Evlilik Ve Eş Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla geçen birine mutsuzsan ayrıl yazdim haşladın beni konu sahibi.Yazmıyorum o yüzden.Ne yaparsın bilmem ama sana saygıyı yitirmesine izin verme.Ilk bagirdiginda sert yapman lazımdı ki bir daha cesaret edemesin.Erkekler tepki görmedikleri zaman alışkanlıklarına devam ediyorlar.
Ya ayrılmak öyle başa gelince ha deyince ayrılayım gibi olmuyor hayatım. Yani ben mi abartıyorum sence askeri personel olduğu için işleri çok olabilir mi? Virüs sebebi ile eve tıkıldığım için mi boğuluyorım 🙄🙄

Kızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.

Eşimin Kargosu var diye önceden de paylaşmıştım sizlerle. Bugün aradım şikayet için şikayet oluşturuldu ama yurtiçi kargo tekrar gelmeyeceğini söyledi. Evime gelmeden geldik bulamadık diye yalan söylüyorlar virüsten dolayı markete gitmeyen ekmek bile almaya gitmeyen biriyim evde yapıyorum çünkü. Eşimi aradım Kargonu getirmiyorlar demek için işim var hadi kapat diye bana bağırdı. Ben onun için uğraşıyorum onun bağırması çok canımı sıktı. Eşim askeri personel bu arada kızlar 5 gündür ne eve gelebildi ne de aradı beni. Ne zaman arasam işim var diyip kapatıyor bağırıyor bazen böyle. Çok soğudum artık evlilikten filan. 1.5 yıllık evliyiz ve eşimle aynı çatı altında kalalı daha 1. Ayımız yeni doldu. Çok mu abartıyorum lütfen bana akıl verin. Evlendiğimde askeri personel değildi sonradan gitti bu arada. Evlilikten tat alamıyorum 🙁🙁🙁
KEndi kargosunun pesinde kendi kossun
Niye siz ugrasıyorsunjz
Askerle evlilik zor
Psikolojileri bitik alıyor genelde,haklılar tabi ama eve minimum seviyede yansıtsa keske.

Ugrasma. Ilgilenme . Umursama. Erkeklerin cogu bundan anliyor. Daha once birileriyle konusmustu demissin askeri personal olmadan oncemi yapti bunu olduktan sonra mi?
Yani nasıl desem son olayı komutanı buna hesap açtırmış kendi ses kaydı atmamış evli diye bu da gerizekalı eşim yani eşime attırmış. Konuşmalar komutanının aslında

KEndi kargosunun pesinde kendi kossun
Niye siz ugrasıyorsunjz
Askerle evlilik zor
Psikolojileri bitik alıyor genelde,haklılar tabi ama eve minimum seviyede yansıtsa keske.
Bazen evde olduğunu unutuyor sanki askerlerine emir verir gibi emir veriyor. Dönüp bakıyorum ne diyorsun der gibi ya özür dilerim emir vere vere akışkanlık olmuş diyor

Kızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.

Eşimin Kargosu var diye önceden de paylaşmıştım sizlerle. Bugün aradım şikayet için şikayet oluşturuldu ama yurtiçi kargo tekrar gelmeyeceğini söyledi. Evime gelmeden geldik bulamadık diye yalan söylüyorlar virüsten dolayı markete gitmeyen ekmek bile almaya gitmeyen biriyim evde yapıyorum çünkü. Eşimi aradım Kargonu getirmiyorlar demek için işim var hadi kapat diye bana bağırdı. Ben onun için uğraşıyorum onun bağırması çok canımı sıktı. Eşim askeri personel bu arada kızlar 5 gündür ne eve gelebildi ne de aradı beni. Ne zaman arasam işim var diyip kapatıyor bağırıyor bazen böyle. Çok soğudum artık evlilikten filan. 1.5 yıllık evliyiz ve eşimle aynı çatı altında kalalı daha 1. Ayımız yeni doldu. Çok mu abartıyorum lütfen bana akıl verin. Evlendiğimde askeri personel değildi sonradan gitti bu arada. Evlilikten tat alamıyorum 🙁🙁🙁
Abartmıyorsun yoğun olabilir ama aradığında bağırmak nedir? Veya hiç aramamak nedir? Bizde eşimle işi dolayısıyla ayrı kalıyoruz dönem dönem yurtdışında oluyor ama hep yazar arar bu bana çok garip geldi

Ben burda yardım bekliyorum akıl bekliyorum hala gösteriş yapıyorsunuz. O gün ruh halim iyimiş demek ki bugün böyle davranınca sinirlendim. Ben ısrar edince söyleyince sevgisini gösteriyor evet. Bugün ki hali canımı sıktı. Herkes hep iyi değildir birine sinirlenince aklına kötü yaptığı şeyler daha çok gelir. İşiyle meşgul işine aşık çok sıkıldım. Virüs nedeniyle evde durmaktan da boğuluyorım konuşmak istiyorım hep meşgul 😭

