Bir doktora gidin ama birlikte çünkü stres ve buna benzer bazı şeyler erkeklerin cinsel hayatını etkiliyormuş ve doktor bu gibi durumlarda eşleri birlikte alıyor terapiye. Sonra tek tek konuşuyor daha çok gencsiniz bence gururunu kırmadan birkez daha konuş ve ikna etMerhaba arkadaşlar . 1,5yıllık evliyim . İlk 1 yılı zor gecen bi evlilikti çok şükür sorumlarımızı hallettik . Mutlu huzurlu geçinip gidiyoruz . Tek bi konu hariç o da cinsellik . Evlenmeden önce de bi cinsel hayatımız vardı gayet iyiydi herşey . Ne olduysa evlendikten sonra oldu . Ada'mı ikna edemiyorum resmen . Ayda 1-2 o da benim zorumla . Konuşmaya çalıştım sorun mu var diyorum bana göre bişey yok bence sen sorun ediyorsun diyip çıkıyor işin içinden . Çocuk istiyoruz ama sadece istiyoruz bi icraat yok . En son dün patladım . Varsa bişey söyle ben sıkıldım artık sana yalvarmaktan ben de kadınım benimde gururum var reddedilmek iğrenç bi duygu , doktora git dedim . Gidip ne diyim diyo . İkimizde sağlıklıyız . Aldatıyor musun demeye başladım artık . Sacmalam diyo . Ben ne yapayım bana bi yol gösterin . O kadar gecelik alıp hayaller kurdum çoğunu giymek nasip olmadı . Yardım almıyo . Önemli bana göre cinsellik evlilikte bu Ada'm daha 26yasında 10yıl sonra hiç bakmaz yüzüme heralde
Yoğun ve stresli bir iş hayatı var mı canım?Merhaba arkadaşlar . 1,5yıllık evliyim . İlk 1 yılı zor gecen bi evlilikti çok şükür sorumlarımızı hallettik . Mutlu huzurlu geçinip gidiyoruz . Tek bi konu hariç o da cinsellik . Evlenmeden önce de bi cinsel hayatımız vardı gayet iyiydi herşey . Ne olduysa evlendikten sonra oldu . Ada'mı ikna edemiyorum resmen . Ayda 1-2 o da benim zorumla . Konuşmaya çalıştım sorun mu var diyorum bana göre bişey yok bence sen sorun ediyorsun diyip çıkıyor işin içinden . Çocuk istiyoruz ama sadece istiyoruz bi icraat yok . En son dün patladım . Varsa bişey söyle ben sıkıldım artık sana yalvarmaktan ben de kadınım benimde gururum var reddedilmek iğrenç bi duygu , doktora git dedim . Gidip ne diyim diyo . İkimizde sağlıklıyız . Aldatıyor musun demeye başladım artık . Sacmalam diyo . Ben ne yapayım bana bi yol gösterin . O kadar gecelik alıp hayaller kurdum çoğunu giymek nasip olmadı . Yardım almıyo . Önemli bana göre cinsellik evlilikte bu Ada'm daha 26yasında 10yıl sonra hiç bakmaz yüzüme heralde
valla her ihtimal söz konusu aldatmada dahil ama yine en iyi sen tanırsın eşiniMerhaba arkadaşlar . 1,5yıllık evliyim . İlk 1 yılı zor gecen bi evlilikti çok şükür sorumlarımızı hallettik . Mutlu huzurlu geçinip gidiyoruz . Tek bi konu hariç o da cinsellik . Evlenmeden önce de bi cinsel hayatımız vardı gayet iyiydi herşey . Ne olduysa evlendikten sonra oldu . Ada'mı ikna edemiyorum resmen . Ayda 1-2 o da benim zorumla . Konuşmaya çalıştım sorun mu var diyorum bana göre bişey yok bence sen sorun ediyorsun diyip çıkıyor işin içinden . Çocuk istiyoruz ama sadece istiyoruz bi icraat yok . En son dün patladım . Varsa bişey söyle ben sıkıldım artık sana yalvarmaktan ben de kadınım benimde gururum var reddedilmek iğrenç bi duygu , doktora git dedim . Gidip ne diyim diyo . İkimizde sağlıklıyız . Aldatıyor musun demeye başladım artık . Sacmalam diyo . Ben ne yapayım bana bi yol gösterin . O kadar gecelik alıp hayaller kurdum çoğunu giymek nasip olmadı . Yardım almıyo . Önemli bana göre cinsellik evlilikte bu Ada'm daha 26yasında 10yıl sonra hiç bakmaz yüzüme heralde
