyuyla falan temizliyorum ama önceki kiracı öyle bir mahvetmis ki giderler tıkalı,simsiyah olmuş iğrenç kokular geliyor iykkkk.
Bu evlilik hiç de etrafımdaki insanların anlattığı gibi değilmiş evden de esimden de çok soğudum. Çok yoruldum...
Eşimin rahatlığı da beni sinir ediyor yıpratıyor. Ne var yani etraf tozluysa ölecek değiliz ya diyor ya da ne biliyim kahvaltı hazırlarken yardım ediyor reçeli tabağa koyarken kattigi bicagi yalıyor sonra tekrar daldiriyor kavanozun içineçine. Eeee ben o reçeli nasıl yiyim?
Hayır şimdilik yok..Ben sana çok hak verdim bunalma konusunda çünkü bende yeni evlendiğimde evle ilgili bir sorun çıkmıştı ve evden nefret etmiştim
Yani sorun evliliğin değil ev, başka bir eve çıkma imkanınız yok mu?
Hayır şimdilik yok..elimdekiyle idare etmek zorundayım az önce bir çay demleyeyim dedim demliğe koyarken ölçeği elimden dusurdum her yer çay oldu ya Allahım ölcem sinirden. Benimki de ordan bağırıyor çay daha olmadı mı diye,oglum bir kere de gel sen yap su çayı yav !!
Yeterli bi temizlik yapmıyor olabilirsinz. 1+1 de oturma mecburiyetiniz yoksa daha geniş bir eve çıkınEşimle dört yıllık flört sonunda evlendik. Yalnız bu evlilik benim hiç hayal ettiğim gibi olmadıgece yanımda birisi varken uyuyamiyorum 2.5 aydır uykularim harap oldu ustelik çok fena da horluyor eşim. Bir şekilde sabahı ediyorum mutfagim çok küçük haliyle ocağım da. kahvaltıya sosis kizartcam mesela allahım tavadaki sosisleri bir turlu ceviremedim karistiramadim bir tarafı yandı karıştırırken de döküldü hep ocağa. (Halbuki annemin evinde ne güzel yapardım) İyi kötü kahvaltimizi yaptık bulaşık yıkamak ayrı bir dert mutfağın tezgahı küçücük bulaşıkları masaya koyup öyle yikiyorm midem bulana bulana çünkü bulaşık yikamaktan nefret ederim.
Afedersiniz tuvalete bile cikamiyorum yapamiyorum evde eşim varken,kabiz oldum olacağım az kaldı.
Etraf sürekli dağılıyor topluyorum 1 saat sonra yine aynı ev 1+1 sıkış tepiş oturuyoruz. Her gün süpürge çalıştırdığım halde nerden geldiğini anlamadım öbek halinde tozlar çıkıp geliyor sac yığınlarından bahsetmiyorum bile.
Tuvalet banyo desen ortalık leş elimden geldiğince çamaşır suyuyla falan temizliyorum ama önceki kiracı öyle bir mahvetmis ki giderler tıkalı,simsiyah olmuş iğrenç kokular geliyor iykkkk.
Bu evlilik hiç de etrafımdaki insanların anlattığı gibi değilmiş evden de esimden de çok soğudum. Çok yoruldum...
Giderler simsiyah demişsiniz ya bolca domestos dökün üstüne öyle beklesin 1 gece veya bir gün.. tertemiz bembeyaz oluyor.. tıkanıklık için pas kireç sökücü dökebilirsiniz veya lavabo aç var o baya etkili.. onu kullanabilirsiniz.. ilacı tıkalı yere döküp üstüne kaynar su döküceksiniz.. o yüzden o işi eşiniz yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?