- Konu Sahibi kediseverr
-
Çok mutluyum; bebeğim memelerimi koparmıyor, kendi kendine uyuyor. Bunu bozmak için ne yapabilirimBaşlık: ÇOK MUTLUYUM
İçerik: Kocamla uzun yıllardır süren mutlu bir evliliğimiz var, kıskançlık yok, kısıtlama yok, maddi sorunumuz yok, kocam ev işlerine yardım eder, çocuklara bakar. Kayınailem mükemmel insanlar bize maddi manevi hep destek olurlar. Muhteşem bir düğünle evlendik şahane bir evimiz var. Sizce bu tabloyu bozmak için yapabileceklerim neler? Lütfen yardımcı olun.
Ay cinsellik muhteşem ötesi mükemmellikte yazmayı unutmuşumKesin aldatıyordur sen yakalamamışsındır henüz.
Isırmayı öğret ve hemen ayağında sallamaya başla.Çok mutluyum; bebeğim memelerimi koparmıyor, kendi kendine uyuyor. Bunu bozmak için ne yapabilirim
Vay namıssız ikinizi idare ediyorAy cinsellik muhteşem ötesi mükemmellikte yazmayı unutmuşum
Öyle tabikide. Misal biz yaklaşık 5 senedir evliyiz belki kavgamız iyi halimizden daha çokturKatılıyorum sizehiç tartışmasız evlilik olmaz zaten. Ama o tartışmada bile kaliteli bi duruş oluyor hakaret etmeden, millete rezil olmadan, adam gibi tartışabilmek ya da konuşarak tartışmayı çözüme bağlamak bile çok kıymetli. Bunlar olunca sorun olsa da göze batmıyor ya da aşılmaz gibi gelmiyor
En mutsuz ve sevgisiz benim bu sitedeVar ama yazinca aslinda mutsuzluktan oldugumuz ve sadece uyeleri kiskirtmak icin yazmakla itham ediliyoruz.
HaklısınızEvliliğinde ya da yaşamında sorunu olmayan insan neden konu açsın ki?
Mutlu evliliği olan niye bir derdim var'da konu açsın? Burda mutlular konu açamıyo diye dünyada mutlu evlilik yok anlamına gelir mi? Bu kadar etkileniyosanız forumun başka bölümlerinde takılın bence.Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Tamamen düşüncelerimi özetlemişsiniz teşekkür ederim. Evet dert anlatma köşesi ama herkesin derdi evlilik koca ve çocuklar hep o konulardan sıkıntı yaşıyorlar. Böyle olunca insanın evlilikte hep sorun olduğunu düşünmesi normal geliyorNe demek istediğinizi anlıyorum aslında. Evet burası bir derdim var köşesi tabi ki insanlar dertlerini yazacak ama asıl arkadaşın sormak istediği dertler hep evlilik ve eş aileleri, aldatma gerçekten sıkıntılı şeyler. Bazen bende böyle düşünüyorum sanki her kadın ya aldatılıyor, ya şiddet, psikolojik şiddet görüyor, ya da eşinin ailesiyle sorun yaşıyor. Ciddi ciddi bende korkuyorum evlilikten ve pek mutlu aile, mutlu evlilik kavramlarına inancım kalmadı.
İkimizmisiz. En son oyle yazmisti biri.En mutsuz ve sevgisiz benim bu sitede
Öyle tabikide. Misal biz yaklaşık 5 senedir evliyiz belki kavgamız iyi halimizden daha çokturama önemli olan tatlıya baglayabilmek, konuları güzellikle aşabilmek. İlk evlendigimiz sene bunu pek yapamiyorduk ama zamanla herşey yerine oturuyor. Özellikle bu sene eşim bana karşı çok anlayışlı ve aynı şeyi oda bana söylüyor yani iletişim çok önemli burada anlasabildikten sonra herşeyin üstesinden geliniyor.
Ahahha çok gülünce de mutsuz olduğumuz ortaya çıkıyormuş ona göre. Az gülİkimizmisiz. En son oyle yazmisti biri.Var misin mutsuzlugu yaristirmaya?
Ahahha çok gülünce de mutsuz olduğumuz ortaya çıkıyormuş ona göre. Az gül
HahahahBiz de 6 ya yaklaştık. Allah daim etsin yuvalarımızı :) aynı sizin gibi bizimde ilk sene daha zor geçti, evliliğe alışma. Dile kolay 2 farklı karakter bi evde bildiğiniz tüm düzenler sil baştan bi hayata başlıyorsunuz. Ama karşılıklı anlayışla çözülüyor herşey. Evin mızmızı benim bu aradayaa sen olmasan ben evde kalırmışım diye takılırım eşime
Şu an bdv’de 2 sevgili, 5 çocuk, 2 anne, 2 avukat/hukuk, 1 dolandırılma, 1 aile, 3’de evlilik ve eş ailesi konusu var. Yani burada insanlar sadece evlilikle ilgili sorunlarını yazmıyorlar. Bugünün istatistiğine göre çocuk daha büyük sorun hatta. Çocuk yapmayınTamamen düşüncelerimi özetlemişsiniz teşekkür ederim. Evet dert anlatma köşesi ama herkesin derdi evlilik koca ve çocuklar hep o konulardan sıkıntı yaşıyorlar. Böyle olunca insanın evlilikte hep sorun olduğunu düşünmesi normal geliyor
Hayatımızın büyük kısmını bunlar kaplıyor çünkü. İşiyle ilgili arkadaşlarıyla ilgili konu açan da çok mesela. Sosyal canlılarız, genel dertlerimizin insan ilişkileriyle alakalı olması çok normal. Bir de ilişkiler farklı önerilerle yoluna konulabilir şeyler. Geçim sıkıntısı olan konu açsa ona ne yardımımız dokunabilir? Ki açılıyor yine de o tarz konular da.Tamamen düşüncelerimi özetlemişsiniz teşekkür ederim. Evet dert anlatma köşesi ama herkesin derdi evlilik koca ve çocuklar hep o konulardan sıkıntı yaşıyorlar. Böyle olunca insanın evlilikte hep sorun olduğunu düşünmesi normal geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?