Ben suan hamileyim diye doktordan yasakliyiz..5 yillik evliyim masallah diyeyim full+full duk..dogum sonra ne olur bilemem 9 aylik aradan sonra..
Doğrudur ama denenebilirBekarken konusmak kolay evlende gel
Size onu soran mı oldu? Napalım yani.. Burda kadın dert yanıyor sen gecmiş ayy biz full artı full bilmem ne.. Nefret ediyorum hayattaki böyle insanlar dan biri dert anlatırken ay bendede tam tersi diyen başlarının dertleri ile kendi dertsizlipini kıyaslayan insanlar dan
bu mesajınızla konu sahıbıne ne gıbı bır yardımınız dokunabilir acaba ? fevkaladenin fevkinde cinsel hayatınız oldugunu söyleyerek cidden merak konusu nispetmi yapıyorsunuz ?Ben suan hamileyim diye doktordan yasakliyiz..5 yillik evliyim masallah diyeyim full+full duk..dogum sonra ne olur bilemem 9 aylik aradan sonra..
Konu sahibi hanimefendi yazdigim sey ile sadece hamilelikten dolayi esimle kari koca hayatimizin olmadigini ve dogum sonrasi ne okur bilmedigimi belirtmek istemistim ama yazdiklarima kendilerince kabadayilik taslayan sana mi sorduk diyen bazi kaba insanlar var..niyetim asla ve kataa sizi rencide etmek falan degildi ki..ben ozet olarak erkekler ister genelde daha istekli olur demeye getirmek istedim kurdugum cumlelerle sizi kirdiysam ozur dilerim..Ben suan hamileyim diye doktordan yasakliyiz..5 yillik evliyim masallah diyeyim full+full duk..dogum sonra ne olur bilemem 9 aylik aradan sonra..
Hayir arkadasim genel olarak erkekler daha istekli olur demek istemistim..bu mesajınızla konu sahıbıne ne gıbı bır yardımınız dokunabilir acaba ? fevkaladenin fevkinde cinsel hayatınız oldugunu söyleyerek cidden merak konusu nispetmi yapıyorsunuz ?
Haklisin ama, öte yandanda seviniyor insan, bütün erkekler böyle degilmis diyeSize onu soran mı oldu? Napalım yani.. Burda kadın dert yanıyor sen gecmiş ayy biz full artı full bilmem ne.. Nefret ediyorum hayattaki böyle insanlar dan biri dert anlatırken ay bendede tam tersi diyen başlarının dertleri ile kendi dertsizlipini kıyaslayan insanlar dan
Benim bu konuyla ilgili açtığım bir konu vardı aylar önce.
Sayfalarca bu konuyla ilgili yorum var benim adıma tıklayıp bi okuyun isterseniz belki işinize yarar bi yorum bulursunuz.
Ne yapın edin eşinizi doktora gitmeye ikna edin bir üroloğa gitmesi ve testler yaptırması şart.
Malesef erkekler bu konuda pasifler kafasına vura vura anlatacaksınız bundan mutsuz olduğunuZu özellikle dile getirin.
Eşiniz sizi gerçekten seviyorsa bir adım atacaktır.
Düzeldi evet.Konu sahibine yardımcı olayım diye yazdım tatlım.Sizin ki düzelmedi mi canım
Mune bu konu hakkinda yardim istiyorum...Hanimefendi Siz ne hakla bana bu sekilde saldirida bulunuyorsunuz..siz kendinizde bu hakki nerden bukuyorsunuz..herkesin derdi var elbet ben orda kotu birsey demedim hamilelikten dolayi kari koca hayatimiz yok dogum so rasi ne olur bilemem dedim ki siz bana hakaret edemezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?