- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi Sinem kaya
-
Beni neden getirdin diyorsunuz, oda sen gözünü bende açtın mi dediSelam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim Eşimle nikah yaptik fakat düğün olmadı gelinlik dai giymedim şuan onunla yasıyorum çok ta seviyorum ama keşke zamanı geriye alabilsem.
Evlendik . Çocuk olcakti çocuğumu kaybettim . Sonra araya ayrılık girdi . 1 buçuk sene 3 ay . Boşanma sürecine girdik . Dayak yedim . .
Sonra boşanma sürecinde iken de eski sevgilisi ile . Annesinin arkadaşının kızı ile . Beraberliği oldu . Kız dı o beraber olduğu kişi sonra kiz hamile kaldı . Çocuğu aldırdı benim bunların iliskisi olduğundan haberin yoktu barışma sürecine girerken boşanmayı geri çektim ondan sonra geldim eve bana 10 gün sonra dedi biriyle beraber oldum o kızmı dedim evet dedi . Neden getirdin beni dedim . Sen gözünü bende açtın dedi. Falan . Benim yanimda konuşmaya devam etti pc den bunların tatile gittiğini yemeğe gittiğini gördüm. Canım yanıyor bunları benle yaşamadı . Bana karşı çok tuaf zaman da ayırmıyorYa istese zaman ayırır. Yapmıyor . Arkadaşları ile haftanın 1 günü çıkıyor bazen 2 günü;( ben bunları haketmihor muyum o kiz mi hakediyor . Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum pişman oldun mu peki o kiz la dedim hayır dedi canım yanıyor biktim yoruldum .
Selam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim Eşimle nikah yaptik fakat düğün olmadı gelinlik dai giymedim şuan onunla yasıyorum çok ta seviyorum ama keşke zamanı geriye alabilsem.
Evlendik . Çocuk olcakti çocuğumu kaybettim . Sonra araya ayrılık girdi . 1 buçuk sene 3 ay . Boşanma sürecine girdik . Dayak yedim . .
Sonra boşanma sürecinde iken de eski sevgilisi ile . Annesinin arkadaşının kızı ile . Beraberliği oldu . Kız dı o beraber olduğu kişi sonra kiz hamile kaldı . Çocuğu aldırdı benim bunların iliskisi olduğundan haberin yoktu barışma sürecine girerken boşanmayı geri çektim ondan sonra geldim eve bana 10 gün sonra dedi biriyle beraber oldum o kızmı dedim evet dedi . Neden getirdin beni dedim . Sen gözünü bende açtın dedi. Falan . Benim yanimda konuşmaya devam etti pc den bunların tatile gittiğini yemeğe gittiğini gördüm. Canım yanıyor bunları benle yaşamadı . Bana karşı çok tuaf zaman da ayırmıyorYa istese zaman ayırır. Yapmıyor . Arkadaşları ile haftanın 1 günü çıkıyor bazen 2 günü;( ben bunları haketmihor muyum o kiz mi hakediyor . Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum pişman oldun mu peki o kiz la dedim hayır dedi canım yanıyor biktim yoruldum .
Deli misin. Hala o evde misin sen. Genelde karı koca arasına girip boşan demem hemen oluruna bakarım.Selam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim Eşimle nikah yaptik fakat düğün olmadı gelinlik dai giymedim şuan onunla yasıyorum çok ta seviyorum ama keşke zamanı geriye alabilsem.
O cok laf duyduğun insanlarin gururu aşağılanmiyor ama şiddet de görmüyorlar. Inan böyle bir adamin karisi olacagima, benim onurumu, gururumu bu şekilde cignemesine musade edeceğime. Ömür boyu hiç evlenmem tek kafa yaşarım. Kazanirim, yerim, icerim, gezerim daha iyi. Bazen hersey evlilik olmuyor malesefBen boşanma surecindeyken . Çok laf duydum amaailem en başta sonra etrafımdakiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?