yorgandan oldu zaarAyyyy ayyni benim eşim yaa
4 yillik evliyim, ilk 2 ay deliler gibi sevişen adam son 3.5 yildir haftada 1 benim zorlamamla benimle oluyordu..kostüm giyinirim başı agrir, gecelik giyerim yorgun gelir...hayir, fena bi hatun da sayilmam giderim de var yanitemizligime de önem veririm..su an 31 haftalik hamileyim iyice bitti belki 3 aydir olmuyo desem yeridir..bu çocuk ne ara oldu bilmiyorum gayri ihtiyari oldu sanirim
Off allah hepimize kolaylik versin isteksiz erkekte çok sinir bozucu ya..bildiğin özgüvenini kiriyorlar insanin
ya yapmayın şöyle neler duyuyoruz bu kadar saf olmayın ya ambulans şoförüyle sevgili olanları biliyorumBir sürü hemşire derken??? Hemşirelerde hazır senin kocanı bekliyodu sanki
ahh canım evlenmeden önce yaşamışsınız yaşayacagınızı heyacanı kalmamış adamınMerhaba arkadaşlar . 1,5yıllık evliyim . İlk 1 yılı zor gecen bi evlilikti çok şükür sorumlarımızı hallettik . Mutlu huzurlu geçinip gidiyoruz . Tek bi konu hariç o da cinsellik . Evlenmeden önce de bi cinsel hayatımız vardı gayet iyiydi herşey . Ne olduysa evlendikten sonra oldu . Ada'mı ikna edemiyorum resmen . Ayda 1-2 o da benim zorumla . Konuşmaya çalıştım sorun mu var diyorum bana göre bişey yok bence sen sorun ediyorsun diyip çıkıyor işin içinden . Çocuk istiyoruz ama sadece istiyoruz bi icraat yok . En son dün patladım . Varsa bişey söyle ben sıkıldım artık sana yalvarmaktan ben de kadınım benimde gururum var reddedilmek iğrenç bi duygu , doktora git dedim . Gidip ne diyim diyo . İkimizde sağlıklıyız . Aldatıyor musun demeye başladım artık . Sacmalam diyo . Ben ne yapayım bana bi yol gösterin . O kadar gecelik alıp hayaller kurdum çoğunu giymek nasip olmadı . Yardım almıyo . Önemli bana göre cinsellik evlilikte bu Ada'm daha 26yasında 10yıl sonra hiç bakmaz yüzüme heralde
Adam yazarken neden ada'm diye yazyosunuz?
Yanlış anlamayın lütfen hemşirelere laf ettiğimden değil kaldı kı bende hemşire sayılırım . Bulunduğu ortamdan çok fazla kız var demek istedim . Eşim de eli yüzü düzgün boylu poslu Ada'm . Olabilir yaniBir sürü hemşire derken??? Hemşirelerde hazır senin kocanı bekliyodu sanki
İ Phone düzeltmesiBurada anlamsiz bir moda o.
aynı problemi biz çocuk isterken yaşadık dikkatini çekerim çocuk yapmak isterken. Yani çocuk olması için bunu yapmamız lazım biliyorsun dimi,diyordum. Biliyorum tabiki diyordu ama icraat yoktu. Ben de de adet düzensizliği vardı 8 ay sonra anca hamile kalabildim. Gebelikten. Dolayı ilk 3 ay birbirimize hiç yaklaşmadık 3. Sudan sonra biraz arttı. Doğumdan sonra da tamamen normale dondu. Sonra biz bunu konuştuğumuz da çocuk istediğini ama korktuğunu o yüzden o sıralar isteksiz olduğunu bunun tamamen psikolojisiyle,ilgili olduğunu söyledi. Belki sizin elinizde de bu durum vardı çocuk yapmayı düşünmeden önce de böyle miydi?
