Evlilik ve Geçmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo once siz anlatacaksınız. Erkek arkadaşlarınızla muhabbet nasıl buraya geldi?
ben kardeşimle çok yakınım ama bilmiyorum mesela tercihi bakire mi olur, ne olur. Ama siz maşallah genel kanıyı öğrenecek kadar anket yapmışsınız erkek arkadaşlarınızla?
Nereden bu rahatlık? Hatta durun bakim, ne demişsiniz, genişlik?
evleneceğiniz adama söyleyecek misiniz ileride ben erkek arkadaşlarımla kadınların bekaretini konuşurdum diye?

Budur. Bize geniş diyor ama beraber büyüdüğüm abim gibi olan en yakın erkek arkadaşımın ne nişanlısıyla be yaşadığını bilirim ne ayrıldığı sevgilileri. Bana asla anlatmadı, ben de konuşmam. Kimseyle bekaretini cinsel hayatını konuşmam.

Bir erkek böyle şeyler konuşan bir kadını nasıl kabul eder ki? Bu ne genişlik

Yapamadıkları, çeneye vurunca tabii.

Belli elli kisiyle yatıp kalkmissiniz. Baya buyukmus askiniz!
Nerede yazmışım ben elli kişi diye. Diyelim ki elli kişiyle seviştim, bu benim aşık olamayacağımın mı ölçüsü oluyor? İnsanlar altı çocuktan sonra huzurevinde aşık olup 70inde evleniyor. Aşk koşula zamana yaşa geçmişe bakmaz. Aşkın şartı olmaz. Yazık sevgiden yoksun olduğunuz belli. Yazık.

Ne haliniz varsa görün ya banane gercekten.
Arkadaşım bekaretin tercih edilmeni sağlamamış işte şimdiye kadar. Bekaretin yanında başka şeyler de gerekiyor demek ki. Sırf bakiresin diye kimse kabul etmemiş seni. Bi dön kendine bak bence. Yoksa kutsal bakire olarak kalacaksın bu gidişle

"Diyelim ki elli kişiyle seviştim, bu benim aşık olamayacağımın mı ölçüsü oluyor?"
Yani şunu yazıp hala aşktan filan bahsetmeniz, zaten sizin zihnen ne kadar problemli olduğunuzu gösteriyor. Yazık sizinle evlenen erkeklere. Kesin saf iyi niyetli tiplerdir. Aklı olan, kafası çalışan bir erkek asla birlikte olmaz bu kadar net söylüyorum bunu.

Etmediyse etmedi sanane? Seni kabul ettiler de ne oldu başın göge mi erdi? Burada sabahtan beri neleri normalleştirdiniz ya! bir de utanmadan diyor ki ekürin, 50 kişiyle birlikte olmak aşık olmamanın ölçüsü mü? eee yuh artık yani yuhh

İşte bütün probleminiz tercih edilmemek. Saldırganlığınızın sebebi bu. Bunu çözün diyorum. Kendi iyiliğiniz için.

50yi diyen sizdiniz zaten ben elli kişiyi sizin misaliniz olduğu için söyledim
Şaka gibi ya

Ah canıım belli oldu sebebi

Evlenmeden sevismeyi tercih eden kadinlarla ilgili bir kuyruk acisi var ya hayırlısı. Bu kadar hirs, nefret durduk yere olmaz cunku. Bayagi bildiginiz hırsla saldirip hakaretleri havada ucusturuyor mubarek.

Şuraya alt tarafı gördüğüm bir şeyi yazdım, ne kadar bakire olmayan, bir sürü erkekle birlikte olmuş tipler resmen çıldırdı! Artık söylediklerim nasıl koyduysa resmen savaş açtılar hahahahahh :)

Bence bakire olmayan bir kadınla neden evlenilmemeli güzel bir tartışma oldu. Şurayı okuyan bir erkek neden evlenmemesi gerektiği, ne kadar manipülatif ve saldırgan tipler olduğunuzu görüyor emin olun :))

bu gerçekten sondu.

Reziller sizi!

Evlenmeden sevismeyi tercih eden kadinlarla ilgili bir kuyruk acisi var ya hayırlısı. Bu kadar hirs, nefret durduk yere olmaz cunku. Bayagi bildiginiz hırsla saldirip hakaretleri havada ucusturuyor mubarek.
Bekaretiyle elde edeceğini sandığı iyi eğitimli, kültürlü, aklı başında adamları bakire olmayanlar kapıyorsa

Şuraya bakan erkek sizin yazdıklarınızı normal görüyorsa zaten değil evlenmek elini bile tutmam
Anlamıyorsunuz galiba sizin at gözlüğünüzle baktığınız dünyadan olan erkeklerle bizim işimiz zaten yok.
Biz kendine güveni olan, namusu bacak arasına indirgemeyen, kadına saygısı olan, iyi eğitimli erkekler tercih ediyoruz kucaktan kucağa gezerken.

Bence bakire olmayan bir kadınla neden evlenilmemeli güzel bir tartışma oldu. Şurayı okuyan bir erkek neden evlenmemesi gerektiği, ne kadar manipülatif ve saldırgan tipler olduğunuzu görüyor emin olun :))
Degil mi, halbuki bakire olan siz nasil poncik bir baayansiniz.

Halbuki esas ahlaksız kendileri..

Ya sen ne kadar boş yaptın ya? Hem saçmalıyorsun hem kafa ütülüyorsun.

. Arsız, işsiz ve ahlaksız insanlarla ile oturup konuşabileceğim hiçbir şey yok benim.

Lütfen kaybol, cahil insana tahammülüm yok çünkü.

Bak zekasız, bak algılayan yerlerinden problemi olan şahıs, sana son kez açıklıyorum.

Hala karısının özeli diyorsunuz, gerçekten çok a*tal insanlarsınız.

Herkesin mezhebi, sizin çevrenizdekiler kadar geniş değil. Kimse namusunu sokakta bulmadı. Çocuklarına anne yapacağı kadının, kucaktan kucağa gezmiş olmasını istemiyor diyerek en başta da belirttim.

Senin kocan genisse biz ne yapalim bacim?

Hahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterir

Sizinkisi aşk filan degil, bildigin sokaktaki köpeginde yaptıgı gibi hayvansal bir güdü.

Yoo ona g*vat deniyor :)

Neyse banane ya kociskolarinizi alip tepe tepe kullanin. Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus. Birbirinize layiksiniz.. mezhebi genisler sizi...

Ben doğru mu okudum, erkekli kızlı toplanıp pipi kuku çetelesi tutan üye namustan edepten mi bahsediyor ahajsjsjs. Bu gözler neler görecek daha. 7 yıldır kocam var daha kocamla elalemin cinsel hayatını konuşmuş insan değilim. Kocam var bak, sevişiyoruz üstelik. Ar ederiz elalemin Fiki fikisini konuşmaya. Tam da bu yüzden ahlaklı, namuslu insanlarız. Ama mesela konuşsaydık bunları, tutup da kimseye ahlak namus dersi verecek yüzümüz olmazdı.

Edit: ay bak aklıma ne geldi. Bu erkek arkadaşlar anlatıyor işte biz bakire isterük el değmemiş isterük diye, bu kızcağız içten içe ben varım beni alın diye haykırıyor ama almıyorlar. Ondan bu sinir hep.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…