- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Bunu ben de cok düşündüm , çok etkılıyor bu durum o'nu farkındayım aslında .Ama inanın kendimde bu ılıskıyı duzeltebılmek adına adım atacak gücü bile bulamıyorum. Sürekli beni dibe cektı.Ve en son yalanını ögrendim bugun, gecen ay iş yerınden arkadasının ayarladıgı bir gezi vardj 1 gun kalıp donecekler , bunu bana son gun soyledı ve is yerınde haz etmedıgim bizden 10 yas buyuk bır kadın var, haz etmeme sebebim zamanında yanı 9 sene öncesinde esıme karsı bıseyler hıssedıyordu ben de saf ben yani bu kadına abla falan dıyordum , bız eşimle sevgılı olmadan öncesinde olan bir durum bu . Bilmıyodun böyle bır durum oldugunu ama bız sevgılı olunca benı her yerden sildi falan kadın, neyse dedim durmadım ustunde . Esıme sordum onun hıslerı vardı dedı ama tabı Allah bılır cok kurcalamadım aynı ıs yerınde calısyolar hala. Yanı sonuc ; o gezıye gelecekse ben huzursuz olurjm dedım bılmıyorjm kımlerın gelecegını dedı. Bugun maılinde gördum sadece 4 kısı gıtmısler, o da dahil. Bu aksam bunu öğrendim ben.Bana göre eşiniz ailesini uanında giremediği için size öfkeleniyor. Ailesiyle konuşup sizinle daha alakalı olmarını en azından ooğulları için bunu yapmaları gerektiğini söyleyin.aksi halde eeşiniz kendisini daha kötü hissedebilir.sizin aileniz ne kadar iyi olursa olsun.o o desteği kendi ailesinden görmek ister.siz teşvik edin bence.yada sık aık ailesini ziyarete gidin.ben olsam bunu kesinlikle böyle düşünür ve denerdim
Allah yardımcınız olsun ınsallah toparlayabılırsınjz..Eşimi anlattınız bir an kendimi gördüm 3 aydır aynı durumdayım
İesimin asiri sakinligi ve ilimlilihindan rahatsiz olurken bunu okuyunca sukrettim.boyle biriylw evlendigime..konus sahibi allah yardimcin olsun belliki esini cok seviyorsun ama belliki o sana pek deger vermiyor bukadar asagalamak kotu davranmak deger vermeyio sevmeyenlerin yaptiklari hep.hickirarak aglamasida dusundurucu..sana soylemedigi bise mi var ki...sabret konu sahibi
Umarim düzelir esinizle araniz . Esinizin annesiyle a0r0asi iyimi annesi e anlatsaniz durumu eger annesiyle arasi iyiyse annesinin laflari duzeltir belki davranislarini . Bende hic alislin degilim evde böyle kusluge falan zor oluyor. Peki nasil barisiyo boyle 3 haftadir kus ya sonunda barisinca siz deseniz bunca zaman niye kus kaldik deseniz ne aciklama yaparMerhaba herkese;
Uzun olacak .. İçimdekiler o kadar cok ki , nasıl özet gecerım bilemedim .. Kusura bakmayın..
Sizlerin fikrinize ihtiyacım var .. Bir kaç aydır çıkmazdayım.. Eşimle 4 yıldır evliyiz .. Severek evlendik, 4 yıl beraberlikten sonra .. 1 yasında da bebegımız var.. Eskıden de anlaşmazlıklarımız oluyordu ama artık işin içinden cıkamıyorum.. Küsüp günlerce konusmuyor , eskıden ben dayanamaz konusurdum.. Küslük anne baba evınde hıc gormedıgım bir seydı .. Sacma komık gelıyordu .. Annemler tartısır , sonra oturur yemeklerını yerlerdi.. Ama o öyle büyümemiş .. Babası durup dururken küser .. Kac kere sahıt oldum..
