Evlilik zor be kurmak ayrı bi zor yürütmek ayrı...

Biz yeni evliyiz cinse anlamda çok fazla birlikte değiliz bu azık fazlalık göreceli ama bence değil ama benim için bu sorun değil sorun kendini tatmin etmesi ger duşa girdiğinde bende paranoya oluşması o bana zamanla düzelir diyor ama bence bu duruma bağımlı gibi geldi bende benim yerime bu durumu tercih etmesi takıntı oluşturdu

Ben de yeni evli sayilirim, 9 ay oldu. Ayni sekilde ben de hic bilmedigim kimsemin olmadigi bir sehre ve ilceye geldim evlenerek. Alistigim buyudugum okudugum yasadigim sehirden hem ufak hem daha kapali bir yer. Ilk zamanlar bizim de sıkıntılarimiz cok oldu. Ne kadar sevsen de iki ayri insanin ayni evi paymasmaya alidmasi gercekten zaman istiyor. Yalnizlik hissine gelince, daha bir hafta once yine agladim yapayalnizim diye:) ben yalnizligimi en cok esim beni sebepsiz yere kirdiginda hissediyorum. Yapayalniz kimsesiz.. ama caresiz hissetmiyorum. Boyle zamanlarda aklimdan hep bosanma dusunceleri geciyor. Sonra gelip gonlumu aliyor, dusunuyorum mutlu muyum diye. Onu seviyorum, evet bazen cok gereksiz seylerden beni kiriyor ama bu evlilige sans veriyorum her defasinda. Tolere ediyorum suan icin.

Dün kavga ettik artık ben bu evlilikte mutsuzum dedim o alttan alıp düzelir demese o istemese sürmez zaten. Ama bana bıraktığı hissiyatı işte anlamıyor açık açık ta konuşamıyorum bir kere denedim reddetti

Bu konuda da saygı önemli. Sevişmenin ve kendini tatmin etmenin zevki başka. Eğer sizi boşlamıyorsa, kötü bir cinsel yaşamınız yoksa, seviştiğiniz zaman sizi de düşünüyorsa bu durumu kafaya takmayın. Yeni evli çiftler her gün sevişecek diye bir kanun yok. İkinizin arasındaki sözsüz bir anlaşma gibi olur bu işler. Libidoların durumuna göre değişir. Eğer cinsel hayatınız sizi mutsuz etmiyorsa oluruna bırakın. Zamanla azalabilir de artabilir de bu durum. Artarsa ve sizi ihmal ederse müdahale edersiniz. Ama şu durumda takıntı yapacak bir şey çıkarmadım ben anlattıklarınızdan. Bu sizinle, sizin kadınlığınızla alakalı değil. Sadece ikiniz de alışma sürecindesiniz. Sakin olun, rahatlayın ve evliliğinize zaman tanıyın. Her şey yoluna girecek.

Alttan alıp düzelir diyorsa kavga çıkarmayıp sizi terslemiyorsa eşinizin evlilikle ilgili sorunları yok demek ki

Aynı durumdaymışız inşallah düzelir

Kendimi gördüm evliliğin ilk zamanları hep derdim ben bunu hayal etmedim diye ama geçiyor hiç meraklanma millet evliliğin ilk zamanları cicim ayları derler ben buna innamiyorumm ilk bir sene okadar zorki ikinci yılım ve bence biz daha yeni yaşıyoruz o cicim ayını ilk zamanlar sorumluluk almam ev iş temizlik bide çalışıyorsan okdr zor geliyormu yaptığından yediğinden grafiğinden hiç birseyden mutlu olmuyorsun ama zamanla herşey yerine oturunca eşinde iyi anlayışlı bir insanda değme keyfine ilk zamanlar her hafta boşanalım diyordum saolsun eşim çok anlayışlı ve alttan alan hakli olsa bile en son adamı artık illallah ettirdim bu dönemi esimin destegi ve terapiyle aştım

Şuan bu mesajınız olarak iyi geldiki bunları duymaya ihtiyacım varmış çok teşekkür ederim

