Açıkçası dürüstlük önemli bu yüzden ben olsam bahsederdim. Karşı taraf bunu önemsiyorsa herkes ona göre bi yol çizer kendine. Bu sizin lehinize olur çünkü ilerde evlendiğiniz zaman ortaya çıkarsa sizi onu kandırmakla suçlayabilir. Neden daha önce söylemedin diye tepki gösterebilir. Siz en iyisi kendi menfaatinize uygun olanı yapın dürüst olup anlatın ilerde istemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalmamak için. Geçmişinizle ilgilenmeyen biriyse bakireliği önemsemiyorsa ne güzel hoş devam edersiniz birlikteliğinize.Öncelikle Herkese Merhaba,
Geçmişte erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşadım.
Şimdi de ailem, arkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıp evlendirme modunda. Tamam tanışayım konuşalım vs. Bu şekilde ya da benim tanıştıgım biriyle konuşmam ciddiye binerse kafama takılan soru şu. Hiç konusu açılmazsa ben açıkçası direk ilk gece bu öğrenilsin istemiyorum ben bu durumdan nasıl bahsetmeliyim ya da bahsetmemeli miyim? Konusu açılırsa tavrım ne olmalı? Özellikle yaşanmıl örnekler varsa içimi rahatlançtırsa sevinirim.
Ben yalan söylemeyi düşünmedim zaten hiç. Hayatım son 3 yıldır çok yorucu bir de evliliğe bu yalanı bulaştırıp ne zaman ortaya çıkacak korkusu yaşamak istemem zaten. Sadece konusu nasıl açılır ya da nasıl açmalıyım? Tavrım duruşum ne olmalı?Açıkçası dürüstlük önemli bu yüzden ben olsam bahsederdim. Karşı taraf bunu önemsiyorsa herkes ona göre bi yol çizer kendine. Bu sizin lehinize olur çünkü ilerde evlendiğiniz zaman ortaya çıkarsa sizi onu kandırmakla suçlayabilir. Neden daha önce söylemedin diye tepki gösterebilir. Siz en iyisi kendi menfaatinize uygun olanı yapın dürüst olup anlatın ilerde istemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalmamak için. Geçmişinizle ilgilenmeyen biriyse bakireliği önemsemiyorsa ne güzel hoş devam edersiniz birlikteliğinize.
Bu arada bu konuyla ilgili aklıma kendi yaşadığım geldi. Ben bakire olmama rağmen eşimle ilk birlikteliğimizde benden bi damla kan bile gelmedi. Neyse sonra konuyu ben açtım heralde benimki esnekti farklı yapıları oluyor kanamadığına göre falan açıklama yapmaya çalışıyorumEşim “cebelleşme hayatım bakire olmasaydın bile ben yine seni severdim, seninle evlenirdim” dedi. Sizi gerçekten seviyorsa eminim sorun etmeyecektir.
Konusu geçerse söylersin. Geçmezsede tak diye bunu anlatmanın eskiyi açmanın yeni ilişki için sağlıklı olmadığı net. Ama konusu mutlaka geçer yaşadığımız toplum belli merak ederlerÖncelikle Herkese Merhaba,
Şimdi de ailem, arkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıp evlendirme modunda. Tamam tanışayım konuşalım vs. Bu şekilde ya da benim tanıştıgım biriyle konuşmam ciddiye binerse kafama takılan soru şu. Hiç konusu açılmazsa ben açıkçası direk ilk gece bu öğrenilsin istemiyorum ben bu durumdan nasıl bahsetmeliyim ya da bahsetmemeli miyim? Konusu açılırsa tavrım ne olmalı? Özellikle yaşanmıl örnekler varsa içimi rahatlançtırsa sevinirim.
Bu konuya takmafığınızı, geçmişinizi kimseyi ilgilendirmediğini karşı tarafa gösterirseniz takmaz erkekler. Bu konuda kendinizi eksik görürseniz karşı taraf da sizi eksik görür. Böyle bir şeyi konuşmak için alıp karşınıza konuşmanız taktığınız gösterir. İlerleyen zamanlarda bu mevzu gündeme geldiğinde öyle laf arasında söyleyin. Ne önemi var ki gibisinden.Öncelikle Herkese Merhaba,
Bencede öyle. Hani sorarsanız pişman mısın yaşamasam iyi olurdu ama hatalarımla YağmurunKızıyım.Bu konuya takmafığınızı, geçmişinizi kimseyi ilgilendirmediğini karşı tarafa gösterirseniz takmaz erkekler. Bu konuda kendinizi eksik görürseniz karşı taraf da sizi eksik görür. Böyle bir şeyi konuşmak için alıp karşınıza konuşmanız taktığınız gösterir. İlerleyen zamanlarda bu mevzu gündeme geldiğinde öyle laf arasında söyleyin. Ne önemi var ki gibisinden.
İlişki ilerledikçe bu konular zaten konuşuluyor. Evlilik boyutuna geldiğinizde sana söylemem gereken bişey var sana karşı dürüst olmak istediğim için söylüyorum bunu senden böyle bişeyi saklamam haksızlık olur düşün taşın kararını ver ona göre devam edelim ya da bitirelim diyerek açıklayın ve tabiki asla eğilip bükülmeyin dik durun siz karşı tarafa karşı bi hata yapmadınız, aldatmadınız o yüzden bu yaşadığınız sadece sizi ilgilendirir kimse yargılayamaz sizi yani diyeceğim o ki kendinizi saygı duyun, asla pişman olmayın, yaşadıklarınızın arkasında durun. İyisiyle kötüsüyle yaşanmışlıklarımız bizi biz yapan siz kendinizi sevdikten sonra başkasının ne düşündüğü hiç önemli değil. İsteyen yanınızda dursun istemeyen yol alsın.Ben yalan söylemeyi düşünmedim zaten hiç. Hayatım son 3 yıldır çok yorucu bir de evliliğe bu yalanı bulaştırıp ne zaman ortaya çıkacak korkusu yaşamak istemem zaten. Sadece konusu nasıl açılır ya da nasıl açmalıyım? Tavrım duruşum ne olmalı?
Teşekkür ederim. Sanırım en dogru yaklaşım bu.İlişki ilerledikçe bu konular zaten konuşuluyor. Evlilik boyutuna geldiğinizde sana söylemem gereken bişey var sana karşı dürüst olmak istediğim için söylüyorum bunu senden böyle bişeyi saklamam haksızlık olur düşün taşın kararını ver ona göre devam edelim ya da bitirelim diyerek açıklayın ve tabiki asla eğilip bükülmeyin dik durun siz karşı tarafa karşı bi hata yapmadınız, aldatmadınız o yüzden bu yaşadığınız sadece sizi ilgilendirir kimse yargılayamaz sizi yani diyeceğim o ki kendinizi saygı duyun, asla pişman olmayın, yaşadıklarınızın arkasında durun. İyisiyle kötüsüyle yaşanmışlıklarımız bizi biz yapan siz kendinizi sevdikten sonra başkasının ne düşündüğü hiç önemli değil. İsteyen yanınızda dursun istemeyen yol alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?