Artık en ufak bır tartısmamızda bana hayvan , salak aptal gibi kelımeler kullanıyor , bir gecırcem sana simdi diye üstüme yürüyor.. Mesela ; bir yere gıdıcez cok istekli , yola cıkıyoruz ne vardı da cıktık dısarı evde durmak vardı , vb bagırıp duruyor bir sey soluyorum kes sesini dıye bagırıyor ,sinirle kullanıyır arabayı ve bu bır kere degıl cok kez yaptıgı bir sey.. Ev aldık kredı öduyoruz , aslında annelerının alt katında ev vardı ama oturmadık orada en bastan daha ıstemeye gelmeden belırttım tatlı dille , bozulsalarda kabul ettiler .. Daha sonra cok ev aradık ve şansa benim aılemın oldugu semtte bulduk ev .. Ailem yardımcı oldu , bıraz da kredıyle aldık evı .. Ödemeler zor gelıyor bılıyorum , iş yerınde cok mutsuz biliyorum, ailesi cook ilgisiz aylarca torun gormeye gelmıyolar.. Ama gorustugumuzde cok ıyıler , küslük yok ortada..benım aılem de cok ilgili , her seyımize kostururlar .. İlk zamanlar cok garıpsedi eşim .. Öyle cok sevgıyle büyütüldüm ki, bu asagılamalar , hakaretler benı mahvedıyor...Yıne konusmuyoruz ,nerdeyse 3 haftadır .. Aglaya aglaya yemek hazırlıyorum.. Vicdanım rahat etmıyo hazırlamazsam .. Ya bısey olursa ona diyorum , deger mı dıyorum.. Konusmay calısıyorum.. Senın bı tarafların cok kalktı , önce bı kendıne gel o zaman konusurm dıyor .. Dün konustugumda hıckırarak agladı yalnız kalıyorum ben dıye sarıldım ben de agladım sonra yıne astı suratı konusmadı .. Napıcagını bılmıyorum artık .. Düşünmekten beynım patlaycak sanki...Kıyamıyorum ama o benı yerden yere vuruyor ..
Biliyorum ordan oraya atladım , sacmaladım belkide ama zaman ayırıp okuyan , yorum yapan herkese tesekkur ederım..
Cocuk varken bosanma surecı yasayanlar ,siz de kendınizi en diplerde hıssettıniz mi.. Ne buyuk konusmusum ya ; cocuk var bosanamıyorum denıldiginde asıl cocuk için bosanılır , mutsuz aılede buyumesinden cok daha iyi derdim. Meğer ne zormus o kararı verebilmek , haftalardır dusunuyorum ... Kızım baba dedikce ıcım sızlıyor , yanı ömur boyu oyle ya da böyle hayatımda olacak eşim .. E nasıl gececek bu ömür böyle ..:
Kızımı alacak istedıgı zaman ,vermesem yıne kavgalar sorunlar .. E babasını görmesı gerekır tabı kı kızımın..Ne zor surecmıs , sankı denizin en dibinde cırpınıp duruyorum , cıkamıyorum bir türlü nefes alamıyorum
Evlenmemis arakadaslar lütfen sevgılıyken sizi rahatsız eden huyların , evlendıkten sonra degısecegıni dusunmeyin.. Aksıne artıyor .. Tahammulunuz azaldıkca cıkmaza gırıyorsunuz.. İyi bir işim gelirim var , ailem arkamda her türlü yine bile güclü duramıyorum.. Ahh keske daha farklı olsaydım... Vıcdanım bana zarar verıyor artık , öyle cok ısterdım ki madem benı üzdü o da ceksın onun da ici yansın dıyebılmeyı o karakterde olmayı cok cok ısterdım...
Öncelikle tesekkur ederım zaman ayırıp yazdıgınız için .. Aslında cok dogru seylerden bahsedıyorsunuz.. Mesela ; ben babana cok benzıyorum dımı dedıgınde - alakanız yok demistim. Gercekten yok ama sanırım sızın dedıgınız gibi yaklasmak daha dogru olacaktı.Bence evliliginiz kurtarilamayacak bi evlilik degil. Iyi yonleri cok diyosunuz. Seviyosunuz da. O da sizi seviyo bence. Ben simdi ailemle yasiyorum bazen onlar da beni daraltiyo ay yeter artik diyorum ama sonra geciyo dusuncem. Ailem de gecen yillarda degisti ben de degistim. Anlasmayi ogrendk ya da bi sekilde anlasmak zorunda kaliyoruz. Yani her seyin iyi ve kotu yonu vardir.
Ayrilsaniz baskasyla evlenseniz onun da kotu yonleri olacak. Bu sefer katlanmaniz gereken baska bisi olacak. Aileniz 43 yildir evlilermis masallah. Ama onlar da baska biseyden imtihan olmustur.
Bence ayrilmak yerine esinizin yolunu bulun. Ben de bosandm hem de 2 ayda. Ama benim tutuncak tek dalim yoktu. Adam koca bile degildi cinsel isteksizlkler maddi sorunlar. Ilgisizlign daniskasi filan.