Şu konunuzdan anladığım kadarıyla sizin eşiniz hep böyle. Her ne kadar diğer konularda farklı yansıtmaya çalışsanız da. Diğer konuda verdiğiniz tepkinin saçmalığını anlıyor musunuz şimdi? Siz Hastalıkta bile tamamen ilgisiz kalan bir kocaya empati yapmıştınız. Ben de şu an sizin kocanıza empati yapıyorum belki? Adam demek ki iş yerinde ne şartlar altında çalışıyor, yoruluyor bunları bilmek lazım.

Ha tüm bunları geçersek kocanıza net bir tavır göstermedikçe değişen bir şey olmaz. Bir gün bağırdığında kocamdır yapar deyip bir başka bağırdığında içerlenmemeniz lazım. Ya hep görmezden geleceksiniz ya da size bağıramayacağını öyle ya da böyle kabul ettireceksiniz. Ki gözünüz kara olacak gerekirse resti çekip gidebileceksiniz, sadece lafta olmayacak alacağınız tavır.

Siz üstüne vardıkça kaçıyor anladıgım kadarıyla boşverin onun ilgisi olmadan da yaşayabilirsiniz bunu ona gösterin lütfen yoksa size ilgi göstermez üstüne öfff bunAlttın beni be kadın diye bagıırır siz onu kovalamayın bırakın o sizi kovalasın hem daha yeni yeni alışıyosunu, olur böyle şeyler daha çok bagırısınız birbirinize canınızı sıkmayın kargosunıda gitsin kendisi alsın başınada çalsın haspam iyilik etmişsiniz siz yapıcanı yapmışsınız takmayın kafanıza

Ya ayrılmak öyle başa gelince ha deyince ayrılayım gibi olmuyor hayatım. Yani ben mi abartıyorum sence askeri personel olduğu için işleri çok olabilir mi? Virüs sebebi ile eve tıkıldığım için mi boğuluyorım 🙄🙄
Hayatim yapan yapıyor neyse boşver onu.Işi çoktur ama bu bağırması için sebep değil.Hıncını senden çıkaramaz.Telefon habire elinde diyorsun.Sevgi göstermiyor diyorsun.Sende al eline telefonu ev isi falan yapma.Bak bakalim nasil tepki veriyor.Telefonuyla evlenseymis o zaman.Siparisle gösterilen sevgiyi ben ne yapayım.Ki telefonda konuşmaları falan var diyorsun aldatmaya girer bu.

Eşinizin ailesi ile aranız nasıl yada nasıl bir tutumları var bilmiyorum ama en azından acaba sözünü dinleyeceği biri ile konuşup yardım mi isteseniz 🤷🏻‍♀️
Ailesi beni dışlamaz ama oğulları söz konusu olunca da susarlar. Kendiniz halledin bizi bulaştırma derler. Genelde benim annem hallerder eşimle konuşur. Eşim de annemi dinler

Yani nasıl desem son olayı komutanı buna hesap açtırmış kendi ses kaydı atmamış evli diye bu da gerizekalı eşim yani eşime attırmış. Konuşmalar komutanının aslında
Bacim dogrumu soyledi esin bilemiyorum gunahin almiyim adamin ama sen genede fazla inanma 😊 Gozun esinin ustunde olsun bazen erkekler polis vs asker gibi meslekler edindignde bu tarz seylere meyillenebiliyolar cunku erkeklerin oldugu bir ortamda calisiyolar biri yaptimi digeride otekini gazliyor oda yapiyor falan boyle gidiyor. Tabi her erkek icin demiyorum bazi erkekler icin diyorum.

Siz üstüne vardıkça kaçıyor anladıgım kadarıyla boşverin onun ilgisi olmadan da yaşayabilirsiniz bunu ona gösterin lütfen yoksa size ilgi göstermez üstüne öfff bunAlttın beni be kadın diye bagıırır siz onu kovalamayın bırakın o sizi kovalasın hem daha yeni yeni alışıyosunu, olur böyle şeyler daha çok bagırısınız birbirinize canınızı sıkmayın kargosunıda gitsin kendisi alsın başınada çalsın haspam iyilik etmişsiniz siz yapıcanı yapmışsınız takmayın kafanıza
Ya aslında çok doğru söylüyorsun. Bebeğimiz olmuyor diye de sevgimin hepsini eşime yükledim. Bazen o da beni bu kadar çok sevme sıkıldım diyor evet. Ailemin yanına gidip 10-11 Yaşında kardeşlerim var onları sevmek onlarla oynamak istiyorum. Bu virüs nerden çıktıysa

