- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi NightStalker
-
Ben hem tektaş hem alyans takıyorum ama çok zor alıştım yüzük takmaya çok da önemli değil benim için çoğu zaman elimi yıkarken falan lavaboda unutuyorum takmadığım günler de çok oluyo.. Ama siz önem veriyosanız şöyle bişey önerebilirim.. Satın parmaklarınıza dövme yaptırın.. Bi daha elinize para geçtiğinde de yüzük değil çeyrek altın falan alın hem paraya çevrilmesi daha kolay ve zararsız olur.. Bu şekilde çok zarar ediyosunuz emin olun yüzüklerde aldığınız paranın yarısına bile satamazsınızIlk yuzugumuzu çok sıkıştığımız için satmıştık. Sonra eşim bana ve kendine yine yüzük aldı bi de tektaş. 2 gün önce konuştuk biraz aşkım yüzükleri satabiliriz dedi. Çünkü işinde istifaya zorlandı şuan iş bakıyor. Bende saçmalama domates mi bu dedim al sat al sat. Ama düşünmüyorum değil. Siz olsanız ne yapardınız yüzük hakikaten önemli mi bu kadar ?
Doğum günü partisi için yüzük satılmaz canım. evinizde yiyecek bişey yok der gibi açtın konuyu. ama iki fotoğraf çekilcem hava atcam diye yüzüğünü bozdurma sakın.al ufak bi pasta oldu bittiGarsonluk eşime gore değil yanlış anlamayın. Mağazacılık yapıyor işten çıkartıldı ama istifa ediceksin dediler yoksa ordan oraya surundururuz falan. Şimdi başvuru yapıyor tanıdıklar da var halledicek bu ay fakat dediğim gibi kızımın doğum günü var süsler alcaktım hediye alcaktım kendime ikimize elbise alcaktım yok yani.
Ben takmasam esim kiskancliktan delirir. Bi kere kaybettim hamileyken parmagmdan dusuverdi de bosanmalik olduk. Simdi bi da aldi aynisindan bunu da kaybettm, gecenin bi vakit gitti aradi bi saat buldu geldi iki saatlik yok yurudu sogukta.Ohoooo kaç kere aldık sattık.bence o kadarda kutsal bişey değil yüzük.suan hamileyim ve birkaç aydır takmiyorum kim bilir hangi çekmecede duruyor.bosverin.sizden kıymetli değil ya....
Yani satarsak bi dahaalmam diye dusunuyorum bi de küçük bebeğimiz var
İyi de maddiyatsızlıkta Doğum günü kutlamak nedir? Sizinki ayağını yorganına göre uzatmamak demektir.Garsonluk eşime gore değil yanlış anlamayın. Mağazacılık yapıyor işten çıkartıldı ama istifa ediceksin dediler yoksa ordan oraya surundururuz falan. Şimdi başvuru yapıyor tanıdıklar da var halledicek bu ay fakat dediğim gibi kızımın doğum günü var süsler alcaktım hediye alcaktım kendime ikimize elbise alcaktım yok yani.
Onu saracak kadar dedigin set dogum gunu partisi yalniz(!)Bazi arkdslar diyorki ne kadar ediyorki diye onu satacak kadar mi diyorlar evet bende defalarca sattim onu satacak kadar kotu olduk
Bahane değil. Magazacilikta tazminat biraz zor. Işten çıkarmıyorlar ama bi gün orda bi gun orda sürgün gibi bişey yapıyorlar aynı sektördeydim biliyorum. Eşimin gecenin 4unde koltukta oturmuş kara kara düşündüğünü de ben biliyorum. Öyle bi insan olsa tek maaşıyla yüzük almaya kalkmaz zaten yorumunuzu malesef kabul edemiyorum.Adam istifaya zorlanıyormuş istifa etmesin tazminatını alsın o zaman,
Ayrıca konuyu okuyunca çok çok ihtiyaçtan değil de alışkanlıktan satmak istendiğini düşündüm, var öyle adamlar karısının üstünde tek bir takı olsa onu satmaya bahane arayan.
