- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Kaybetme korkusu kesınlıkle sılkelıyor haklısın.. Sevgılık doneminde bır kere ayrılmaya kalktıgımda , neler yapmıstı ayrılmamam için ...Bu yaşadıklarım 6-7 yıl önce olmuştu..Herkes de her durumda geçerlidir diyemem sadece kaybetme korkusu bazen insanı bi silkeyebiliyor..Kuzeninizde tahammül bitmiş demişsiniz.. Eşim bana beni seviyor musun diye sormuştu böyle içi acıyarak..seni seviyorum ama davranışlarına şu an katlanmam demiştim..Tahammülüm daha bitmemiş o vakit demek ki.. O şekilde devam etseydim kuzeniniz gibi düşünebilirdim belki.. Bi kadın sizin kuzeniniz gibi istemediğini söylüyorsa vardır mutlaka sebepleri.. Bir umut görse bırakmaz.. Umarım sağlıklı kararlar alır mutlu güvende olur
Ama beni kukla gıbı yönetıyor.. Konusalım dıyorum hayır dıyor , akıllanman lazım dıyor .. Bu laf herkesın zoruna gıtmez mı? Kaldı ki durup dururken parlayan , öfkelenen o .. İnanın bır kere bıle durup dururken bagrmadım ben .. Hanı insan bır seye sınırlenır de en yakınına patlar .. Bır kere bıle oyle bır sey yapmadım ben..Ancak; o bagırdıgında yanı benim olyım etkıye tepkı .. Gururuma yedıremıyorum... Süreklı idare etmek zorunda olmak ınsanın psikolojısını alt üst edıyor .. Kıyamıyorum o'na ama iyi niyetım hep suıstımal edılıyor....Care sizsiniz onun size ihtiyaci var...
Ya cozemıyorum inanın.. Sevgı böyle olmaz ki .. Seven kıyamaz..Bagırıp , kızıp bir saat sonrada en sevdıgım tatlıyı alıp gelıyor bırakıyor masaya ama konusmuyor..Benım de beynım allak bullak oldu artık...Kesinllikle katiliyorum...bende ilk okudugumda ayni seyleri dusundum..eger arada sevgi varsa konu sahibi esinin icini dokmesini saglayabilir gibi geliyor bana..allah yardimcisi olsun kolay degil gercekten..
Diğer arkadaşlar daha farklı bir açıdan bakarak eşinizin gerçekten yardıma sevgiye ihtiyacı olduğunu farklı büyüdüğünü yetiştiğini yazmışlar..Kaybetme korkusu kesınlıkle sılkelıyor haklısın.. Sevgılık doneminde bır kere ayrılmaya kalktıgımda , neler yapmıstı ayrılmamam için ...
Çok güldüm yorumunuza:)) Amın Allah yardımcım olsun , evet ...Kadının küsüp konuşmaması normal de , bir erkeğin küsmesi , konuşmaması bence anormal , bu ne ya , yakışır mı bi erkeğe , madem roller değişmiş , ablacım sen de bir demet gül al , ver kocanın kucağına , belki naz yapıyodur , çiçeği görünce dayanamaz barışır , Allah sabır versin ne diyim
Evet , ailesıne cok uzülüyor biliyorum.. Çünkü inadı kadar duygusallıgı da var .. Ama inanın aynısını benım ailem yapsaydı , cok buyuk tepkıler verırdi bana ... Ben sadece torunlarını bu kadar uzun sure gormemelerıne sasıryorum diyorum...Yanı o konuda da ustune gidip, üzmüyorum onu...Esiniz ailesinin davranislarina cok icerliyor ve cok gurur yapiyor aslinda..cok mutsuz ve icindeki aciyi sozde belli etmeyerek herseye bi kilif bulup uzerinize geliyor anladigim kadariyla,sizin aile yapisinizida az cok gorup gozlemlemis oldugu icin kiyas yapiyor kendince ve ne yazikki hirs yapiyor..ve kesinllikle sizi sevmedigini bu hirsinin size karsi olmadigini bilin uzmeyin kendinizi evet cok zor, yaptigi hic ama hicc hos bisey degil..ne olursun size boyle davranmaya hakki yok!ancak esinizin kendiyle cok buyuk sorunlari var..bunu onu anladiginizi saglayacak sekilde konusup icini dokmesini bekleyin iste o zaman yavas yavas aranizdaki bu sis perdesi aralanacak..eger evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz uzerinize cok is dusuyor bunu ancak siz cozebilirsiniz su noktada zira dr tedavi kabul etmiyor esiniz..
