- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi Sinem kaya
-
Of kac yasındasın konu sahıbı o nasıl soru.Bisey sorucam sen istermisin 2 inci evlilik yapmak? Oyuna geldim ben
Kendine yapacağın en büyük iyilik o adamdan ayrılmak olucakŞuan evet .s
Ben boşanma surecindeyken . Çok laf duydum amaOf kac yasındasın konu sahıbı o nasıl soru.
Gerekirse besinci evlilik yapılır neden boyle bır pisliğe katlanılsın kı Bosanmak sucmus gıbı cumle kurma lutfen, en sınır oldugum sey!
Ayrıca sen once bosan, sonra bakarsın ıkıncı evlilige. Birinciyi halletmıssın de mevzu ıkıncı olmus hay allahım ya.
Of bırak ailenı etrafındakilerı genclıgıne bak sen.Ben boşanma surecindeyken . Çok laf duydum amaailem en başta sonra etrafımdakiler
23Of bırak ailenı etrafındakilerı genclıgıne bak sen.
Kac yasındasın?
Tekrar evlenmek zorunda misin????Bisey sorucam sen istermisin 2 inci evlilik yapmak? Oyuna geldim ben
O kadar uzun yolun var ki..
aaaa bebek mi istiyormuş nezamn açmış? Şaka gibiYa sen gercek misin???
Bide gebelik bolumune konu acmissin bebek dusunuyorum diye.
Allahim aklmi koru please!!!!
Diğer kumayla yarış yapıyor herhalde bir tane doğurup şartları eşitleyecekYa sen gercek misin???
Bide gebelik bolumune konu acmissin bebek dusunuyorum diye.
Allahim aklmi koru please!!!!
5 dk once acmisaaaa bebek mi istiyormuş nezamn açmış? Şaka gibi
Yok o doguramamis oyle guzel adamin cocugunu inat etmis bu hanim doguracak. Yok boyle birseyDiğer kumayla yarış yapıyor herhalde bir tane doğurup şartları eşitleyecek
Ben boşanmaya karar verdim zaten şuan
Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ki..Bisey sorucam sen istermisin 2 inci evlilik yapmak? Oyuna geldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?