Evlilik?

Ablacım sen 7 yıldır sadece sesini duyduğun bu adama karşı bişey hissediyor musun.
Bence hissetme ama sadece merak ettim.
Bu kişi ile evlenme kararını sen kendi kafanda nasıl dusunuyosun.sonucta adamla sen konuştun sen biraz daha bilgilisin.
Belki senin dusuncelerini anlayabiliriz.

Vallahi ben korktum yazık kız evlenirse çok üzülürüm ya yok böyle bişey

Bence de normal bı durum değil zaten
Yazık kızın kendiyle alakalı da problemleri olmalı.
Bence yalan ya oLur da bu kadar da saflik olmaz 7 yıl

Evliliklerde sanal olur malum pandemide var

Evli ama koca derdi yok oh missss

Sanırım bu kişi yıllardır sizden hoşlanıyor ve siz adamı şimdiye kadar istemediniz. Şimdi de evlenmeye okadar takmışsınız ki başka birini bulamadım bari bununla evlenim diye düşünüyorsunuz. Allah aşkına ne bu evlilik merakı? Evlilik size çok büyülü bir şey gibi geliyor sanırım. Ama biz yıllarca tanıdığımız, sevdiğimiz adamlara bile yeri geliyor tahammül edemiyoruz. Siz de sırf evlenmiş olmak için hiç tanımadığınız, görmediğiniz adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz.

Evlenilir tabii ablam neden evlenilmesin?
Kadının teki kurbağa ile evleniyor, biri dağın başındaki yarı kurt lanetliyle evleniyor, öbürü vampirle evlenip çocuk yapıyor, biri bataklıktaki yeşil devle dünya evine giriyor; yani bu da sizin peri masalınız be yavrum, olur ya.

Şey, adı da şey olsun bu masalın:
Telefondaki prens.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…