Yorumlarınızın hepsini okumadım, son yorumlara baktığımda eşinizin sevdiği tatlıyı aldığını bahsetmişsiniz, bence seven inssan bunu yapar, eşinizin kendi içinde yaşadığı şeyler var bence çözemediği, üstesinde gelmekte zorlandığı, aslında söyleyeceklerim tam olarak bunlar değil diyeceğim, bir çocuğunuz varmış, ne yaparsanız yapın yaşadığınız sorunları ona hissettirmeyin, o anne ve babasını idare etmek zorunda kalmasın, içinde bir burukluk bırakmayın, sizde eşinizde bırakın gururu bir yana, o çocuğa mutlu bir geçmiş bırakın, senin taraf benim taraf tartışması yapmayın, çocuklar idare etmein anne ve babaları çocuk olarak kalsınlar...Evet , ailesıne cok uzülüyor biliyorum.. Çünkü inadı kadar duygusallıgı da var .. Ama inanın aynısını benım ailem yapsaydı , cok buyuk tepkıler verırdi bana ... Ben sadece torunlarını bu kadar uzun sure gormemelerıne sasıryorum diyorum...Yanı o konuda da ustune gidip, üzmüyorum onu...
Care benim diye konu sahibi arkadasin omrunden omur gitsin dimi omurr torpusumu bu Allahin erkege emanet ettigi kadinlar bu karakter meselesiyse duzelmesi zordur esi memnun edicem huzursuzluk cikmasin diye fikirlerini bastirmak ve kendi evinde rahat olamamak ve guven icinde olamamak cok acidir sanirim.Bize zulmedene engel olmak aklimizi ruhumuzu ve bedenimizi korumak kulluk vazifelerimizden degilmi..?Allah bu erkekleri islah etsin dogru yoly gostersin...Care sizsiniz onun size ihtiyaci var...
Farkettiyseniz diğer mesajlarda durumun zorluğundan da bahsediyor yorum sahibi, ayrıca ortada bir çocuk var ve konu sahibi en doğru kararı verir, tamam kabul söylediklerinizde haklısınız ama, hemen ayrıl, o adam çekilmez gibi şeylerde söylememiz gerekmiyorCare benim diye konu sahibi arkadasin omrunden omur gitsin dimi omurr torpusumu bu Allahin erkege emanet ettigi kadinlar bu karakter meselesiyse duzelmesi zordur esi memnun edicem huzursuzluk cikmasin diye fikirlerini bastirmak ve kendi evinde rahat olamamak ve guven icinde olamamak cok acidir sanirim.Bize zulmedene engel olmak aklimizi ruhumuzu ve bedenimizi korumak kulluk vazifelerimizden degilmi..?Allah bu erkekleri islah etsin dogru yoly gostersin...
Esinin gercekten problemleri var kendisiyle esiyle degil...bide konuya dikkat edersek esini sevmeyen bir koca goremedim,elbette cok zor durum konu sahibi icin ama esini kendi haline birakip yoluna devam edebilirmi?vicdani kabul edermi bunu?ki esini vok seven bir kadin gordum..esine destek olup onun icini dokmesine yardimci olabilir diye dusunup care sensin dedim..cunku esi tedavi dr kabul etmiyor keske daha kolay atlatir bu durumu ama ne yazikki bu tur durumlarda tedaviyi reddediyorlar..ee geriye yapicak ne kaliyor?asla kendini ezdirsin pesinde pervane olsun demiyorumki,sadece biraz sabirla sevgiyle incitmeden belki bir care bi cozum bulabilir..adamin derdi esiyle degil ailesiyle cocukluguna kadar uzanan bir durum sozkonusu..insallah duzelir diyorum, hic bir kadin ne olursa olsun boyle muameleyi haketmiyor!allah yardimcisi olsun..Care benim diye konu sahibi arkadasin omrunden omur gitsin dimi omurr torpusumu bu Allahin erkege emanet ettigi kadinlar bu karakter meselesiyse duzelmesi zordur esi memnun edicem huzursuzluk cikmasin diye fikirlerini bastirmak ve kendi evinde rahat olamamak ve guven icinde olamamak cok acidir sanirim.Bize zulmedene engel olmak aklimizi ruhumuzu ve bedenimizi korumak kulluk vazifelerimizden degilmi..?Allah bu erkekleri islah etsin dogru yoly gostersin...
