- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi kediseverr
-
Ay cinsellik muhteşem ötesi mükemmellikte yazmayı unutmuşum
HahahahBenimde tavır yapmam meşhur hemen belli ederim ya hiç sevmiyorum o yüzden bu huyumu Tavır yaparsam bilirler ki birşey olmuştur sonra eşim der ki Gine ne oldu
Çocuklara da katya bakıyor7/24 seks yapıyoruz
Evet haklısınız aslında düşüncelerinizde ben yazılanlara çok kafayı takıp etkileniyorum sanırımEşimle uzun yıllardır tanışıyoruz,6 yıldır da evliyiz.Maddi durumumuz iyi diyemem,eşimin ailesi ile sorunlarımız hep oldu hâlâ devam ediyor,yeri geliyor eşimle de anlaşamadığımız konular oluyor amaa ben herşeye rağmen mutluyum.çünkü dört dörtlük bir evlilik olmayacağı kanısındayım.ilerde belki daha kötüye de gidebilir.bunu düşünemem.Ânı yaşıyorum.Insanlar ailesine çevresine bazen anlatmak istemediği şeyleri buraya yazıp fikir almak istiyor.Bu gözünüzü korkutmasın,sadece burdan anlatılanlardan ibaret değil evlili
Hayatımızın büyük kısmını bunlar kaplıyor çünkü. İşiyle ilgili arkadaşlarıyla ilgili konu açan da çok mesela. Sosyal canlılarız, genel dertlerimizin insan ilişkileriyle alakalı olması çok normal. Bir de ilişkiler farklı önerilerle yoluna konulabilir şeyler. Geçim sıkıntısı olan konu açsa ona ne yardımımız dokunabilir? Ki açılıyor yine de o tarz konular da.
Yaaa sevindimmm şuandaKadınlar kulubündeki ruh ikizim olabilirsiniz
Var var merak etmeyin. Bir de mutluluk biraz kişinin kendisine kalmış bir şey. Kadın evleneli 10 sene olmuş hala kaynanam düğünde bana şunu takmıştı, görümcem surat asmıştı diye konu açıyorEvet haklısınız aslında düşüncelerinizde ben yazılanlara çok kafayı takıp etkileniyorum sanırımçevremde de çoğu evlilik sıkıntılı olduğu için buraya yazmak istedim. Gerçekten mutlu evlilik var mı diye
Çünkü evlilikte yaşanan öküz koca, baskın erkek ailesi, kaynana, görümce, elti, aldatma, şiddet vs gibi konular genelde herkesin yorum yapabileceği, fikir verebileceği konular. İnsanlar da derdi varsa açıyor bu konuları. Çok spesifik dertlerse zaten ifşa olma endişesiyle yazmıyor kimse. Diğerleri pek çok insanın ufak ya da büyük yaşadığı şeyler.Tamamen düşüncelerimi özetlemişsiniz teşekkür ederim. Evet dert anlatma köşesi ama herkesin derdi evlilik koca ve çocuklar hep o konulardan sıkıntı yaşıyorlar. Böyle olunca insanın evlilikte hep sorun olduğunu düşünmesi normal geliyor
Etkilenmeden böyle şeyler yaşanıyormuş evlilikte diye düşünebilir,ilerisi için hazırlıklı olabilirsiniz.Ama insan sevdiği kişi ile evlenince tüm zorlukların üstesinden geliyor.Yeter ki sevgi ve güven duyguları olsun.Umarim sizin de karşınıza iyi bir insan çıkar ve tüm korkularınız geçerEvet haklısınız aslında düşüncelerinizde ben yazılanlara çok kafayı takıp etkileniyorum sanırımçevremde de çoğu evlilik sıkıntılı olduğu için buraya yazmak istedim. Gerçekten mutlu evlilik var mı diye
malamat
Nerelisin bilmiyorum ama Trakyada yok bu kelime. Komik geldiği için öyle yazdımBizim oralılar kullanır bu kelimeyi çok hoşuma gitti
Nerelisin bilmiyorum ama Trakyada yok bu kelime. Komik geldiği için öyle yazdım
Vışşş çok hoşuma gidiyor bi deDoğu Anadolu da kullanılır epeyce
Hatta Rahmetli Anneannem günde 10milyon kere kullanıyordu.
Canım mutlu evliliklerde var ama mutlu evliliğe birde gölge düşüren faktörler var mesela kayınvalide ,görümce ,kayınpeder ,eş yada elti gibi herşey olabilirBurada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Ne kadar değişik fantazilerin varVışşş çok hoşuma gidiyor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?