Kocanızı niye kurban bayramında 7 hisse ile kurban ettirmediniz. Çünkü tam bir öküz
Valla haklısınız öküzün önde gideniKocanızı niye kurban bayramında 7 hisse ile kurban ettirmediniz. Çünkü tam bir öküz
O hasta oldu mu ben kıyamam ki normal de canım asla kıymetli değildir tansiyonum çok düşmüştü 8 5 olmuştu ama adam öküzİzlediğim belgesellere göre yine bir manda vakası ile karşı karşıyayız. Kendisi hastalığa yakalandığında, çocuğunuzu alıp parka çıkın. Yemek falan da hak getirsin. Çıkarken de birşey olursa haberleşiriz demeyi ihmal etmeyin.
Gelmis gecmis en efsane yorumlardan biri secilebilirKocanızı niye kurban bayramında 7 hisse ile kurban ettirmediniz. Çünkü tam bir öküz
Ya 7 hisse cikmazsaKocanızı niye kurban bayramında 7 hisse ile kurban ettirmediniz. Çünkü tam bir öküz
Benimle de bir erkek evladımız var ona önce sevgiyi ve merhamet i öğretiyorumBi erkekte aranması gereken ilk özellik kesinlikle MERHAMET
Allah kimseyi bunun eline düşürmesin.
Bi erkekte aranması gereken ilk özellik kesinlikle MERHAMET
Allah kimseyi bunun eline düşürmesin.
[/QUO
Naz yapacak son kişiyim evimin işini yapmışım yorgunluktan bu hale gelmişim ama adamın umrunda değilHayır evlilik böyle bir şey değil.
İnsan sokakta tanımadığı birine bile yardım eder insanlık namına.
Üzerinde annesinden sonra en çok hakkı bulunan kadına, eşine, hayli hayli yardım etmesi gerekir. Velev siz mahsustan yapmış olun.
Çok şükür ihtiyacım yok ama İnan’ın insan güceniyor üzülüyor birde ailemden uzak bir yerdeyim daha çok gücüme gidiyorBu hayatta kimseye ihtiyacın olduğunu hissettirmiceksin. Ne kadar az beklenti o kadar huzur. Yoksa böyle insan sürekli hayalkırıklığına uğruyor işte.
Allah oğlunuzdan yana güldürsün yüzünüzü. İnşallah sizi el üstünde taşır kimseye de muhtaç etmez.Benimle de bir erkek evladımız var ona önce sevgiyi ve merhamet i öğretiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?