• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yüzüğü seçerken tartışmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi elusns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 14 ayar aldım çünkü kuyumcu 14 alın daha sağlam olur dedi. ev işlerinde vs hemen yamulmaz çökmez dedi.

Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim dedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. Kırıldım ve almadan döndük eve.kırılmakta sizce haksız mıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum günler kalmışken bu olay bana çok şey düşündürüyor.
Ee bendeki de 14 ayar

Sürecin başlangıcı: "1 ineğe evlilik" (örnek) tarzında eski usul

Gelişme: Tanımadan evleniyorsun şekerim adam belki isteklere asla önem vermeyen birisi

SONUÇ: Sen evlilik konusunda kumar oynuyorsun konu sahibi "Kasa her zaman kazanır"

Sürecin başlangıcı: "1 ineğe evlilik" (örnek) tarzında eski usul

Gelişme: Tanımadan evleniyorsun şekerim adam belki isteklere asla önem vermeyen birisi

SONUÇ: Sen evlilik konusunda kumar oynuyorsun konu sahibi "Kasa her zaman kazanır"
Ne diyosunuz laf kalabalığı yapmayın

Ne diyosunuz laf kalabalığı yapmayın
Ailen yeterki adın çıkmasın diye 5 krş harcamadan evlendiriyor. Köle misali. Temizliğini ve çocuğunu yapar oturursun mesleksiz ve senin gibi konuşmayı bilmeyen biri damızlık köle gibi bir yer edinebilir hayatta.

20 Ekim'de de konu açmış konu sahibi. Hatta siz de farklılıklarıyla ilgili yorum yapmışsınız.

Bu işte ısrarcı olma nedenleri inşallah karşı tarafı varlıklı olarak görmeleri değildir.

20 Ekim 2025 konusundan

Para, mal bugün var; yarın olmayadabilir. O zaman ne olacak ?
İşiniz gücünüz yok mu böyle şeyleri kesip biçecek kadar vaktinizin olması garip

Orta yolu bulabildim ki ilerlemişim demektir, geçmiş konuları karıştırıp tespitte bulunmaya çalışmayın

Ailen yeterki adın çıkmasın diye 5 krş harcamadan evlendiriyor. Köle misali. Temizliğini ve çocuğunu yapar oturursun mesleksiz ve senin gibi konuşmayı bilmeyen biri damızlık köle gibi bir yer edinebilir hayatta.
Mesleğim var yakında başlayacağım eski konuları eksik okumuşsunuz hayatımı

Yüzükte ayar oldugunuda ilk defa duyuyorum. 14 olsun ne fark ederki belki adamın yanında hesabında parası yoktu okadar yada o bütçeyi ayarlamamisti. Ne bilsin adam kuyumcuya gidince herkesin aldığı 14 ayar altını 22 ayar alacağınızı. Bari baştan boyle bir isteğim var deseydin adamda kendini ayarladı. Evet veya hayır derdi. Toplam da nekadara geliyor iki yüzüğün ücreti? Onun yüzüğüde 22 ayar mı olacak sizmi alacaksınız onuda ?

Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim kayseride bir kuyumcudan.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15-20 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim dedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. kırılmakta sizce haksız mıyım
Ben mi saftım salaktım acaba diyorum böyle konuları okurken 🤣🤣 hiç sormadım bile alırken bu kaç ayar diye. Alyans yani. 22 olsa ne olur 14 olsa ne olur. Gerçekten soruyorum yatırımlık mı olmasına bakıyorsunuz hatırasına mı ?
Bilezik,set okey anlarım da alyans yani bu.
Bence siz etrafınızdakilerin “bu kaç ayar” diye sorduğunda 14 demeye utanıyorsunuz. Tanıdığınız herkeste 22 ayar varmış ya.

Ben mi saftım salaktım acaba diyorum böyle konuları okurken 🤣🤣 hiç sormadım bile alırken bu kaç ayar diye. Alyans yani. 22 olsa ne olur 14 olsa ne olur. Gerçekten soruyorum yatırımlık mı olmasına bakıyorsunuz hatırasına mı ?
Bilezik,set okey anlarım da alyans yani bu.
Bence siz etrafınızdakilerin “bu kaç ayar” diye sorduğunda 14 demeye utanıyorsunuz. Tanıdığınız herkeste 22 ayar varmış ya.
Değil.parlak olması çok hoşuma gitmişti.yeni evleniyorum ve parmağımda taşıyacağım, baktıkça onu hatırlayacağım, ömür boyu kullanacağım nesne güzel olsun istedim.her konuda pahalısını alsın, almak zorunda diyecek biri değilim

Konu sahibinin eski konularını hatırladım Şermin sağolsun, verdiği cevapların seviyesine de bakacak olursak karşı tarafı sağmaya çalışırken ufak bir pürüz çıkmış. Kendi elini cebine atmaz her şeyi karşıya yıkar, sözde çalışacak daha işe girip kdkdkdkd Evlendikten sonra adam elinde patlasın da gör sen

Abartmasan mi acaba, üzerine başka birşey alalım demiş cimrilik gibi gelmedi bana, alyans dediğin 14ayar alınmaz mı zaten? Neyse hoşuna gitmiyorsa, önemli bi husussa boşan.

Konu sahibinin eski konularını hatırladım Şermin sağolsun, verdiği cevapların seviyesine de bakacak olursak karşı tarafı sağmaya çalışırken ufak bir pürüz çıkmış. Kendi elini cebine atmaz her şeyi karşıya yıkar, sözde çalışacak daha işe girip kdkdkdkd Evlendikten sonra adam elinde patlasın da gör sen
Adamda da sorun var. Ortak konuların hiçbirinde uyuşamadığı, farklı şehirlerde yaşadıkları için ayda 1 kez kısa süre görüştüğü kadınla evlenmeye çalışması da saçma.

Sonra gelsin boşanmalar.

Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim kayseride bir kuyumcudan bir hafta önce.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15-20 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim dedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. kırılmakta sizce haksız mıyım
O kadar güzel bi msj vermiş ki anlayana. Bor ömür böyle küçük hesaplarla mi geçecek? Kaldıki durumu iyi diyorsunuz

Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim kayseride bir kuyumcudan bir hafta önce.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15-20 bin tl civarı.
İlk başta her şeyin en güzeli olsun diyorsunuz ama evlilik hayatına başlayınca buna da gerek yokmuş aslında diyorsunuz. Benim yüzüğüm 14 ayar, 3cm nasıl ince siz düşünün. Gözüme güzel geleni aldım en güzeli olsun derdim olmadı. Evlilik yüzüğü nihayetinde pahasındansa gözünüze güzel geleni alın.

Back
X