Evlilik yüzüğü

Doğum günü partisi için yüzük satılmaz canım. evinizde yiyecek bişey yok der gibi açtın konuyu. ama iki fotoğraf çekilcem hava atcam diye yüzüğünü bozdurma sakın.al ufak bi pasta oldu bitti
Çocuğunuz varsa anlayabilirsiniz bunu. Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.

Ozur dilerim de issizlikte,cepteki para sifirlanmisken cocuga dogum gunu ve elbise dusunmek? İnanamadim gercekten. Dogum gununden sonra ac sefil napacaksiniz? Dogalgaz elektrik gida vs?

İyi de çocuk anlamayacak? Siz kendiniz için istiyorsunuz. Peki sonra ne olacak? Nasıl geçineceksiniz? Sıkıştığınızda o süsleri mi satacaksınız?
Kusura bakmayın ama bana para bütçesi bilmiyor gibi geldiniz. Kalkıp da Doğum günü için yüzük satmam. Yapamam ya vicdanım el vermez bi kere. Millet gülsün eğlensin diye bir gün bol bol alıp diğer günler evladımı kıt kanaat geçindirmek hiç bana göre bir şey değil.

Canım yüzük dediğin nedir kalpler birolsun ya...Kocanın parasızlıktan psikolojisi bozulsa o yüzük parmağında olsa neye yarar. Ne söz verdik: "İyi günde, kötü günde..." unutma

Bu yoruma katılıyorum.
Huzur yerinde olsun ve sağlığın yerinde olsun.
Herşeyin başı bu iki temel unsur bence.

Ağzının tadı ve sağlığın yerindeyse, gün olur eşin sana hayal edemeyeceklerini sunar.
Yeterki eş olarak (kadın veya erkek) bir diğerinin yanında zor zamanlarda da sağlam durabilmek.

https://tr.aliexpress.com/item/Benz...32834914611.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.sNlWqR

bu yuzugu aldım ben gorundugunden çok çok güzel bir yuzuk yani inanılmaz guzel.ihtiyacınız varsa satın ve altından cok daha şık olan bu yzuugu alın hiç canınızı sıkmayın

Küçümsedi gibi bişey mi söyledim hatırlamıyorum? Sadece eşime gore değil yapamaz.

kızının bir yaş günü için yüzük mü bozacaksınız
o çocuk anlayacak mı bir yaş gününden

bana acayip geldi
sürekli yüzük boz geri al falan
geri almayın madem sürekli bozacaksanız
benım için manevi anlamı vardır yüzüğün

Şahsi düşüncemi sorarsanız, doğum günü için değil yüzük bu durumda, çeyrek olsa da satmazdım. Eşinin hemen iş bulacağı meçhul. Ben geçen sene evsiz kalacak kadar sıkıntı yaşadım fakat alyansıma kıyamadım doğrusu, çok şükür şuan kirada olsa evime kavuştum. Çocuklarıma doğum günü de yaptım hem de çok mutlu oldular.

Gerçekten alyanslar bozulunca elinize ne kadar geçecek de bütün bunları yapacaksınız?

Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.
Bu mesaj gerçek mi ironi mi?
Zira bu haldeyken bir Doğum günü için yüzük satmak nasıl bir mantık? O çocuğa yemek lazım diğer günlerde. Sağlıklı beslenme lazım.
Cidden anlam veremiyorum. Veremem de.

Çocuk doğum günü partisi için evlilik yüzüğünü satmayı çok anlamsız buldum. Kusura bakmayın ama evlilik yüzüğünü bu kadar değersizleştirmek neden? Hastalık olur,çok acil icralık ödeme olur ona ok derim ama keyfi birşey için satmak çok saçma geldi bana. Benim için kutsal birşey evlilik yüzüğü.

Bu sözlerimi durumu gerçekten bozuk olanlara söyledim. Bu hanım çocuğunun doğum günü partisi için satmak istiomuş. Ne garip insanlar olduk ya. Bu sosyal medya bizi ne hale getirdi. İlla ilk yaş doğumgünü konseptli olcak diye bir kural yarattı. Evet bende bayılırım öle şeylere ama durumum yoksa batsın süslü püslü konsept

Çocuğunuz varsa anlayabilirsiniz bunu. Evet evimizde yicek bişey yok eşim şuan annesinden peynir patates getiriyor. Ama fakir de değilim yani sadece durumum zor şuan.
Milletten yemek topliyacam ama kizimla elbise alip dogum gunu yapicam ay bunlar hep gosteristen hep instagramdan.

Ne guzel demis atalarimiz ayrani yok icmeye :)

Domates degil ama alıp sattıkça degeri düşecek.Bu kadar önemli değilse yüzük almak yerine bilezik alın yada gram altın en azından ucuza gitmez bir dahakine.

Bu yorumunuzdan sonra fikrim değişti.dogum günü için yüzuk satılmaz.ya iş bulamazsa ya daha acil bi durum olursa o zaman ne yapacaksınız.

Evde peynir yok ama siz evi süslemek için alyans satıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…