Evlilik

Çok mutluyum; bebeğim memelerimi koparmıyor, kendi kendine uyuyor. Bunu bozmak için ne yapabilirim

Öyle tabikide. Misal biz yaklaşık 5 senedir evliyiz belki kavgamız iyi halimizden daha çoktur ama önemli olan tatlıya baglayabilmek, konuları güzellikle aşabilmek. İlk evlendigimiz sene bunu pek yapamiyorduk ama zamanla herşey yerine oturuyor. Özellikle bu sene eşim bana karşı çok anlayışlı ve aynı şeyi oda bana söylüyor yani iletişim çok önemli burada anlasabildikten sonra herşeyin üstesinden geliniyor.

Mutlu evliliği olan niye bir derdim var'da konu açsın? Burda mutlular konu açamıyo diye dünyada mutlu evlilik yok anlamına gelir mi? Bu kadar etkileniyosanız forumun başka bölümlerinde takılın bence.

Tamamen düşüncelerimi özetlemişsiniz teşekkür ederim. Evet dert anlatma köşesi ama herkesin derdi evlilik koca ve çocuklar hep o konulardan sıkıntı yaşıyorlar. Böyle olunca insanın evlilikte hep sorun olduğunu düşünmesi normal geliyor

Biz de 6 ya yaklaştık. Allah daim etsin yuvalarımızı :) aynı sizin gibi bizimde ilk sene daha zor geçti, evliliğe alışma. Dile kolay 2 farklı karakter bi evde bildiğiniz tüm düzenler sil baştan bi hayata başlıyorsunuz. Ama karşılıklı anlayışla çözülüyor herşey. Evin mızmızı benim bu arada yaa sen olmasan ben evde kalırmışım diye takılırım eşime

Hahahah Benimde tavır yapmam meşhur hemen belli ederim ya hiç sevmiyorum o yüzden bu huyumu Tavır yaparsam bilirler ki birşey olmuştur sonra eşim der ki Gine ne oldu

Şu an bdv’de 2 sevgili, 5 çocuk, 2 anne, 2 avukat/hukuk, 1 dolandırılma, 1 aile, 3’de evlilik ve eş ailesi konusu var. Yani burada insanlar sadece evlilikle ilgili sorunlarını yazmıyorlar. Bugünün istatistiğine göre çocuk daha büyük sorun hatta. Çocuk yapmayın

Hayatımızın büyük kısmını bunlar kaplıyor çünkü. İşiyle ilgili arkadaşlarıyla ilgili konu açan da çok mesela. Sosyal canlılarız, genel dertlerimizin insan ilişkileriyle alakalı olması çok normal. Bir de ilişkiler farklı önerilerle yoluna konulabilir şeyler. Geçim sıkıntısı olan konu açsa ona ne yardımımız dokunabilir? Ki açılıyor yine de o tarz konular da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…