- 30 Ocak 2020
- 31
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi umutcicegi95
-
+1111 insanlarda hep bir algı var, aslında konuşuldukça zaten teklif yerine geçiyor karar verilmişEvlilikten bahsedip evlilik teklifi beklemek bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Etrafımda da görüyorum,evlilik konuşuluyor ama adım atılmıyor,çünkü teklif olmamış.Zaten evlenmek istediği belli değil mi,neyin teklifi gelecek ? Filmlerde gördüğümüz hayatla bizim hayatlar uyuşmuyor işte,mantıksız bir durum çıkıyor ortaya.
Ay aynen cok sacma ne yani evlenme teklifi yok ama evlilik konusuldu diye evlenilmiyormuEvlilikten bahsedip evlilik teklifi beklemek bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Etrafımda da görüyorum,evlilik konuşuluyor ama adım atılmıyor,çünkü teklif olmamış.Zaten evlenmek istediği belli değil mi,neyin teklifi gelecek ? Filmlerde gördüğümüz hayatla bizim hayatlar uyuşmuyor işte,mantıksız bir durum çıkıyor ortaya.
Evlenmek istediğine emin misin ? Adamda en ufak bir pürüz bile varsa zamanla değişir düzelir ben onu değiştiririm diye düşünme sakin değişmez ıyi düşündün mü bacımUzun süreli ciddiye giden bir ilişkim var. Ama gidiyor sadece . Yani bir başlangiç yapılmadi. Başta ben erteliyordum erkek arkadaşım istiyordu. Yine istiyor ben de istiyorum ama adım atmıyoruz. Surekli evlenelim artık falan diyor ama icraat yok. Evlilik teklifi etmedi mesela. Hala bekliyorum. O olsa arkası gelir zaten . Aileler falan tanışır. Benim sorum şu bu durumda ben ne yapabilirim? Sanırım benden de bisey bekliyor . Ben de o evlilik teklifi falan etsin ya da bir başlangıç yapsin diye bekliyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Ben teklif olmadan evlenmem dedimCiddiye gidiyor diye kendiniz soylemissiniz zaten dusunsene nikah tarihi aliyosun fln hala teklif bekliyosunyani o yola girmisseniz artik daha bi teklife gerek varmi
Ohaaaa sende abartmissinBen teklif olmadan evlenmem dedimtakım elbise giyip diz çökmeden teklif edersen de kabul etmem dedim gerek var beee oda bi anı yani
Diz çöküş o çöküş ama bidaha önümde eğilmedi bile ıyi yaptım ohhhOhaaaa sende abartmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?