• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yüzüğü seçerken tartışmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi elusns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adamda da sorun var. Ortak konuların hiçbirinde uyuşamadığı, farklı şehirlerde yaşadıkları için ayda 1 kez kısa süre görüştüğü kadınla evlenmeye çalışması da saçma.

Sonra gelsin boşanmalar.
Bu yorumu sil 😃 O kadar haklısın ki ama

Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim kayseride bir kuyumcudan bir hafta önce.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15-20 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim dedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. kırılmakta sizce haksız mıyım
O işin mantık tarafında siz duygusal tarafındasınız.

Size genel olarak altında 22 ayar alın diye tavsiye veren olduda oradan mı aklınız kaldı? Çünkü yatırımlık değil takı için alacaksanız 14 önerirler. Örneğin bilezik alacaktır onu 22 alırsın, 14 almazsın değeri daha iyi olsun diye ama küpe kolye alyansta 14 daha kullanışlı olur.
Şimdiden maddi konularda bu kadar çatışırsanız nişanlılık geçmez

Değil.parlak olması çok hoşuma gitmişti.yeni evleniyorum ve parmağımda taşıyacağım, baktıkça onu hatırlayacağım, ömür boyu kullanacağım nesne güzel olsun istedim.her konuda pahalısını alsın, almak zorunda diyecek biri değilim
İsteyince aynı modelin 14 ayarını da yaparlar merak etmeyin

22 ayar duygusallık🤣
Yani benim anladığım parası ne kadar yüksek olursa o kadar değer veriyor olarak algılamış.Hayır böyle böyle yapalım diyince de benim için para harcamak istemiyor demek ki o kadar değer vermiyor tarzı düşünmüş.Bana göre bu duygusallık

Konu sahibinin eski konularını hatırladım Şermin sağolsun, verdiği cevapların seviyesine de bakacak olursak karşı tarafı sağmaya çalışırken ufak bir pürüz çıkmış. Kendi elini cebine atmaz her şeyi karşıya yıkar, sözde çalışacak daha işe girip kdkdkdkd Evlendikten sonra adam elinde patlasın da gör sen
Seviyesizlik akıyor yorumunuzdan.ben kimseyi sağmaya çalışmıyorum, her konuda pahalısı olsun diye diretmiyorum herhalde

Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim kayseride bir kuyumcudan bir hafta önce.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15-20 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim dedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. kırılmakta sizce haksız mıyım
Yani 15-20 tl icin birikim yapariz bahaneside komik olmus. Durumuda varmis. Omur boyu takilacak yuzuk icin o fark durumu olana bi sey değil aslinda. Size genel olarak cokta iyi davranmadigini düşünüyorum malesef.

ya şu klasik nişan yüzükleri var ya, hani anne babalarımızın, bi onda 22 ayar oluyor ve güzel duruyordu, öyle bi yüzüktür diye tahmin ediyorum, yoksa diğer yüzükler hep 14 ayar.

Yani benim anladığım parası ne kadar yüksek olursa o kadar değer veriyor olarak algılamış.Hayır böyle böyle yapalım diyince de benim için para harcamak istemiyor demek ki o kadar değer vermiyor tarzı düşünmüş.Bana göre bu duygusallık
Değeri parayla ölçmedim.Söylediği miktar 40-50 bin değil ki yatırım yapalım onun yerine bilezik alalım desin.Benim gönlümü kıracağı bir miktar değil ya da buna bunu veremeyecek durumda değilken böyle konuşması, evlenme arefesinde insanı üzüyor.

Değeri parayla ölçmedim.Söylediği miktar 40-50 bin değil ki yatırım yapalım onun yerine bilezik alalım desin.Benim gönlümü kıracağı bir miktar değil ya da buna bunu veremeyecek durumda değilken böyle konuşması, evlenme arefesinde insanı üzüyor.
bir tek bu durumla yargılamayın durumu, art niyetli olup olmadığını önümüzdeki alışverişlerde anlarsınız zaten. sizde bu duruma diretirseniz bu seferde sizin art niyetli davrandığınız düşünülebilir, bi insanı en çok alışverişte tanıyorsunuz gerçekten de.

bir tek bu durumla yargılamayın durumu, art niyetli olup olmadığını önümüzdeki alışverişlerde anlarsınız zaten. sizde bu duruma diretirseniz bu seferde sizin art niyetli davrandığınız düşünülebilir, bi insanı en çok alışverişte tanıyorsunuz gerçekten de.
Doğru söylüyorsunuz.kendi de dedi zaten kullanılacak eşyalarda paranın konusunu açmadım açmam diye zaten.teşekkür ederim

+1
Böyle şeylere para vermek ona anlamsız geliyor olabilir, tamam ama sizin de fikriniz önemli değil mi? Böyle kestirip atmak çok itici. Kadın ve erkek farkından kaynaklı çoğu şeyi farklı düşünüyoruz zaten ama anlayışla yaklaşma, ince düşünme, gerektiğinde sadece sevdiğin insan mutlu olsun diye bi şeyler yapma yoksa büyük problem vardır.
Önemli olan zihniyeti, yaklaşımı, tavrı. Hele ki imkan varken, bunun için tartışılır mı?
Kaldı ki, alyans seçimi, en özel şeylerden biri bence.
İki taraflı iyi düşünün.
Diğer yorumları okuyup guncelliyorum yorumumu: siz de başkalarına göre hareket eden, biraz fırsatçı ve özenti birisiniz. Evlilik nedir, neden yapılır, araştırmanızı öneririm.

Forumda yer alan mesaj ve konular silinemez, yasak. Yazdıklarım da sizin daha önceki mesajlarınızda anlattığınız şeyler.
Geçmiş sorunlarda orta yolu bulmasam zaten devam ediyor olmam merak etmeyin

Diğer yorumları okuyup guncelliyorum yorumumu: siz de başkalarına göre hareket eden, biraz fırsatçı ve özenti birisiniz. Evlilik nedir, neden yapılır, araştırmanızı öneririm.
Yazık , bu şekilde anlaşılmaktan korktuğum için aldırdığım her şeyi bin kere düşnüerek, indirim kovalayarak aldırdım ben

Konu sahibi, bir çok konu açmış her konuda üyelerin sorduğu sorularla ısrarla cevap vermiyor yada işine gelenlere cevap veriyor. Üyeler kendi kendilerine tartışıyor kendisi sadece bakıyor.
Gittim baktım konulara. Sanki baştan beri uyuşmuyor aileler ya da konu sahibine çok itici geliyor çocuğun ailesi. Bunların hepsi bahane gibi geldi bana.

Benim eşimde düğün zamanı böyle ufak hesaplar yapardı. Bu adam cimri mi diye düşünmeye başlamıştım. Ama haklıydı da tüm masrafı kendisi karşıladı kendi ailesinden pek bir yardım almadı düğün stresinden o şekilde davranmış. Şimdi bakıyorum alakası yok gayet eli açık bir insan keşke diyorum biraz tutumlu olsa😅

Back
X