Evlilik ve kayınvalide

Papatyaa_35

Seni tanıdıktan sonra şiirler anlamlı geldi.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
1.141
1.741
333
İyi günler bayanlar. Hep kayınvalidelerden şikayetler var fakat bir şeyi merak ettim. Altlı üstlü yada yakın oturup çok fazla sorun yaşamayan gelinler var mı ?

Son düzenleme:
İyi günler bayanlar. Hep kayınvalidelerden şikayetler var fakat bir şeyi merak ettim. Altlı üstlü yada yakın oturup çok fazla sorun yaşamayan gelinler var mı ?
Ben altlı üstlü oturuyom 8 aylık evliyim. Suanlik yüz yüze gelip tartışma olmadi. Ha rahatsız olduğum yönleri var.

biz yakınız ve hiç bi sorunumuz olmadı bugüne kadar çok şükür. çünkü anlayışlı insanlar, huzur bozalım herşeye burnumuzu sokalım gibi düşünceleri yok

Ufak tefek sorunlarimiz oluyor ama kendi ailemle de olurdu o kadar.Genel olarak iyi insanlar.Ama ben strese gelemiyorum onlem alip mesafe koyuyorum.

Biz altli ustlu oturuyoruz ama bi yatarken ayriyiz. 3 yili gecti evliligim. Cok sukur iyi insanlar ama kusur heryerde var daha ciddi bir tartismamiz olmadi dusununce aslinda hic olmadi karsilikli saygi ve sevgiyle bi problem olmuyor. Ha illaki onun bende begenmedigi olur bnmde onda, kusur aramiyoruz gorduysek deşmeyip ustunu kapatiyoruz. Ben annem olarak gorup konustugumuz aramizda kalir oglunun haberi olmaz. O da benim hakkimda ogluna bisey demez. Sanki kendi annemizle hep iyi mi anlasiyoruz. Cokta canimi sıkan durum olursa gormezden geliyorum oturup kv ye mi uzuleyim

Ohh kef sanaki hersey payaşabiliyon ben zerre nokta bisi diyemem

Ohh kef sanaki hersey payaşabiliyon ben zerre nokta bisi diyemem
Dediginizi yanlis anlamadiysam eger ben basjm dik durdum kimse gelinim diye beni ezmeye calismasin hep saygili oldum ama kendimi de dik tuttum korudum karsilarinda cocuk yok ama onlarda saygili belki isteseler herseyi yapabilorlerdi bilemem yasamayinca

Ne mutlu sana diyorum ki kv herseyi paylaşabiliyorsun gereken de o zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…