Hani cok buyuk sorunlarinz yokmus gibi geldi. Ben cok egolu ofkeli hakaret edp asagilayan bi patronla calistm bi sene aglatti susmakmis yolu bi sene sonra pamuga döndü huysuz amca. O bana cok buyuk ornek olmustur. Bence bosanmak yerine cozum bulmayi deneyin bakin birakmiyoda sizi. O bu davranislarnin ucunun nereye gideblcegni gormuyo. Gucunz de yoksa bosanmak zorunda hissetmeyn
Bi karar almak zorunda deglsnz kopruden onceki son cikis degil kendinize eziyet etmeyin. Kafanizi dinleyn esinzle basbasa kalin pofpoflayin sisirin. Bence duzelcek bi evlilik bu
Bunu ben de cok düşündüm , çok etkılıyor bu durum o'nu farkındayım aslında .Ama inanın kendimde bu ılıskıyı duzeltebılmek adına adım atacak gücü bile bulamıyorum. Sürekli beni dibe cektı.Ve en son yalanını ögrendim bugun, gecen ay iş yerınden arkadasının ayarladıgı bir gezi vardj 1 gun kalıp donecekler , bunu bana son gun soyledı ve is yerınde haz etmedıgim bizden 10 yas buyuk bır kadın var, haz etmeme sebebim zamanında yanı 9 sene öncesinde esıme karsı bıseyler hıssedıyordu ben de saf ben yani bu kadına abla falan dıyordum , bız eşimle sevgılı olmadan öncesinde olan bir durum bu . Bilmıyodun böyle bır durum oldugunu ama bız sevgılı olunca benı her yerden sildi falan kadın, neyse dedim durmadım ustunde . Esıme sordum onun hıslerı vardı dedı ama tabı Allah bılır cok kurcalamadım aynı ıs yerınde calısyolar hala. Yanı sonuc ; o gezıye gelecekse ben huzursuz olurjm dedım bılmıyorjm kımlerın gelecegını dedı. Bugun maılinde gördum sadece 4 kısı gıtmısler, o da dahil. Bu aksam bunu öğrendim ben.
Bız nerdeyse 1 aydır ayrı odalardayız, benı sabah bırakıyo ıse, aksam gelıyo alıyor , iş yerime en sevdıgım tatlıyı bırakıyor dönuyor. Psikolojımı bozdu benım...
Bu ogrendıgıme nasıl tepkı verecegımi bılemedım , bunu bildigimi söyleyip bu evde kalmak olmaz , bilmemezlıkten de gelemem kı. Nasıl sindıreyım...
Once bır psıkolaga gıdıcem yarın , sonrasında kendimi toparlamam ve son konusmayı yapmam gerekecek sanırım...
Öncelikle tesekkur ederım zaman ayırıp yazdıgınız için .. Aslında cok dogru seylerden bahsedıyorsunuz.. Mesela ; ben babana cok benzıyorum dımı dedıgınde - alakanız yok demistim. Gercekten yok ama sanırım sızın dedıgınız gibi yaklasmak daha dogru olacaktı.
Pofpoflayamıyorum belki ama inanın cok cok alttan aldım. Nazlanmak bazen ufak kaprısler yapmak hepsını aldı benım elımden . En zoru da tartısamamak , aksam sabah suraya gıdelım dıye konusup , sabah uyandıgında yok yorulucam simdı yok zaten 2 guncuk tatıl soylenıyor. Her seferınde olmasa da , %90 durum bu. Bu sefer hıc bır seyı onunla yapmak ıstememeye basladım ve artık tartısmalarımız onun benım üstüme yuruyup cıglık cıglıga bagırmasıyla bitiyor.Dedıgınız gibi farkında degıl sonunun nereye gıttıgının farkında değil.
Ancak ; daha oncekı yorumda bır arkadasa cevap yazdım bana yalan soyledıgınden bahsettim.
Bu konuda nasıl bır yol ızlemelıyım sizce
öncelikle allah yardımcın olsun duanın halledemeyeceği şey yok bol bol dua et ayrıca bi evlilik terapistine gidin gerçekten çok zor bi durum acaba flört ettiniz mi flört ediyorken almadın mı hiç huyunuMerhaba herkese;
Uzun olacak .. İçimdekiler o kadar cok ki , nasıl özet gecerım bilemedim .. Kusura bakmayın..
