- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Çocuğunuz varsa anlayabilirsiniz bunu. Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.Doğum günü partisi için yüzük satılmaz canım. evinizde yiyecek bişey yok der gibi açtın konuyu. ama iki fotoğraf çekilcem hava atcam diye yüzüğünü bozdurma sakın.al ufak bi pasta oldu bitti
Ozur dilerim de issizlikte,cepteki para sifirlanmisken cocuga dogum gunu ve elbise dusunmek? İnanamadim gercekten. Dogum gununden sonra ac sefil napacaksiniz? Dogalgaz elektrik gida vs?Öyle olur mu hiç kızımın ilk doğum günü güzel planlarım vardı ve yapicam. Hediyesini de alicam. Şöyle soylıyım hafta hafta çıkıp para harcayan insanlar değiliz. Ben elbise bile almıyorum kendime çünkü tek maaş o da gitti ve şuan ıssız. Cebimizdeki yavas yavas bitiyor yani tahminim 2 haftaya kalmaz sıfırlanırız bu yüzükleri satarsam kızıma giysiler de alırım doğum gününü de rahat rahat yaparım ilk hediyesini da rahat rahat alırım fatura gelirse onu da od3rim. Belki primi yatmicak bu işleri bozabilir ama yine o yüzüklerle kira ödeyip kızıma doğum günü yapabilirim. Bu arada evde duzenlicem tabiki disarda değil.
İyi de çocuk anlamayacak? Siz kendiniz için istiyorsunuz. Peki sonra ne olacak? Nasıl geçineceksiniz? Sıkıştığınızda o süsleri mi satacaksınız?Öyle olur mu hiç kızımın ilk doğum günü güzel planlarım vardı ve yapicam. Hediyesini de alicam. Şöyle soylıyım hafta hafta çıkıp para harcayan insanlar değiliz. Ben elbise bile almıyorum kendime çünkü tek maaş o da gitti ve şuan ıssız. Cebimizdeki yavas yavas bitiyor yani tahminim 2 haftaya kalmaz sıfırlanırız bu yüzükleri satarsam kızıma giysiler de alırım doğum gününü de rahat rahat yaparım ilk hediyesini da rahat rahat alırım fatura gelirse onu da od3rim. Belki primi yatmicak bu işleri bozabilir ama yine o yüzüklerle kira ödeyip kızıma doğum günü yapabilirim. Bu arada evde duzenlicem tabiki disarda değil.
Canım yüzük dediğin nedir kalpler birolsun ya...Kocanın parasızlıktan psikolojisi bozulsa o yüzük parmağında olsa neye yarar. Ne söz verdik: "İyi günde, kötü günde..." unutma
Çocuğunuz varsa anlayabilirsiniz bunu. Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.
Cocugum var sukur ama anlayamadim canim ..,Çocuğunuz varsa anlayabilirsiniz bunu. Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.
https://tr.aliexpress.com/item/Benz...32834914611.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.sNlWqRIlk yuzugumuzu çok sıkıştığımız için satmıştık. Sonra eşim bana ve kendine yine yüzük aldı bi de tektaş. 2 gün önce konuştuk biraz aşkım yüzükleri satabiliriz dedi. Çünkü işinde istifaya zorlandı şuan iş bakıyor. Bende saçmalama domates mi bu dedim al sat al sat. Ama düşünmüyorum değil. Siz olsanız ne yapardınız yüzük hakikaten önemli mi bu kadar ?
Küçümsedi gibi bişey mi söyledim hatırlamıyorum? Sadece eşime gore değil yapamaz.İyi de maddiyatsızlıkta Doğum günü kutlamak nedir? Sizinki ayağını yorganına göre uzatmamak demektir.
Ayrıca o eşinizin küçümsediği garsonlar iyi yerlerde ne kadar para alıyorlar biliyor musunuz? Zaten hemen öyle garson yapmazlar adamı. Önce komi olur sonra garson. Bahşişle birlikte çok iyi paralar alırlar.
kızının bir yaş günü için yüzük mü bozacaksınızHiç sormadım ama en son sattigimiz biri 350 biri 450 almıştık bunlar da eder biseyler. Ilk maaşını aldı çıktı 15inde pirimi yatacaktı onla kira odicektik yatmadi bekliyoruz. Şuan az da olsa biseyler var ama eksiklerimiz de var. Kızımın 3 hafta sonra 1 yaş doğum gunu
Gerçekten alyanslar bozulunca elinize ne kadar geçecek de bütün bunları yapacaksınız?Öyle olur mu hiç kızımın ilk doğum günü güzel planlarım vardı ve yapicam. Hediyesini de alicam. Şöyle soylıyım hafta hafta çıkıp para harcayan insanlar değiliz. Ben elbise bile almıyorum kendime çünkü tek maaş o da gitti ve şuan ıssız. Cebimizdeki yavas yavas bitiyor yani tahminim 2 haftaya kalmaz sıfırlanırız bu yüzükleri satarsam kızıma giysiler de alırım doğum gününü de rahat rahat yaparım ilk hediyesini da rahat rahat alırım fatura gelirse onu da od3rim. Belki primi yatmicak bu işleri bozabilir ama yine o yüzüklerle kira ödeyip kızıma doğum günü yapabilirim. Bu arada evde duzenlicem tabiki disarda değil.
Bu mesaj gerçek mi ironi mi?Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.
Bu sözlerimi durumu gerçekten bozuk olanlara söyledim. Bu hanım çocuğunun doğum günü partisi için satmak istiomuş. Ne garip insanlar olduk ya. Bu sosyal medya bizi ne hale getirdi. İlla ilk yaş doğumgünü konseptli olcak diye bir kural yarattı. Evet bende bayılırım öle şeylere ama durumum yoksa batsın süslü püslü konseptBu yoruma katılıyorum.
Huzur yerinde olsun ve sağlığın yerinde olsun.
Herşeyin başı bu iki temel unsur bence.
Ağzının tadı ve sağlığın yerindeyse, gün olur eşin sana hayal edemeyeceklerini sunar.
Yeterki eş olarak (kadın veya erkek) bir diğerinin yanında zor zamanlarda da sağlam durabilmek.
Milletten yemek topliyacam ama kizimla elbise alip dogum gunu yapicam ay bunlar hep gosteristen hep instagramdan.Çocuğunuz varsa anlayabilirsiniz bunu. Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.
Bu yorumunuzdan sonra fikrim değişti.dogum günü için yüzuk satılmaz.ya iş bulamazsa ya daha acil bi durum olursa o zaman ne yapacaksınız.Garsonluk eşime gore değil yanlış anlamayın. Mağazacılık yapıyor işten çıkartıldı ama istifa ediceksin dediler yoksa ordan oraya surundururuz falan. Şimdi başvuru yapıyor tanıdıklar da var halledicek bu ay fakat dediğim gibi kızımın doğum günü var süsler alcaktım hediye alcaktım kendime ikimize elbise alcaktım yok yani.
Evde peynir yok ama siz evi süslemek için alyans satıyorsunuz?Çocuğunuz varsa anlayabilirsiniz bunu. Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?