Evlilik ve mutsuzluk

Başka şehire taşınma imkanınız yok mu?

Siz de aynısını yapın kayınvalideye. Başkaları ile kıyaslayın sürekli.
Galiba en güzeli böyle laf söylüyorum kıyas tan hoşlanmadım bin kere söyledim olmadı. Onu onun silahi ile vurucam yani onu da başka bir k.valideyle kıyas yapıcam birinden hava atıyorsa bende hava atıcam başkasından bir de böyle deneyeyim bakalım böylece sinir olmam....

Kıyas yaptığı anda direk muhabbeti kesip hiç konuşmayayım bakalım ne olacak bir de böyle deneyeyim.

eger aileniz sizi el bebek gül bebek yetiştirmişse, ve sürekli takdir görmüşseniz, kayınvalideniz sizi eleştirdiği zaman yetersiz hissediyor olabilirsiniz. onun eleştirilerini takmamak calisin. bir de her söylediğine cevap vermeyin, duymamazliktan gelin. mesela laf carptirdi ya da kıyasladı mi, efendim anne duymadım vs deyin, ikinci kez tekrar edince o kadar zevk almıyor insan genelde :))

Evet ölünce biter ama ölmeden şimdiden çıksın hayatımdan istiyorum. Artık yarından itibaren bitsin nasıl bilendiysem ne çalışmak ne kursa gitmek bu sorunu çözmüyor.
E görüşmeyin o zaman, kimse sizi kolunuzdan tutup zorla görüştüremez ki. Bende kayınvalidemden gördüğüm muamelelerden dolayı arayıp sormam, arkamdan hiç aramıyor diyorlarmış ama umrumda değil, ne kadar mesafe o kadar huzur..

Görüşme hiç demedi ne yapıcan aile görüşmek zorunda kalıyoruz dedi eşimin de ailesinin de canı cehenneme inşallah
Annem babaannemle yaşadığı sorunlar yüzünden senelerce muhatap olmadı, babam da ağzını açıp tek bir şey diyemezdi. Çünkü kim haklı kim haksız görüyordu. Babam ve biz görüşürdük ama kimse annemi buna mecbur bırakmadı. “Zorunda” olduğunuzu düşünen eşinizde hata. Suçu ona buna yüklemeyin boşuna.

Çok haklısın bir de bunu deneyeyim. Duymamazlıktan gelmek bir onu kendi silahıyla vurmak 2 mantıklı

Bu da doğru bir durum....

bu yorum bana bile iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…