- 17 Aralık 2021
- 76
- 118
- 13
- Konu Sahibi kediseverr
-
Hani burası bir derdim var ya, ondan olabilir mi sizce? Ufak bir beyin fırtınası yapın bakalım.Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Başlık: ÇOK MUTLUYUMKK ya acil MUTLULUKTAN ÖLÜYORUM diye bir topik başlığı açılmalı
Hani burası bir derdim var ya, ondan olabilir mi sizce? Ufak bir beyin fırtınası yapın bakalım.
Valla bu benBaşlık: ÇOK MUTLUYUM
İçerik: Kocamla uzun yıllardır süren mutlu bir evliliğimiz var, kıskançlık yok, kısıtlama yok, maddi sorunumuz yok, kocam ev işlerine yardım eder, çocuklara bakar. Kayınailem mükemmel insanlar bize maddi manevi hep destek olurlar. Muhteşem bir düğünle evlendik şahane bir evimiz var. Sizce bu tabloyu bozmak için yapabileceklerim neler? Lütfen yardımcı olun.
Kesin aldatıyordur sen yakalamamışsındır henüz.Başlık: ÇOK MUTLUYUM
İçerik: Kocamla uzun yıllardır süren mutlu bir evliliğimiz var, kıskançlık yok, kısıtlama yok, maddi sorunumuz yok, kocam ev işlerine yardım eder, çocuklara bakar. Kayınailem mükemmel insanlar bize maddi manevi hep destek olurlar. Muhteşem bir düğünle evlendik şahane bir evimiz var. Sizce bu tabloyu bozmak için yapabileceklerim neler? Lütfen yardımcı olun.
Olmaz olurmu herkesin evliliği kötü olacak diye bir kural yok evlilikten korkmayınBurada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
hiç korkmayın doğru insanla o kadar güzel ki 5,5 senedir evliyim ilk bir sene alışana kadar ufak tefek sorunlarımız oldu ama şimdi kavga etmeyi özlüyoruz. şükür eşimin ailesi kendi ailem gibi onlarla da kızım annecim diye hep konuşuruzBurada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Mükemmel giden bir evlilik olduğunu bende düşünmüyorum yani illa ki sorunlar çıkıyor. Ama bu evlilikten korkmayı gerektirmez. Bizde mesela eşimle çok zıt bireyleriz ama oturup konuştuğumuz zaman anlasabiliyoruz. Kv ile ilgili problemim olduğu zaman ise eşime söylüyorum hiç bir zaman kv ile de tartışmam olmadı eşim orta yolu buluyor yani o açıdan gerçekten hakkını yemem. Ne annesine toz kondurur ne de bana. Yani öyle aman aman büyük problemimiz yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?