Kızlar Merhaba kadınlar kulübünde yeniyim
Yeni evliyim bu ayın 29unda bir yıl olacak fakat evlilik çok ağır gelmeye başladı eşimin kelimeleri bana ağır geliyor kafaya çok takıyorum aylardır düşünüyorum kendisiyle de konuşuyorum normalde çok sinirli biriyim fakat karşıma alıp düzgünce sakın bir ses tonu ile konuşuyorum Tamam hayatım özür dilerim bir daha söylemem diyor ama benim o kelimeler hep kafamı kurcalıyor Mesela bir tane örnek vereyim ben çalışıyordum şehir değişikliği sebebi ile işten ayrıldım eşim dükkan açmak istiyor böyle güzel güzel konuşuyoruz birden hayatım sende başka yerde çalışıp sürteceğine kendi işimizi yaparız dedi ve benim kan beynime sıçradı nasıl bir kelime bu dedim ne dediğinin farkında mısın dedim sen o kelimeyi bana nasıl söylersin dedim ne var ki kötü anlamda söylemedim dedi sakın bir daha söyleme bunun kelime anlamını bilmiyor musun sen dedim ve özür diledi ama bunun gibi bir sürü kelime ve ağır geliyor ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bir yol gösterin öneride bulunun Birde evlilikle ilgili ya da kişisel gelişim psikoloji olabilir kitap önerir misiniz şimdiden herkese teşekkür ederim