Alttan alıp düzelir diyorsa kavga çıkarmayıp sizi terslemiyorsa eşinizin evlilikle ilgili sorunları yok demek ki

Zaten onun bi sorunu yok gül gibi geçinip gidiyoruz ama ben seni anladım sen kavga çıkarmak istiyorsun diyor evet bazı hareketleri bende takıntı oluşturdu bu da öfkeli olmama sebebiyet veriyor

Aynen ben çok dillendirmiyorum ama sürekli aklımdan o fikir geçiyor boşanma fikri acaba daha mı mutlu olurum ya mutsuz olursam hep bi araftayım

Ben anneme arabayla 10 dakikalık mesafede oturuyordum. O zaman bile gurbette hissediyordum.
İlk zamanlar için çok normal durumlar. Eminim bir süre sonra alışacaksınız.
Bu durumda evliliğinizi sorgulamanız çok normal ama bunu lütfen abartmayın.

İşte kafamın içindeki fare sürekli kemiriyor bana takıntı oluşturdu abartıdan çok daha ötede destek alacam bugun yüzümü görümce karar verdim.

Bence çok gereksiz düüşünmüşsünüz bir erkeğin sizin kadar uzun uzun evliliğini düşündüğünü bile sanmıyorum.
Çalışıyor musunuz? Bence bir iş bulup çalışın düşünmeye vakit kalmaz

Aynen ben çok dillendirmiyorum ama sürekli aklımdan o fikir geçiyor boşanma fikri acaba daha mı mutlu olurum ya mutsuz olursam hep bi araftayım

Yapma bence ihanet yok yalan yok anlayissiz bir koca yok neden yapacaksın ki bende bosanacagimdan değil onu korkutmak için yapardım hoş asam bişeyde yapmazdı baktım adam bıktı bunaltmaya başladım terapiye başladım sadece 3 seans gittim ve herşey yoluna girdi bence sende dene ben boşanmak istiyorum dediğim zaman onla olan hayatı değilde onsuz olduğum hayatı gözlerini kapatır yasamaya calsitigim zaman için o bi korku ve endişe aldığı zaman derdim ben bu adamı seviyorum hızlıca bütün fikirleri yok ederdim kafamdan etrafıma bakardım bazı arkadaşlarımin eşleri okdr vurdum duymaz ki saygıları yok eşlerine sürekli disardalar arkadaşlarıyla bunları görünce derdim benim eşim süper bi adam bunların hiç birini yapmaz çünkü böyle kararsız olduğunuz zaman kötü değilse iyi huylarını düşünmeye çalışinki daha çabuk toparlarsınız

İşte kafamın içindeki fare sürekli kemiriyor bana takıntı oluşturdu abartıdan çok daha ötede destek alacam bugun yüzümü görümce karar verdim.
Kendinizi olumsuz etkilemeyin lütfen.
Yüzünüzün sebebi sadece uzaklık değil ki ?Şöyle düşünün bekarken , evin çoğu sorumluluğu annenizde oluyor. Şimdi tüm sorumluluk sizde.
O yüzden de çok yorgun hissediyorsunuz.
Sıkmayın canınızı hepsi geçecek inşallah

Çalışıyorum memurum çok ta yoğun bir iş hayatım var. İlk çalıştığım kurumdan ayrı bir birimdeyim ekstra odak ve ilgi isteyen bir iş. Ama gece düşünüyorum valla sabah zombi gibi uykusuz işe gidiyorum

Bende gidiceğim kesin inşallah düzelirim bende durumumdan memnun değilim

Hayır işte ben gece yatağa yatınca sürekli kafama takıyorum haliyle uyuyamıyorum ve ertesi gün hafta sonu değilse yoğun bir mesai bu bende yorgunluk oluşturdu

Çok ilginç ben de böyle yoğun çalışıyorum hiç de böyle düşünceler aklıma gelmiyor.
Reikiye falan baslayın bari belki fikirleriniz olumluya evrilir.
Çünkü bence kocanızın böyle bir algısı falan kesinlikle yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…