Sizlerin fikrinize ihtiyacım var .. Bir kaç aydır çıkmazdayım.. Eşimle 4 yıldır evliyiz .. Severek evlendik, 4 yıl beraberlikten sonra .. 1 yasında da bebegımız var.. Eskıden de anlaşmazlıklarımız oluyordu ama artık işin içinden cıkamıyorum.. Küsüp günlerce konusmuyor , eskıden ben dayanamaz konusurdum.. Küslük anne baba evınde hıc gormedıgım bir seydı .. Sacma komık gelıyordu .. Annemler tartısır , sonra oturur yemeklerını yerlerdi.. Ama o öyle büyümemiş .. Babası durup dururken küser .. Kac kere sahıt oldum..
Artık en ufak bır tartısmamızda bana hayvan , salak aptal gibi kelımeler kullanıyor , bir gecırcem sana simdi diye üstüme yürüyor.. Mesela ; bir yere gıdıcez cok istekli , yola cıkıyoruz ne vardı da cıktık dısarı evde durmak vardı , vb bagırıp duruyor bir sey soluyorum kes sesini dıye bagırıyor ,sinirle kullanıyır arabayı ve bu bır kere degıl cok kez yaptıgı bir sey.. Ev aldık kredı öduyoruz , aslında annelerının alt katında ev vardı ama oturmadık orada en bastan daha ıstemeye gelmeden belırttım tatlı dille , bozulsalarda kabul ettiler .. Daha sonra cok ev aradık ve şansa benim aılemın oldugu semtte bulduk ev .. Ailem yardımcı oldu , bıraz da kredıyle aldık evı .. Ödemeler zor gelıyor bılıyorum , iş yerınde cok mutsuz biliyorum, ailesi cook ilgisiz aylarca torun gormeye gelmıyolar.. Ama gorustugumuzde cok ıyıler , küslük yok ortada..benım aılem de cok ilgili , her seyımize kostururlar .. İlk zamanlar cok garıpsedi eşim .. Öyle cok sevgıyle büyütüldüm ki, bu asagılamalar , hakaretler benı mahvedıyor...Yıne konusmuyoruz ,nerdeyse 3 haftadır .. Aglaya aglaya yemek hazırlıyorum.. Vicdanım rahat etmıyo hazırlamazsam .. Ya bısey olursa ona diyorum , deger mı dıyorum.. Konusmay calısıyorum.. Senın bı tarafların cok kalktı , önce bı kendıne gel o zaman konusurm dıyor .. Dün konustugumda hıckırarak agladı yalnız kalıyorum ben dıye sarıldım ben de agladım sonra yıne astı suratı konusmadı .. Napıcagını bılmıyorum artık .. Düşünmekten beynım patlaycak sanki...Kıyamıyorum ama o benı yerden yere vuruyor ..
Biliyorum ordan oraya atladım , sacmaladım belkide ama zaman ayırıp okuyan , yorum yapan herkese tesekkur ederım..
Yanı Allah bilir de aldatıldıgımı hıssetmıyorum cunku genelde evde ,boyle gezıye de ilk defa gitti ,yazlıga gıt derdim siz olmadan napıcam falan derdi onun dısında da evde ama tabı yuzde yuz eminim dıyemıyorum.Aslında ben o varsa huzursuz olurum ama git dedim , cunku gercekten yalnız kalmak ıstıyodum. Kimler gelecek bilmiyorum dedi. Mailde önce 12 kişi vardı , sonra organızasyonu duzenleyen tekrar bı maıl atmıs digerleri gelemıyor 4 kişiyiz diye .Bu 4 kişi içinde o kadın da vardı.tabı maili gördugumu bilmiyor, şifresini soylemıstı bana cok önceden, baktım bende.Özetle; Bana ben gitmicem dedi, ben de o kadar cok istiyordum ki yalnız kalmak git degııklık olsun dıye ısrar ettım. Ama tabi söylemedı onun geldıgını. Tamam 10 sene önce kadının ilgisi vardı ama biraz nasıl diyim yanlıs kelıme kullanmak istemıyorum ama rahat bir kadın.öncelikle napın edin aynı yatakta uyuyun, yatağınız hiç soğumasın. yalan konusuna gelince hani aldatma filan var mı bilemiyorum ama, mesela size karşı kendini ezik hissettiği için onu pofpofluyorsa o kadın, kendini iyi hissettiriyosa ona gönlü kayabilir. he ama aldatmıyo da olabilir 4 kişiler sonuçta belki de kızacağınızı bildiği için saklamıştır.
