evlilik yıl dönümlerinde gelen hediye

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
kızlar benim ilk evlilik yıl dönümü hediyem yarım kilo şöbiyetti ...... çok üzülmüştüm eşim boynunu büküp param buna yetti affet demişti peki sizlere ne geldi ilk yıl dönümünde

Başkalarının hediyeleriyle kıyaslarsanız acı çekersiniz.
Eşiniz size açıklamış param buna yetti diye.
Tatlı yiyin tatlı konuşun. Boşverin. Tadınızı kaçırmayın

kıyamam yaa insan başka şeylerde bekler tabiki ama günün şartlarına göre bununla mutlu olmalısınız. en azından unutmamış :34:

alışverişe gittik beraber ne istiyosak aldık birbirimize...
sonrada güzel bi yemeğe gittik...
aynı zamanda ikimizde doğum günüydü zaten hepsi birden çıktı aradan...:D
buarada sizin üzülmenizi gerektiren bişey yok ne güzel hatırlamış işte...
hem durumuda açıklamış..
daha uzun yıllar var önünüzde eminim daha güzel hediyelerle gelir size...
afiyet olsun bu arada..

Son düzenleme:
ben sölediği söze üzülmüştüm şöbiyete diil ark yoksa tatlıyı sevdiğim için güzel bi hediyeydi

kıyamam ya.
ne yapsın canım elinden o gelmiş.
hem hatırlamış birşeyler yapmaya çalışmış.
bak burada neler okuyoruz.
maddi durumu rahat olup evlilik yıl dönümlerini unutanlarda eşlerini yok sayanlarda var.
eşinle mutluysan boşver bunları.
sende yap yanına bir çay güzelce yiyin tatlılarınızı.
şöbiyet gibi tatlı bir evliliğiniz olsun.
inşallah sonraki yıllarda daha güzel hediyerlerde gelir.

şu anda 4 yıllık eviliyiz çok daha güzel hediyeler aldım merak ettim ilk nasıl kutlu herkes die ondan açtım konuyu

şöbiyeti çok severim. evlilik yıldönümü, doğumgünü fark etmez hertürlü kabulüm :)) Bizim ilk evlilik yıl dönümümüz ayrı geçti. evlilik yıldönümünden bir kaç gün önce ameliyat olmak zorunda kaldım ve hastanede kaldım. tabi kocam da sadece gündüz yanımda olabildi. pasta falan almıştı hemşirelerle birlikte kutlamıştık :))

bizim dügün fotograflarımız cok begenilmisti herkes tarafından
biz de ilk senemizte tekrar fotograf cektirelim dedik
galatanın oralarda kostumlu fotograf ceken bir yer var oraya gittik ben oldum hanım sultan o oldu beyzade :)
güzel bir anı oldu bize , sonra da güzel bir yemek yedik dolastık basbasa , güzel bir hatıra oldu ikimize de,
manevi hediyeler benim icin daha onemli
sizin esiniz de kendince hos bir sey almıs bence.

2 yıllık evlıyız ilk sene düğün borcundan hıc bırsey yapamadık ama sıkıca sarıldık ıyıkı benımsın demişti iyiki yanımdasın demişti o aksam bana o yeterdı yeterkı benı sevdıgını her daım hıssettırsın 2. yılda hem yemege götürdü böyle yemeklerın kenarında atesler mumlar acaipdi ve tektas hedıye ettı ama oda 1. yılın acısını cıkarmak ıcındı artık yapma böyle seyler dedim bakalım napcak :) bana aslında fazla abartıya gerek yok bır buket gul alsa bıle boynuna sarılıp iyiki yanımdasın dıyebılcek kadar hayranım ona :)

kızlar benim ilk evlilik yıl dönümü hediyem yarım kilo şöbiyetti ...... çok üzülmüştüm eşim boynunu büküp param buna yetti affet demişti peki sizlere ne geldi ilk yıl dönümünde

bence önemli olan hatırlaması...

arada aşk varsa gerisi tırı vırı....

bizim ilk evlilik yıldönümümüze iki gün kala şehir dışından misafirler sürpriz yapıp gelmişti..1 hafta kaldılar tabii tüm paralar gelen misafirleri ağırlama için harcandı ve evlilik yıldönümümüzü o kalabalıkta gizli gizli sessizce birbirimizi kutlayarak geçirdik..ikinci evlilik yıldönümümüzde plan yapmayalım o gün çıkar ne istersek birbirimize alırız demiştik tam çıktık büyük teyzemin vefat haberi geldi.. yıldönümünü unuttuk..3 yıldönümümüzde ikimizde yatak döşek hasta yatıyorduk yıldönümü umrumuzda bile olmadı..bizde bundan sonra yıldönümü kutlamamaya karar verdik...
boşverrrr eşinle mutluluğunun tadını çıkar :38: ...

Back
X