Evlilik yüzüğü

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Ilk yuzugumuzu çok sıkıştığımız için satmıştık. Sonra eşim bana ve kendine yine yüzük aldı bi de tektaş. 2 gün önce konuştuk biraz aşkım yüzükleri satabiliriz dedi. Çünkü işinde istifaya zorlandı şuan iş bakıyor. Bende saçmalama domates mi bu dedim al sat al sat. Ama düşünmüyorum değil. Siz olsanız ne yapardınız yüzük hakikaten önemli mi bu kadar ?

Canım yüzük dediğin nedir kalpler birolsun ya...Kocanın parasızlıktan psikolojisi bozulsa o yüzük parmağında olsa neye yarar. Ne söz verdik: "İyi günde, kötü günde..." unutma

Canim ben defalarca al sat yaptim esine destek ol tabi ihtyctan satiosa bidaha alir sana suan bnm yuzugum yk alcam ins tabi kadinda yuzk evllk semboludr ama mecburyt cok farkli

Belki yok. hiç yok. yeri gelio olmuo yani.

Ne kdr edioki bu yuzuk satmak zorunda kaliyosun? Sattigiba degiyi mu yani?
Hiç sormadım ama en son sattigimiz biri 350 biri 450 almıştık bunlar da eder biseyler. Ilk maaşını aldı çıktı 15inde pirimi yatacaktı onla kira odicektik yatmadi bekliyoruz. Şuan az da olsa biseyler var ama eksiklerimiz de var. Kızımın 3 hafta sonra 1 yaş doğum gunu

Ohoooo kaç kere aldık sattık.bence o kadarda kutsal bişey değil yüzük.suan hamileyim ve birkaç aydır takmiyorum kim bilir hangi çekmecede duruyor.bosverin.sizden kıymetli değil ya....

Anladim. Allah kimseyi yokkujka sinamasin. Dogum gunu kutlamak icin demiycen dimi?

Belki yok. hiç yok. yeri gelio olmuo yani.

Adam istifaya zorlanıyormuş istifa etmesin tazminatını alsın o zaman,

Ayrıca konuyu okuyunca çok çok ihtiyaçtan değil de alışkanlıktan satmak istendiğini düşündüm, var öyle adamlar karısının üstünde tek bir takı olsa onu satmaya bahane arayan.

Bazi arkdslar diyorki ne kadar ediyorki diye onu satacak kadar mi diyorlar evet bende defalarca sattim onu satacak kadar kotu olduk

Yüzükler mekadar tutacak ? Alırken para ama satarken beş para etmiyo

Yüzükleri satmak yerine gidip garsonluk yapabilir hem elinize para geçer hem ziyan olmaz
Garsonluk eşime gore değil yanlış anlamayın. Mağazacılık yapıyor işten çıkartıldı ama istifa ediceksin dediler yoksa ordan oraya surundururuz falan. Şimdi başvuru yapıyor tanıdıklar da var halledicek bu ay fakat dediğim gibi kızımın doğum günü var süsler alcaktım hediye alcaktım kendime ikimize elbise alcaktım yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…