18 yaşında bi kızımız KK DAevlenmek istiyo konunu keşke görseMerhaba herkese;
Uzun olacak .. İçimdekiler o kadar cok ki , nasıl özet gecerım bilemedim .. Kusura bakmayın..
Sizlerin fikrinize ihtiyacım var .. Bir kaç aydır çıkmazdayım.. Eşimle 4 yıldır evliyiz .. Severek evlendik, 4 yıl beraberlikten sonra .. 1 yasında da bebegımız var.. Eskıden de anlaşmazlıklarımız oluyordu ama artık işin içinden cıkamıyorum.. Küsüp günlerce konusmuyor , eskıden ben dayanamaz konusurdum.. Küslük anne baba evınde hıc gormedıgım bir seydı .. Sacma komık gelıyordu .. Annemler tartısır , sonra oturur yemeklerını yerlerdi.. Ama o öyle büyümemiş .. Babası durup dururken küser .. Kac kere sahıt oldum..
Artık en ufak bır tartısmamızda bana hayvan , salak aptal gibi kelımeler kullanıyor , bir gecırcem sana simdi diye üstüme yürüyor.. Mesela ; bir yere gıdıcez cok istekli , yola cıkıyoruz ne vardı da cıktık dısarı evde durmak vardı , vb bagırıp duruyor bir sey soluyorum kes sesini dıye bagırıyor ,sinirle kullanıyır arabayı ve bu bır kere degıl cok kez yaptıgı bir sey.. Ev aldık kredı öduyoruz , aslında annelerının alt katında ev vardı ama oturmadık orada en bastan daha ıstemeye gelmeden belırttım tatlı dille , bozulsalarda kabul ettiler .. Daha sonra cok ev aradık ve şansa benim aılemın oldugu semtte bulduk ev .. Ailem yardımcı oldu , bıraz da kredıyle aldık evı .. Ödemeler zor gelıyor bılıyorum , iş yerınde cok mutsuz biliyorum, ailesi cook ilgisiz aylarca torun gormeye gelmıyolar.. Ama gorustugumuzde cok ıyıler , küslük yok ortada..benım aılem de cok ilgili , her seyımize kostururlar .. İlk zamanlar cok garıpsedi eşim .. Öyle cok sevgıyle büyütüldüm ki, bu asagılamalar , hakaretler benı mahvedıyor...Yıne konusmuyoruz ,nerdeyse 3 haftadır .. Aglaya aglaya yemek hazırlıyorum.. Vicdanım rahat etmıyo hazırlamazsam .. Ya bısey olursa ona diyorum , deger mı dıyorum.. Konusmay calısıyorum.. Senın bı tarafların cok kalktı , önce bı kendıne gel o zaman konusurm dıyor .. Dün konustugumda hıckırarak agladı yalnız kalıyorum ben dıye sarıldım ben de agladım sonra yıne astı suratı konusmadı .. Napıcagını bılmıyorum artık .. Düşünmekten beynım patlaycak sanki...Kıyamıyorum ama o benı yerden yere vuruyor ..
Biliyorum ordan oraya atladım , sacmaladım belkide ama zaman ayırıp okuyan , yorum yapan herkese tesekkur ederım..
