Evlilik ve Geçmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İste erkekler böyle genis degiller, bakacakları sey hem karakter, hem bekaret hem namus hem ahlak hem güzel huy hem feminenlik oluyor. Akıllıca bence
Valla siz böyle kendimizi tatmin etmeye devam edin ne diyeyim.
Oğlum şahane bir rol model babayla büyüyor, istismarı da genelde kapalı toplumlarda öz babası abisi tarafından gören tipler yapar.

Siz kabul etmek dersiniz biz hayat birleştirmek deriz. Kabul eden, kabul edilen yok. Farkımız burada. İyi ki de farklıyız.
Hahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterir

Valla siz böyle kendimizi tatmin etmeye devam edin ne diyeyim.
Oğlum şahane bir rol model babayla büyüyor, istismarı da genelde kapalı toplumlarda öz babası abisi tarafından gören tipler yapar.
Ee yani ne alaka? Benim kapalı bir toplumda yetistigimi nereden biliyorsunuz? Gayet seküler ama "namuslu" bir ailede yetiştim cok sükür. Oturup babamla rakı da ictim, mini etegimi de giydim ama sizin gibi bir seyleri normalleştirmedim! Sizinkisi aşk filan degil, bildigin sokaktaki köpeginde yaptıgı gibi hayvansal bir güdü. Tamamen fiziksel tatmin üzerine kurulu. Burada aşk edebiyatı yapmayın. Umarım burayı okuyan genç kızlar asla sizi ciddiye almaz. Çünkü ahlaksızlık normalleştiriliyor şu anda burada

Hahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterir
Evet geniştir. Gönlü geniştir, kültürü geniştir, eğitimi geniştir. Dünyanın en geniş adamlarından biridir, deryadır benim eşim. Rüyanızda göremeyeceğiniz, yanına yaklaşamayacağınız bir adamdır. Çok şükür

Kadınlara her türlü hakareti etti, baktı oradan olmuyor sıra "Öyle kabul eden(!)" eşlerine geldi. Oradan da olmazsa "Sapık fikirlerle(!)" yetiştirdikleri çocuklarından yürür. :)
O yetmezse, ana babanız, aile yapınıza kadar yürür, bir bakmışsınız hanımlar Yunan(!) filan çıkmışsınız konunun sonunda. :))

İbretle izliyoruz.

Ona gönlü geniş denmez de neyse. Bence sen anladın :))

Sizi kabul eden erkekler de iş yok da neyse.
Ne kadar terbiyeden yoksun birisiniz.
insanlara sizin değerleriniz ile yaşamadığı için hakaret etme, aşağılama hakkını size kim verdi?
üstelik elle tutulur bir değeriniz de yok, tekrar söylüyorum, insanların özel hayatlarını malzeme edip bunu konuşmak, kınamak ahlaksızlıktır.
Siz erkek arkadaşlarınızla kadınların bekareti üzerine muhabbet edebilen birisiniz.
Kendiniz yazdınız.
şahıs belli olmadan, varsayımsal olarak konuşsanız dahi, bir erkekle bu muhabbeti yapabilen kadın, burada 2 kişi arasında yaşanan özel bir durumu bu kadar eleştiremez.
dinime küfreden müslüman olsa yahu...
Erkeklerle bekaret muhabbet yapan kadın bana burada ahlak dersi verecek. Oldu cınım, başka?

Boş yapma atlama sen. Seni aşar bunlar

Aklı başında olmak çok kişisel bir kavram. Size göre Aklı başında olmak sevişmemekse(dini açıdan haklısınız) fakat dindar olmayan ve bunu önemsemeyen biri için bu normaldir ve gayet de Aklı başındadır.
HERKESIN FIKRINE SAYGI DUYMALIYIZ.

Kaybol

Yanına yaklaşamayacak insanlara hakaret edebilirsin ancak. Biriyle evlenmeyi kabul edilmek olarak görüyorsunuz bu belli zaten. Bunun içinde kendinizi bir paket olarak sunuyorsunuz. Bazı kadınların buna ihtiyaç duymaması umursamaması sizi rahatsız ediyor belli. Bakire olmam yada olmamam eşimi asla ilgilendirmedi bana aşıktı. Bunu anlayamayacak olmanıza üzülüyorum. Seksi hayvanların yaptığı bir şey olarak görmeniz bile cehalet. Sevgi ve aşkla yapılan seks çok başkadır ve bunun farkını yaşayan gayet net bilir. Hayvanlarla bir tutmanız bile acınası

Belli elli kisiyle yatıp kalkmissiniz. Baya buyukmus askiniz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…