Evlilik ve Cinsellik - Çıldıracağım bi el atın lütfen

Bir doktora gidin ama birlikte çünkü stres ve buna benzer bazı şeyler erkeklerin cinsel hayatını etkiliyormuş ve doktor bu gibi durumlarda eşleri birlikte alıyor terapiye. Sonra tek tek konuşuyor daha çok gencsiniz bence gururunu kırmadan birkez daha konuş ve ikna et

Yorumlari okuyorumda yorgunluk demis cogu bide rahatsızlık ewt olabilir ama benim bildigim rahatsızlık ise en başından belli olur yani ewlenmeden kendi bi rahatsiz durum oldugunu anlar, yorgunluk ise haftada 1 yada 2 muhakkak ister. Benim esimde cok yorucu bi iste çalıyor ama hic böyle olmadi 6 yıllık ewliyim Bana kizar hic yanasmiyosun diye fırsat vermiyoki.

Benimki de hergun ister ama ben vajinusmusum canim cok yaniyo aglarim istemesin diye ama ayda 1 isteseydi cinsellik icin degilde beni istemiyo mu diye uzulurdum ev arkadasi gibi zor bi. durum doktora gitsin sart kosun cocuk da yapmayin

Yoğun ve stresli bir iş hayatı var mı canım?

valla her ihtimal söz konusu aldatmada dahil ama yine en iyi sen tanırsın eşini

yorgandan oldu zaar

ayda 1 az..adamın bır problemı var galıba..

Benim esimde boyle
Isteksiz
Sorunu yok eminim ben tesvik edersem oluyo
Hayatinda biride yok
Beni seviyor iyide anlasiyoruz
Bilmiyorum sikinti ne ama yogun cok yogun calisiyor

ahh canım evlenmeden önce yaşamışsınız yaşayacagınızı heyacanı kalmamış adamın

Bir sürü hemşire derken??? Hemşirelerde hazır senin kocanı bekliyodu sanki
Yanlış anlamayın lütfen hemşirelere laf ettiğimden değil kaldı kı bende hemşire sayılırım . Bulunduğu ortamdan çok fazla kız var demek istedim . Eşim de eli yüzü düzgün boylu poslu Ada'm . Olabilir yani

Evlendiğimizden beri böyle desem yeridir ama 4-5aydur daha sıkıntı . Çocuk fikrini kendi attı ortaya ben erteledim sürekli o ısrar etti

O cümle benimkinde de var . Banyo mu yapıcan şimdi diyo gırtlağına basası geliyo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…