Kusura bakma ama bende bu takintiyi anlamiyorum.. siz yuzuk saticaksiniz ama o dogum gununden kizin bisey anlamiycak bile :) ayrani yok icmeye derler ya...cocugun mamasi yok desen ekmegimiz yok desen doktor isi olsa sat derdim.. ama sade dogum gunu icinse sacma geldi bana.. tabiiki herkesin onceligi farkli ama millet gelip pasta yesin gosteris olsun diye belkide.. gercekten durumunuza yazikNeyi ? Yok ama ilk sebep o tabiki. Herşey güzel olsun istiyorum cebimizde 100 tl de olsa kızımın ilk doğum günü
Luks icin bozdurmam bu biraz lukse giriyor.Hiç sormadım ama en son sattigimiz biri 350 biri 450 almıştık bunlar da eder biseyler. Ilk maaşını aldı çıktı 15inde pirimi yatacaktı onla kira odicektik yatmadi bekliyoruz. Şuan az da olsa biseyler var ama eksiklerimiz de var. Kızımın 3 hafta sonra 1 yaş doğum gunu
Sormuşsunuz yorum yaptım, kabul edip etmemeniz çok da beni bağlamıyor. Anlayışlar taban tabana zıt, ben de eşim gece vakti kara kara düşünürken yüzük satıp doğum günü partisi yapmayı kabul edemem mesela.Bahane değil. Magazacilikta tazminat biraz zor. Işten çıkarmıyorlar ama bi gün orda bi gun orda sürgün gibi bişey yapıyorlar aynı sektördeydim biliyorum. Eşimin gecenin 4unde koltukta oturmuş kara kara düşündüğünü de ben biliyorum. Öyle bi insan olsa tek maaşıyla yüzük almaya kalkmaz zaten yorumunuzu malesef kabul edemiyorum.
Ya bilemiyorum tabi.benim eşimin hiç öyle bi tavrı olmadı.keza benimde öyle.yani ne bileyim.ben bu konuda kıskançlık yapmayı mantıksız buluyorum.Ben takmasam esim kiskancliktan delirir. Bi kere kaybettim hamileyken parmagmdan dusuverdi de bosanmalik olduk. Simdi bi da aldi aynisindan bunu da kaybettm, gecenin bi vakit gitti aradi bi saat buldu geldi iki saatlik yok yurudu sogukta.
Aman bu da takinti bence.. gonul bagi sart.. o parmaktakine varana kdr, bir semboldur nihayetindeBen takmasam esim kiskancliktan delirir. Bi kere kaybettim hamileyken parmagmdan dusuverdi de bosanmalik olduk. Simdi bi da aldi aynisindan bunu da kaybettm, gecenin bi vakit gitti aradi bi saat buldu geldi iki saatlik yok yurudu sogukta.
Öyle olur mu hiç kızımın ilk doğum günü güzel planlarım vardı ve yapicam. Hediyesini de alicam. Şöyle soylıyım hafta hafta çıkıp para harcayan insanlar değiliz. Ben elbise bile almıyorum kendime çünkü tek maaş o da gitti ve şuan ıssız. Cebimizdeki yavas yavas bitiyor yani tahminim 2 haftaya kalmaz sıfırlanırız bu yüzükleri satarsam kızıma giysiler de alırım doğum gününü de rahat rahat yaparım ilk hediyesini da rahat rahat alırım fatura gelirse onu da od3rim. Belki primi yatmicak bu işleri bozabilir ama yine o yüzüklerle kira ödeyip kızıma doğum günü yapabilirim. Bu arada evde duzenlicem tabiki disarda değil.Doğum günü kutlamak için satacaksanız sakınbir böyle bir şey yapmayın. Doğum günü nedir ki? Alın küçük bi pasta kendi aranızda üfleyin.
Anladım bizde iste ilk yuzugumuzu mesela 500 se 400 e sattık o yüzden. Bi de kızıma altın yaptim zamanında annem boz diyor bozmuyorum bozmam. Ama sanirim yüzüğü bozucaz eşime yazdim simdiBen hem tektaş hem alyans takıyorum ama çok zor alıştım yüzük takmaya çok da önemli değil benim için çoğu zaman elimi yıkarken falan lavaboda unutuyorum takmadığım günler de çok oluyo.. Ama siz önem veriyosanız şöyle bişey önerebilirim.. Satın parmaklarınıza dövme yaptırın.. Bi daha elinize para geçtiğinde de yüzük değil çeyrek altın falan alın hem paraya çevrilmesi daha kolay ve zararsız olur.. Bu şekilde çok zarar ediyosunuz emin olun yüzüklerde aldığınız paranın yarısına bile satamazsınız
ben yüzügümü satmam acikcasi hatira sonucta. Ama hic bir zamanda yüzügü kalaxak kadar sikismadik... buda var... yüzük satmak mantiksoz hep zarar. Bileziginiz varsa onu satinHiç sormadım ama en son sattigimiz biri 350 biri 450 almıştık bunlar da eder biseyler. Ilk maaşını aldı çıktı 15inde pirimi yatacaktı onla kira odicektik yatmadi bekliyoruz. Şuan az da olsa biseyler var ama eksiklerimiz de var. Kızımın 3 hafta sonra 1 yaş doğum gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?