- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
- Konu Sahibi Papatyaa_35
-
Canım dillendirmeseler bile bayan şeyler oluyo o yüzden sorun yaşamayan değil de umursamayanlar vardırİyi günler bayanlar. Hep kayınvalidelerden şikayetler var fakat bir şeyi merak ettim.Altlı üstlü yada yakın oturup çok fazla sorun yaşamayan gelinler var mı ?
Ben altlı üstlü oturuyom 8 aylık evliyim. Suanlik yüz yüze gelip tartışma olmadi. Ha rahatsız olduğum yönleri var.İyi günler bayanlar. Hep kayınvalidelerden şikayetler var fakat bir şeyi merak ettim.Altlı üstlü yada yakın oturup çok fazla sorun yaşamayan gelinler var mı ?
Kaç yıldırBen beraber oturuyorum ayni evde hecte sorun yoh olsada görmezden geliyorum
Sanırım öyle canımCanım dillendirmeseler bile bayan şeyler oluyo o yüzden sorun yaşamayan değil de umursamayanlar vardır
İyi günler bayanlar. Hep kayınvalidelerden şikayetler var fakat bir şeyi merak ettim.Altlı üstlü yada yakın oturup çok fazla sorun yaşamayan gelinler var mı ?
istisnalar kaideyi bozmaz kardesİyi günler bayanlar. Hep kayınvalidelerden şikayetler var fakat bir şeyi merak ettim.Altlı üstlü yada yakın oturup çok fazla sorun yaşamayan gelinler var mı ?
Maşallahbiz yakınız ve hiç bi sorunumuz olmadı bugüne kadar çok şükür. çünkü anlayışlı insanlar, huzur bozalım herşeye burnumuzu sokalım gibi düşünceleri yok
Ben beraber oturuyorum ayni evde hecte sorun yoh olsada görmezden geliyorum
Istedigim sekil herseyi yapıyorum soylediklerini yaptıklarını kafama takmıyorum görmezden geliyorum ve esimle coooookkk mutluyuz şükür Allaha esimde bu huyumu çok seviyoreNasıl yapıyorsun . Bana da öğret
1 Senem dolacakKaç yıldır
Istedigim sekil herseyi yapıyorum soylediklerini yaptıklarını kafama takmıyorum görmezden geliyorum ve esimle coooookkk mutluyuz şükür Allaha esimde bu huyumu çok seviyore
Valla elden baska bisi gelmiyor ya takmayacan yada aksama kadar birbirimizi yiyecez en iyisi takmamak ben bana duseni yapıyorum oda ona düşeni birbirimizin isine karışmıyoruzBende kv ile yaşıyorum 3 senedir ama takmamak elde degil
Ohh kef sanaki hersey payaşabiliyon ben zerre nokta bisi diyememBiz altli ustlu oturuyoruz ama bi yatarken ayriyiz. 3 yili gecti evliligim. Cok sukur iyi insanlar ama kusur heryerde var daha ciddi bir tartismamiz olmadi dusununce aslinda hic olmadi karsilikli saygi ve sevgiyle bi problem olmuyor. Ha illaki onun bende begenmedigi olur bnmde onda, kusur aramiyoruz gorduysek deşmeyip ustunu kapatiyoruz. Ben annem olarak gorup konustugumuz aramizda kalir oglunun haberi olmaz. O da benim hakkimda ogluna bisey demez. Sanki kendi annemizle hep iyi mi anlasiyoruz. Cokta canimi sıkan durum olursa gormezden geliyorum oturup kv ye mi uzuleyim
Dediginizi yanlis anlamadiysam eger ben basjm dik durdum kimse gelinim diye beni ezmeye calismasin hep saygili oldum ama kendimi de dik tuttum korudum karsilarinda cocuk yok ama onlarda saygili belki isteseler herseyi yapabilorlerdi bilemem yasamayincaOhh kef sanaki hersey payaşabiliyon ben zerre nokta bisi diyemem
Ne mutlu sana diyorum ki kv herseyi paylaşabiliyorsun gereken de o zatnDediginizi yanlis anlamadiysam eger ben basjm dik durdum kimse gelinim diye beni ezmeye calismasin hep saygili oldum ama kendimi de dik tuttum korudum karsilarinda cocuk yok ama onlarda saygili belki isteseler herseyi yapabilorlerdi bilemem yasamayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?