Bacim dogrumu soyledi esin bilemiyorum gunahin almiyim adamin ama sen genede fazla inanma 😊 Gozun esinin ustunde olsun bazen erkekler polis vs asker gibi meslekler edindignde bu tarz seylere meyillenebiliyolar cunku erkeklerin oldugu bir ortamda calisiyolar biri yaptimi digeride otekini gazliyor oda yapiyor falan boyle gidiyor. Tabi her erkek icin demiyorum bazi erkekler icin diyorum.
Yok eşim söylemedi. Aynı apartmanda konutanı var. O geldi askeriyedeki komutanları aradı onlar söyledi eşimize söyleme filan dediler. Tabi bu sırada eşimi evden göndermiştim o duymadı

Asker arkadaşlarıyla bir fake İnstagram açmışlar oradan konuşmuşlar 3 kişi. Benim e postamı girmiş yanlışlıkla e posta bana gelince gördüm 🙁 ayrıca telefonunu bana elletmez. Bırak şunu der kızar kavga eder
O zaman yanılmamışım sizin çok ama çok daha büyük probleminiz var o da aldatma malesef . Bilmiyorum planıniz nedir boşanırmısınız nasıl yaşarsınız bilemem ama tek bildiğim kendinizi maddi manevi garantiye alın . eşiniz sonradan asker olmuş sonradan parayı bulan bu tipler biraz yoldan çıkıyor . Maddi olarak dediğim gibi kendinizi garantiye almaya bakın ne olacagi belli olmaz . Peki bu olaydan sonrada eşinizde herhangi bir pismanlik emaresi su bu olmadı ge en önemlisi sizin tavrınız ne oldu mesajları görünce?Neden soruyorum çünkü bunlar birleşip gelecekte olan bazı olayları da sekillendirir malesef .ben felaket tellalı gibi yazdim amacim uzmek degil farkindalik yaratmak cidden cok iyi niyetli olmayın bu adama karşı tabi elbette iletişim problemini çözmek icin ikinizin birlikte çabalaması lazım

O zaman yanılmamışım sizin çok ama çok daha büyük probleminiz var o da aldatma malesef . Bilmiyorum planıniz nedir boşanırmısınız nasıl yaşarsınız bilemem ama tek bildiğim kendinizi maddi manevi garantiye alın . eşiniz sonradan asker olmuş sonradan parayı bulan bu tipler biraz yoldan çıkıyor . Maddi olarak dediğim gibi kendinizi garantiye almaya bakın ne olacagi belli olmaz . Peki bu olaydan sonrada eşinizde herhangi bir pismnalik emaresi su bu olmadı ge en önemlisi sizin tavrınız ne oldu mesajları görünce?Neden soruyorum çünkü bunlar birleşip gelecekte olan bazı olayları da sekillendirir malesef .ben felaket tellalı gibi yazdim amacim uzmek degil farkindalik yaratmak cidden cok iyi niyetli olmayın bu adama karşı tabi elbette iletişim problemini çözmek icin ikinizin birlikte çabalaması lazım
Eşimi kovduktan sonra komutanı geldi nasihat filan etti konuştuk. Boşanmak istediğimi söyledim askeriyedekileri aradı onlar söylediler eşimize söyleme filan dediler. Dertleştiğim komutan da olaydan habersizdi. Eşim konuşmaları duymadı. Eşimin eli çok sıkı çok pintidir. Silahı almış gitmiş sabahına işe bana not bırakıp kendini vurmak için. Bütün kart şifrelerini ve kendi ölürse nerelerden para alacağımın biligisini yazmıştı

Ya aslında çok doğru söylüyorsun. Bebeğimiz olmuyor diye de sevgimin hepsini eşime yükledim. Bazen o da beni bu kadar çok sevme sıkıldım diyor evet. Ailemin yanına gidip 10-11 Yaşında kardeşlerim var onları sevmek onlarla oynamak istiyorum. Bu virüs nerden çıktıysa
Ne diycemi bilemedim biraz zaman geçsin öyle çoçuk düşünün derim oturmamamış evliliklerde çoçuk erken olunca sorunlar çözülemez hale gelebilir biraz daha bekleyin eşinizle birbirinize alışın birde eşinizle aranızdaki sorunlara annenizi katıgınızı yazmışsınız katmayın anneniz eşinize uyarıda bulunmasın lütfen bu huyunuzdan nefret ediyor olabilir bu yğzden içinden benim annem bile karışmıyor bu ne be diyebilir bunu yakında dışından da söylerse anneniz alınır ve geri dönümü olmayan yola girersiniz sorunları kendimiz halletmeliyiz canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X