- 5 Ağustos 2020
- 1.239
- 2.065
- 83
Yok zaten öylesiyle ortak noktamızda olmaz:)Muhafazakar bir erkekle evlenmeyin, bence en garantisi bu. Muhafazakar olunca illa ki bekaret takıntısı olacaktır çünkü.
Benimde buna benzer durumum var nasıl açıklayacağım diye erkekler hiç geçmişinden bahsetmez genelde kendisine sorulmasın diye bize de sormaz ama kadını bakire isterler dediğimiz gibi diktirmekte var ya da bekaret gitmesin diye farklı yolla birlikte olanlar var kimin ne olduğu bell değil ama bir tek Zara inanıyorlarYa neden senin bekaretini sorgulamaya kalkisan biriyle evlilik dusuneceksin ki? Daha once bunu onemsemeyip iliski yasamişsin sanirim, bence bekareti onemsemeyen biriyle mutlu olabilirsin.
Ve ne munasebet neden anlatacaksin eski sevgilinle ne yaptigini? Karsina cikan erkek yasadigi tum ozel anlari sana anlatacak mi? Ya da sen anlatsin istermisin? Durust olacagina emin olabilir misin?.. boyle bir suru dalli budakli isler..
Artik kizlik zari dikimini erkekler de gayet iyi biliyor. Yani yıl olmus 2021 bekarete degil kafadaki niyete bakip evlensinler artik.
Görücü usülünü bilmem onda söylenmeli muhtemelen ama normal bi ilişkide kimseyi ilgilendirmez önceki yaşananlar. Eşimden önce cinsel birlikteliklerim olmuştu. eşimle de evlenmeden önce beraber oldum. Ondan önce kaç erkek arkadaşım oldu , ne oldu , nasıl oldu.. ne o bana sordu ne ben ona sordum. Evlenmeden önce Sevişmek de sevişmemekte o kadar mühim bi olay değil .. tabi ki bu sadece benim hayat görüşüm..Ama kendisine saygısı ve güveni olan kimse geçmişini başka birine anlatma mecburiyetinde değildir.Bence görücü usulü de olsa aşk da olsa evlılıkten önce tanışma döneminde söylemeniz en ıyısı hem sözün açınızdan hem karşı taraf acısından
Eşiniz gibi adamlar çok az gerçekten bende soruyu soranla aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorumGörücü usülünü bilmem onda söylenmeli muhtemelen ama normal bi ilişkide kimseyi ilgilendirmez önceki yaşananlar. Eşimden önce cinsel birlikteliklerim olmuştu. eşimle de evlenmeden önce beraber oldum. Ondan önce kaç erkek arkadaşım oldu , ne oldu , nasıl oldu.. ne o bana sordu ne ben ona sordum. Evlenmeden önce Sevişmek de sevişmemekte o kadar mühim bi olay değil .. tabi ki bu sadece benim hayat görüşüm..Ama kendisine saygısı ve güveni olan kimse geçmişini başka birine anlatma mecburiyetinde değildir.
En iyisi kendin tanışmak tabi galiba bazı insanların beyni değişmiyor zarı namus olarak görüyorlar ama halbuki dürüstlük önemliGörücüde olmaz, zor iş. Aileden saklıyorsanız aracıdan duyarlar ederler.
Ben bakire evlenmedim, eşimle ortak arkadaş grubunda tanıştık. Kimse aracı olmadı. Ben de bir şey açıklamadım. Erkekler bakir değilim açıklaması mı yapıyor? Doğal bir şeyi ezik büzül açıklamaya karşıyım. Sevgili olduk, 15 gün sonra seviştik. Muhabbeti geçmedi. İlk mi değil mi? Yok kimle yaptın gibi çirkin şeyle olmadı. Üç senede seviştik evlendik. Bu sene 9 senemiz bitti
Bence hayat yaşantınıza ve karsınızdakı kişiye bağlı bende evlendıgım ılk gece kanamam olmadı ama esım bu konularda asla bana hiç bır zman soru bıle yöneltmedi karsısındakı kişiyi de her sekılde zamanla tanır bızde severek evlendık ama gecmılte yaşadığı şeyler benı ılgılendırmez tabıkı bılmek ısterımGörücü usülünü bilmem onda söylenmeli muhtemelen ama normal bi ilişkide kimseyi ilgilendirmez önceki yaşananlar. Eşimden önce cinsel birlikteliklerim olmuştu. eşimle de evlenmeden önce beraber oldum. Ondan önce kaç erkek arkadaşım oldu , ne oldu , nasıl oldu.. ne o bana sordu ne ben ona sordum. Evlenmeden önce Sevişmek de sevişmemekte o kadar mühim bi olay değil .. tabi ki bu sadece benim hayat görüşüm..Ama kendisine saygısı ve güveni olan kimse geçmişini başka birine anlatma mecburiyetinde değildir.
Aradigim yorumYa neden senin bekaretini sorgulamaya kalkisan biriyle evlilik dusuneceksin ki? Daha once bunu onemsemeyip iliski yasamişsin sanirim, bence bekareti onemsemeyen biriyle mutlu olabilirsin.
Ve ne munasebet neden anlatacaksin eski sevgilinle ne yaptigini? Karsina cikan erkek yasadigi tum ozel anlari sana anlatacak mi? Ya da sen anlatsin istermisin? Durust olacagina emin olabilir misin?.. boyle bir suru dalli budakli isler..
Artik kizlik zari dikimini erkekler de gayet iyi biliyor. Yani yıl olmus 2021 bekarete degil kafadaki niyete bakip evlensinler artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?