Evlilik ve Geçmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterir

Yoo ona g*vat deniyor :)

Erkek la bu! Değilse de babası doğurmuş bunu kesin.
Olamaz böyle bir şey
Insanlar sever, sevişir... evlilik ile seks yapmanın aslında hiç alakası yok! Bunu ayırdetmediginiz için ahlaksızlıkta çığır acıyorsunuz, bastırılmış duygularınız kapalı kapılar ardında ortaya çıkınca ne aile düzeni kalıyor ortada, ne o kendinize perde yaptığınızı sandığınız ahlak.

Konu sahibesine önerim; senin kusur olarak görmediğin bir şeyi başkasına özür gibi aktarma. Bahsetmene gerek yok "ben daha önce seviştim" diye. Hem çok garip olur bence sorarsa eğer, "tabiki oldu" demek ve "bana bunu sorman çok garip" mesajını vermek en en doğrusu. Evet seviştim, istedim ve yaptım, bunun hesabını neden hayatıma sonradan dahil olmuş elin adamına vereyim ki??
Sen abartmazsan, karşında ki kişi bunu sorun bile yapsa en azından sana karşı kullanamaz.

Kadın platformunda kadının namusunun belden aşağıya indirgenip çarşafa kadar tartışılması

Eşiyle 17 yaşında tanışıp 22 yaşında evlenmiş, hayatında başka hiçbir erkeğe yer olmayan 49 yaşında bir kadın olarak soruyorum sizlere(bu detayları neden verdim anladınız siz) Namus bacak arasındaysa erkeğin namusu nerede? Erkeklerin çarşafı nerede?

Ben gerçekten şurada yazılanlardan utandım

Son olarak genç kızlara tavsiyedir, arkasında duramayacağınız hiçbir şey yapmayın, buna bir erkekle birlikte olmakta dahil ve bekar bir adamla bekar bir kadının yaşadıklarını ayıplamayın büyük sözler etmeyin, dedikodularını yapmayın zira hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur, sizinde evlenip kanayacağınızın garantisi yok, kanamazsanız kendinizi ispat için o çatala çıkmanın nasıl onur kırıcı olduğunu bu platformda yazan hemcinslerinizin neler yaşadığını açın okuyun.
Kendilerini hiçbir şeyin ispatına zorunlu hissetmeyen erkeklerin sizi sorgulamasına, 2 damla kana bakarak namuslu-namussuz diye yaftalamasına, gururunuzu ayaklarının altına almasına müsade etmeyin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…