bi tanıdığımız abi vardı. karısı çok seviyomuş onu hayatta ayrılmam diyodu. çok da seviyo beni çıkarır böbreğini verir biliyorum ama hayatta çaktırmaz diyodu. karısı sevgi sözcüğü söylemiyo diye, kendisine yapışan bi kadına aşık oldu. baya da süre aldattı karısını. abi diyoduk hani karın çok güzel aldattığın kişi karının eline su bile dökemez. biliyorum ama sevgiye ihtiyacım var tokat attım bigün yine gitmedi, bana iyi geliyo demişti. ve ciddi ciddi kadın kendine aşık etti adamı. he sonra naptık ettik kurtardık adamı ondan ama. o da bana örnek oldu. kocanızın ihtiyacı olan sevgi ve iyi hissetmekse ona kendini iyi hissettirip kendini kahraman sandırabilirsiniz.
tabi bunlar nacizane tavsiyeler hani aklınızda bulunsun :) ben ilk evliliğimde çok diktim. aklıma geleni söylerdim, o kendini pofpoflardı ben bastırırdım. şimdi politikayı öğrendim. nişanlıyım. eksik gördüğüm bişey olduğunda aaa ne kadar öylesin filan diyorum kendini öyle sanıyo ve o şekilde davranmaya başlıyo. kendini hulk zannediyo o derecebi de bugn bi program izledm. kocanızı övün ama diliniz şu olsun dediler: benim için çok yakışıklısın. bunu bana biri dese aa başkasına yakışıklı gelmiyorum bari bunla durayım derdim erkek olsaydım
Valla haklısınız , bir adım ilerleyemıyoruz da işte sandıgım kadar güçlü gururlu degılmısım aslında.Böyle sürekli suratsız küsen adamla yürumez eninde sonunda biter bu iş nerdeyse 1 sene olmuş konu açtığın düzeliceğine boşanmayı düşünüyorsun
Ya işte hem öyle düsünuyorum hem de aslında iyi diyorum. Ama gercekten seven insan kıyamaz bu gercegı ne kadar göz ardı etmeyee calıssam da kendimi kandırıyorum.Bence yalan söylemesi üzerine konuşmalısın. Sen güçlü bir kadınsın. İşin var ailen yanında. Bunu unutma hiçbir şeyden çekinme. Sana uyguladığı ruhsal şiddetin altında kalma. Ben şu saatten sonra pohpohlama olayını yanlış buluyorum. Açıkçası o kadar hakaret, yaşanılan kavgalar ve ortada yalan varken pohpohlamak kendinden daha çok vazgeçmendir bence.
Yanı Allah bilir de aldatıldıgımı hıssetmıyorum cunku genelde evde ,boyle gezıye de ilk defa gitti ,yazlıga gıt derdim siz olmadan napıcam falan derdi onun dısında da evde ama tabı yuzde yuz eminim dıyemıyorum.Aslında ben o varsa huzursuz olurum ama git dedim , cunku gercekten yalnız kalmak ıstıyodum. Kimler gelecek bilmiyorum dedi. Mailde önce 12 kişi vardı , sonra organızasyonu duzenleyen tekrar bı maıl atmıs digerleri gelemıyor 4 kişiyiz diye .Bu 4 kişi içinde o kadın da vardı.tabı maili gördugumu bilmiyor, şifresini soylemıstı bana cok önceden, baktım bende.Özetle; Bana ben gitmicem dedi, ben de o kadar cok istiyordum ki yalnız kalmak git degııklık olsun dıye ısrar ettım. Ama tabi söylemedı onun geldıgını. Tamam 10 sene önce kadının ilgisi vardı ama biraz nasıl diyim yanlıs kelıme kullanmak istemıyorum ama rahat bir kadın.
Bana yalan söyledın desem e sonra iyice yüz göz olucaz . Aslında bır yerden tutunmaya calısıyorum bu evlılıge, ama cok haklısınız siz yazdıkca benım de sanırım biraz pof poflamakta eksııgım var :) ben de ona kendini hulk gibi hıssettirmeye calısıyım ama gıcık oluyorum ya :) o kadar sukredecek seyın içinde hep bir sorun buluyor valla ömrümü yedi ya.
Bir de cok tatlısınız bayıldım enerjınıze..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?