Canim zaten uzerine giderek bisey elde edemessin,onunla konusmaya calis basbasa kalacaginiz bir ortam yarat mesela..kesinllkle konusurken onu SEN,NEDEN niye vs onu hedef alan kelimeler kullanma,ben diliyle konusmaya calis ona ne kadar uzuldugunu, ona asla acimadigini aksine cok sevdigini,beraber herseyin ustesinden geleceginizi ve her durumda onun yaninda olucagini kelimelerini secerek butun bunlari konusabilirsin..seni cok iyi anliyorum bazen nasil bi tavir sergileyeceni bilmiyorsun,ona nasil davranicagini sasirmis durumdasin.. inan bana sana ettigi o hakaretleri bile isteye yapmiyor,kendiyle o kadar sorunluki bunu yaparak ben gucluyum hic bisey umrumda degil vs imaji vermeye calisiyor kendince..cok yanlis ve aci..bide seni kirdigi zaman jestleriyle sozleriyle degil gonlunu almaya calisiyor (sevdigin tatliyi alarak)bunu sevmeyen bir adam yapmaz hatta umrunda bile olmaz..bu kendisini sozle degil sadece jestleriyle ifade ettigini gosterir..ve boyle erkekler ne yazikki cok..yuva yikmasi kolay be gulum sana cek git niye cekiyosun bu adamin kahrini da diyebilirdim soylemesi kolay yani...bence hemen pes etme canim mucadele et cunku onun sevdiklerinin destegine ihtiyaci var tek basina asabilecegi bir durum degil bu..haa sen elinden geleni yaptiktan sonra hala uzerine gelip kiriyorsa ve sende artik yorulduysan elbette omrunu curutmek zorunda degilsin canim..ama once savas derim ben allah yardimcin olsun..Evet , ailesıne cok uzülüyor biliyorum.. Çünkü inadı kadar duygusallıgı da var .. Ama inanın aynısını benım ailem yapsaydı , cok buyuk tepkıler verırdi bana ... Ben sadece torunlarını bu kadar uzun sure gormemelerıne sasıryorum diyorum...Yanı o konuda da ustune gidip, üzmüyorum onu...
Çook tesekkür ederim , ne güzel yazmıssın , zaman ayırmıssın..Canim zaten uzerine giderek bisey elde edemessin,onunla konusmaya calis basbasa kalacaginiz bir ortam yarat mesela..kesinllkle konusurken onu SEN,NEDEN niye vs onu hedef alan kelimeler kullanma,ben diliyle konusmaya calis ona ne kadar uzuldugunu, ona asla acimadigini aksine cok sevdigini,beraber herseyin ustesinden geleceginizi ve her durumda onun yaninda olucagini kelimelerini secerek butun bunlari konusabilirsin..seni cok iyi anliyorum bazen nasil bi tavir sergileyeceni bilmiyorsun,ona nasil davranicagini sasirmis durumdasin.. inan bana sana ettigi o hakaretleri bile isteye yapmiyor,kendiyle o kadar sorunluki bunu yaparak ben gucluyum hic bisey umrumda degil vs imaji vermeye calisiyor kendince..cok yanlis ve aci..bide seni kirdigi zaman jestleriyle sozleriyle degil gonlunu almaya calisiyor (sevdigin tatliyi alarak)bunu sevmeyen bir adam yapmaz hatta umrunda bile olmaz..bu kendisini sozle degil sadece jestleriyle ifade ettigini gosterir..ve boyle erkekler ne yazikki cok..yuva yikmasi kolay be gulum sana cek git niye cekiyosun bu adamin kahrini da diyebilirdim soylemesi kolay yani...bence hemen pes etme canim mucadele et cunku onun sevdiklerinin destegine ihtiyaci var tek basina asabilecegi bir durum degil bu..haa sen elinden geleni yaptiktan sonra hala uzerine gelip kiriyorsa ve sende artik yorulduysan elbette omrunu curutmek zorunda degilsin canim..ama once savas derim ben allah yardimcin olsun..
:))) Konusyoruz da tek tük, yanı ben üst katta o alt katta oyle yasıyoruz ve sanırım alsııyoruz artık bu durumaSelâm kardeşim , hâlâ küs mü eşin ? E ben sana al çiçeği ,, ver kucağına çiçeği görünce dayanamaz barışır demiştin , demekki yapmamışsın , ben olsam öyle yapardım
E ablacım yukardan bi kova su dök kafasına , bellki aklı başına gelir[QE="Angelsinthesky1, post: 45184893, member: 738080"]:))) Konusyoruz da tek tük, yanı ben üst katta o alt katta oyle yasıyoruz ve sanırım alsııyoruz artık bu duruma
Çiçeği son koz olarak düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?