- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi kediseverr
-
Başlık: ÇOK MUTLUYUM
İçerik: Kocamla uzun yıllardır süren mutlu bir evliliğimiz var, kıskançlık yok, kısıtlama yok, maddi sorunumuz yok, kocam ev işlerine yardım eder, çocuklara bakar. Kayınailem mükemmel insanlar bize maddi manevi hep destek olurlar. Muhteşem bir düğünle evlendik şahane bir evimiz var. Sizce bu tabloyu bozmak için yapabileceklerim neler? Lütfen yardımcı olun.
Açık evlilik öner.kocam beni aldatmıyor ya da şiddet uygulamıyor. peki aldatması için ne yapabilirim gözü benden başkasını bir türlü görmüyor kocama büyü yapılmış olabilir mi? fikirlerinizi bekliyorum.
Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Erkekler genellikle yanlış yetiştirildikleri için evlilik için bir çoğu uygun değil
Genel olarak kadınlar daha idareci ve daha alttan alan taraf oluyor
Öyle oluncada cahil evli erkek ben haklıyım ben doğruyum ki susuyor moduna giriyor
Kadında bir yere kadar sabredip patlayıveriyor olay bu
Çoğu evlilikte erkeklerin yaptığı hatalar kadınlardan daha fazla bence borç konusunda, yapılmayacak vaatler ve kandırma konusunda üstlerine yok maşallah
Hepsi aynı demiyorum ama çoğu aynı
En küçük mevzularıda diş macununu üstten sıkmak, kirli çorabını atmaması vs
Bunlar bile insanın canına tak edebiliyo yani
Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim diyip başarısını,ilişkisini nasıl düzelttiğini anlatanı da okudu bu gözler de ona gelen yorumlar “ee bize ne bundan?”,”beni kutlayın kızlar ben mükemmelim” mi demeye çalışıyorsun diyenlerle doldu yorumlarBurada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Ahaha vallaha bu ben.Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?