Evlilik zormuş

trinityt

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
7
1
6
35
Arkadaşlar eşimi seviyorum onu mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ama sürekli beni eleştiriyor ve hiç olmayacak sebeplerle kinaye yapıyor.Takıntıları var.Aşırı şüpheci.Aile terapisine gidelim dedim kendi tanıdığı psikoloğa götürdü okları bana çevirdi gerçekten abartılı halleri var ilaç kullanması gerektiğini düşünüyorum ne yapabilirim sizce.

Esinizin psikologuna degil bir aile danismanina gidin.
Muhtemelen esinizin ciddi bir psikolojik sorunu var.

Evlenmeden önce de böyle miydi? Ne gibi şüpheleri var mesela?

bazı erkekler ilk aylar böyle olabiliyor
aynı çatı altında yaşamaya başlamak çok farklı
alışır size zamanla ve değişir huyları
zamanla değişmezse kendi bulduğun bir terapiste gidin bence

Yeni bir poşet yada kutu görünce alışveriş yaptığımı sanıyor oysa ki terziye verdiğim poşet yani yeni alışveriş yapmadım sürekli evden birşeyleri attığımı düşünüyor birşeyi aldığımı hatırlamıyorsa yeni mi aldın diyor evlenmeden önce böyle değildi 1.5 senedir evliyiz

Kelin ilaci olsa basina surer :) aile danismanligi ise yariyorsa bende gotureyim yoksa ben benimkini bakirkoye gotucem az kaldi

Yemeği az koyuyorum başka birşey yok mu diyor çok koyunca senin kadar yemek zorunda mıyım senin yüzünden çok yedim diyor vb

Su gidecek diye çamaşır çok yıkıyorsun diyor 15 günde bir yıkıyorum normal değil mi misafir geleceği zaman kalorifer yakıyorum yarın yak diyor fatura gelmesin diye çamaşır kurutma makinem var kızıyor asarak kurut diyor elektirik gitmesin diye

Su gidecek diye çamaşır çok yıkıyorsun diyor 15 günde bir yıkıyorum normal değil mi misafir geleceği zaman kalorifer yakıyorum yarın yak diyor fatura gelmesin diye çamaşır kurutma makinem var kızıyor asarak kurut diyor elektirik gitmesin diye
İŞİN ÇOK ZOR CANIM YA OTUR KONUŞ AMACIN NE SENİN DE ...

ben gerçekten kişilik bozukluğu olduğunu düşüyorum ama kendisi başka bir psikiyatriste gitmek istemiyor..ailemde durumdan haberdar beni ciddiye almıyor. Başka önerisi olan

Psikolojik rahatsız değil cimri.

Cimrilik kesinlikle tedavi edilebilir bir şey değildir. Hele de bir erkeğin cimriliği. Çok korkunç.
Size tavsiyem; ona benzemeyin. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapın. O dedi diye kaloriferi kapatmayın, çamaşır yıkamamazlık yapmayın. Siz onun bu durumuna alışmayın, o size Alışsın.

Eşimin yengesi hep der ki , ben evlenmeden önce cimri bir insan değildim. Bu adam ondan kıs bundan kıs dedi dedi beni de cimri yaptı. Şimdi çok pişman ,onların yemeye kıyamadıkları, biriktirdikleri parayı gelin öyle güzel yiyor ki. Ayakkabı Çanta Kıyafet. Çok da güzel yapıyor.

Yazdıklarınızı düşüneceğim herkese çok teşekkürler en azından yanlış düşünmüyormuşum

eşiniz hasta değil hastalık derecesinde cimri işiniz gerçekten çok zor rabbim kolaylık versin....

Back
X