- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Valla bende boyle degilimdir normalde ama 10 ncu yilimiz icin ozel olsun istiyorum benimdr ilk olacakAy cok romantik ya ben hic boyle olamiyorum neden acaba?
Valla bende boyle degilimdir normalde ama 10 ncu yilimiz icin ozel olsun istiyorum benimdr ilk olacakonun icjn fikre ihtiyacim vaarrr ;(
Ay cok romantik ya ben hic boyle olamiyorum neden acaba?
Ben de,kazuletin sağ koluyum resmen :))Ay cok romantik ya ben hic boyle olamiyorum neden acaba?
Yok ankaradayiz. Ama zaten biz on yildir basbasayiz yapmadigimiz aktivite kalmadi gibi biaey diyebilirim.cocugumiz yok hep kafa dinleme modunfayiz zatenMum falan komik olmaz mi?
Şöyle mesela eger Istanbuldaysaniz sessiz bir yere gitseniz, bas basa vakit gecirseniz. Temiz hava oh mis.
Biz esimle arada Polonezkoye kacariz bi gece konaklariz sabah erkenden kalkar yururuz, kosariz bence daha guzel ve ozel..
Adam hiç böyle sürprizler yapmıyorsa çok haklısın.Koca dediğin evlilik yıldönümünde yemeğe götürür organizasyon yapar. Karısına en özel günlerinde yemek yaptırtmaz.
Yok ankaradayiz. Ama zaten biz on yildir basbasayiz yapmadigimiz aktivite kalmadi gibi biaey diyebilirim.cocugumiz yok hep kafa dinleme modunfayiz zatenhic boyle bisey yapmadim bu daha ilginc gelebilir diye dusundum
Aynen persembeye geliyor ve 7:30 isbasi aklima oda geldi ama iste is var mecbur.son care buraya yazdim belki bir cin fikirli cikar diyeYa aslında çocuk yoksa en güzeli gerçekten de bir gece bir yerde konaklamak olabiliyor aslında, ev ortamını seviyorsan benim gibi dışarıda yemekten daha güzel oluyor yakında güzel bir otelde konaklamak. Ama ben İzmir'deyim burada çevrede seçenek çok, ama Ankara'da da vardır mutlaka.. Tabi ertesi gün erkenden işe gitme telaşı varsa başka...
Kizlar slm. Simdi haziran ayinda evliljk yildonumumuz var vede ayni gun esimin dogumgunu ben ozel bi yemek hazirlamak istiyorum ama esim eve 18:30 da geliyor ve biz hemen yemege otururuz normalde yani daha gunduz oluyor yazin. Ama ben mum isigi filan istiyorum muzik filan ama gunduz gozuyle hic olmaz gibi geliyor.onu nasil oyalayabilirim surpriz olmasi icin ilk defa boyle birşey dusundum. Yada farkli fikri olan varsa verebilirmi.
Ne güzelll allah bozmasin.boyle olacak gibi gorunuyor artik illa ev ev dersem.Evi tamamen hazırlayıp onunla iş çıkışı dışarıda buluşun. Hava kararınca eve gidin. Rica edin salona mutfaga bakmadan yatak odasına geçsin o kıyafet değiştirip rahatlasın siz de bu esnada mumları yakın tabakları hazırlayın son hazırlık olarak.
Dün de bizim yıldönümümüzdü. Benim evden çıkmam yasak. Kocam beni salona mutfağa almadı muhteşem bir sofra hazırlamış müziğiyle mumuyla :)
Adam hiç böyle sürprizler yapmıyorsa çok haklısın.
Ama adamın da incelikleri varsa konu sahibinin içinden geliyorsa da sürpriz yapabilir, dışarıda yemeyip evde yiyelim ben hazırlayayım diyebiliyor insan bazen özel günlerde. Ben yapıyorum çünkü bana göre daha romantik oluyor bazen ev, mesela ben dışarıda mum ışığı yemeklerinden falan bunalıyorum biraz. Romantizmi o anlamda pek sevmiyorum nedense, daha doğal ve rahat şeyleri seviyorum. Evde küçük bir menüyle şarap içmek hepsinden güzel geliyor bana
Mum falan komik olmaz mi?
Şöyle mesela eger Istanbuldaysaniz sessiz bir yere gitseniz, bas basa vakit gecirseniz. Temiz hava oh mis.
Biz esimle arada Polonezkoye kacariz bi gece konaklariz sabah erkenden kalkar yururuz, kosariz bence daha guzel ve ozel..
Sizde bizdensiniz.
İlk evlilik yıl dönümünde mangala gitmiş bir çift
olarak ben anladım sizi:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?