Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

ay saka gıbı
e ne var ogun evlenseler bıkac gun sonra veya bıkac gun once kutlayıverın

Bence de bizde bir anormallik var.
Galiba herkes havai fişekler atıyor, biz evde Çiğdem çitliyoruz :KK70:
Bizim yıl dönümümüzde de oğlum ateşli hastalıktan yeni kalkmıştı.
Neyin kutlaması sağlığımıza şükür dedik oturduk..

Aynen sağlığımıza şükür amaaaa çıtayı yükseltmek lazım cnm anlaşılan. Böyle olmaz seneye atraksiyon düşünmeliyiz:halay:

Evlilik yıldönümünde çok yakınını kaybeden var.
Ömrü boyunca kutlayamayacak, o tarih hafızalara trajedi olarak geçeni var.
Siz bir sene kutlamazsınız, çok mu?

Şahsim adina evlenecek olan kisi ben olsaydim zaten otarihi ozellikle atlardim kmsenin ozel gununu mahfetmeye hakkim yok. Bunu kendilerinin dusunmesi lazm ama dusunmeyip gun aliyorlarsa vardir garezleri.bosver bunu onlardan isteme cnku bunu dusunmeden hareket eden soyledikten sonra da kusuru sende bulur bu seferlik kendini avut onlarakarsida dikkatli ol derim ben. Bunun gbi cok seygordum ben bilincli yapiliyor eminm buna . ha tabi hatirlatma yap aa o gun bizim evlilik yiodonumu tesadufe bak falan sakayla karisik baska gune alin tarzinda konus aranizdaki samimiyete gore tbiki

Şahsim adina evlenecek olan kisi ben olsaydim zaten otarihi ozellikle atlardim kmsenin ozel gununu mahfetmeye hakkim yok. Bunu kendilerinin dusunmesi lazm ama dusunmeyip gun aliyorlarsa vardir garezleri.bosver bunu onlardan isteme cnku bunu dusunmeden hareket eden soyledikten sonra da kusuru sende bulur bu seferlik kendini avut onlarakarsida dikkatli ol derim ben. Bunun gbi cok seygordum ben bilincli yapiliyor eminm buna . ha tabi hatirlatma yap aa o gun bizim evlilik yiodonumu tesadufe bak falan sakayla karisik baska gune alin tarzinda konus aranizdaki samimiyete gore tbiki
Yuh o_O

Yani Allah aşkına alt tarafı bir evlilik yıldönümü. Ne yapıyorsunuz normalde ya da ne yapmayı bekliyorsunuz bilmiyorum ama günlere bu kadar anlam yüklemeyin. Abartmayın.

Gorumcemin de dogum gununde kayni evleniyormus. Esim niye dogum gununu secmisler baska bir tarih olsaydi dedi, kim ne hatirlayacak onun dogum gununu bi siz abartiyorsunuz kimse boyle sacma biseyi sallamaz, buna gore de tarih almaz dedim. Hala ablamin dogum gununde diye soylenip duruyor.

Evlilik yıldönümümüz kasımın 16 sı .
Kaynım da daha tam gün almamışlar ama tam da 15-16 sı kasımın alacaklarmış sanırım.
Evlilik yıldönümümde kutlama yapamamış olacağım ve evimde bi ton misafir ağırlamak zorunda olacağım .
Eşime dedim rica etsen o ara almasa da diğer ne zmn olursa alsa diye.
Gülüyor milletin hangi gün evleneceğinedemi karışmaya başladın diye.
Yani anlamadım evlilik yıldönümümü üvey kayınvalidem ve kayınpederimi ağırlayarak geçirmek istememem neresi anormal? Istedikleeri gün alsınlar ama bari 15-17 arası olmasın Yani. . Zaten keyfi alınabilecek birşey.
çok enteresansın cidden kusura bakma ama
bir seneniz de boyle gecsın ne olacak

aynı gün evlenmek ıstemısler dıye günü erteleyin ya da öne alın deme hakkınız yok

Back
X