Evlendiğimizden beri böyle desem yeridir ama 4-5aydur daha sıkıntı . Çocuk fikrini kendi attı ortaya ben erteledim sürekli o ısrar ettiaynı problemi biz çocuk isterken yaşadık dikkatini çekerim çocuk yapmak isterken. Yani çocuk olması için bunu yapmamız lazım biliyorsun dimi,diyordum. Biliyorum tabiki diyordu ama icraat yoktu. Ben de de adet düzensizliği vardı 8 ay sonra anca hamile kalabildim. Gebelikten. Dolayı ilk 3 ay birbirimize hiç yaklaşmadık 3. Sudan sonra biraz arttı. Doğumdan sonra da tamamen normale dondu. Sonra biz bunu konuştuğumuz da çocuk istediğini ama korktuğunu o yüzden o sıralar isteksiz olduğunu bunun tamamen psikolojisiyle,ilgili olduğunu söyledi. Belki sizin elinizde de bu durum vardı çocuk yapmayı düşünmeden önce de böyle miydi?
O cümle benimkinde de var . Banyo mu yapıcan şimdi diyo gırtlağına basası geliyo insanınSeni kismen anliyorum . Bende 6 aylik evliyim ilk 2 ayi vajinismusla ugrastim tabi o siralar esim cok daha istekliydi ama sorunumdan dolsyi iliski yasayamadik. Sonrasinda da cok bi duskunlugu olmadi b3lki de benim sorunumdsn etkilendi bikinc altina yerlesti bilemiyorum ama bir erkek bence istekli olmali kadinini istedigini gostermeli . Ben akrep borcuyum haliyle cinsellik benim icin cok onemli:)ve de istekliyim yani bi saatim sınırım yok zaten nasil vaji oldum bende şasmistim neyse ki atlattim . Ama esim benim gibi degil bende inada bindirdim durumu gun asiri yapicaz dedim nitekim uyguladim da ama icimd3n hep kirildim yani robot gibi gun koymak sacma geldi ama inat iste . Once onun yaklasmasini istiyorum ha evet yaklasiyor ama cinsellik manasinda bir yaklasim degil sevgi dolu yaklasim cinssellik hemen gelmiyor aklins ve bu durum beni asiri sinir ediyor . Bir erkek banyo yapmaya useniyorum der mi ya benim adam diyor yanii sapik muamelesi goruyorum resmen. Ben daha yeni evliyim 4 aydir xinsel iliskimiz var yani erken sogudu bu islerden aradan yil gecince ne sekil olcsk bilmem uzun oldu biliyorum ama bu konuda bend3 dertliyim
bu mantiga gore evliligin max ucuncu senesinde her kari kocanin bu sekilde olmasi gerekiyor?ahh canım evlenmeden önce yaşamışsınız yaşayacagınızı heyacanı kalmamış adamın
yuh mantığa bak o zaman evlendikten 2-3 sene sonra hiç yapmamnız lazım mslumbhryecanı biter saçmalamayın yaahh canım evlenmeden önce yaşamışsınız yaşayacagınızı heyacanı kalmamış adamın
o neden öyle yazdı bilmiyorumda benim akıl yoksunu akıllı telefonumda adam yazdığımda özel isim gibi algılayıp Ada'm yapıyordu otomatik düzeltmeyi kapapattım düzeldiAdam yazarken neden ada'm diye yazyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?