- 30 Temmuz 2025
- 24
- 11
- 1
- 44
- Konu Sahibi gecemsi27aslan20
-
Biraz daha araştır başka şeylerde çıkacak mı? Birde fotoğraf ailenin diğer kişilerine gittiğine göre başka şeyler olabilir mi, fotoğrafı atan kişiye ulaşıp bir dinleyin derim ben. Yok ama hiç karıştırmayayım ben affedeceğim diyorsanız sessiz durun derim.Dün gece eşim banyoda bir kadınla görüntülü konuşmuş seklindeydi yani fotoğraf öyle geldi bana annesigile gittik herkes eşimi arıyor iste böyle fotoğraflar geldi bize falan eşim de fotomontaj diyor kendini kandırıyor sadece fotomontaj dediği fotoğrafta benim banyomun terliği klozeti gözüküyor fotomontaj yapan kişi nerden bilecek benim banyomun nasıl olduğunu bide şöyle fotoğraftan sonra galerisine girdim nişanlıyken banyodaki halini atmıştı bana hatta salak gibi ilk ve son kes uyarıyorum demiştim bırakmıştı atmayı cahildim işte dünyanın rengine kandım bende şimdi dünden beridir yalvarıyor affet özür dilerim bir kere oldu ama ben yapmadım falan diyor yapmadıysan neyin özürü bu o zaman dedim affet beni dedi şimdi sizce ben ne yapabilirim kızlar
Sizin banyo da mı başka kadınla resmi var? Resimler ailesinin eline nasıl geçmiş peki kim atmışDün gece eşim banyoda bir kadınla görüntülü konuşmuş seklindeydi yani fotoğraf öyle geldi bana annesigile gittik herkes eşimi arıyor iste böyle fotoğraflar geldi bize falan eşim de fotomontaj diyor kendini kandırıyor sadece fotomontaj dediği fotoğrafta benim banyomun terliği klozeti gözüküyor fotomontaj yapan kişi nerden bilecek benim banyomun nasıl olduğunu bide şöyle fotoğraftan sonra galerisine girdim nişanlıyken banyodaki halini atmıştı bana hatta salak gibi ilk ve son kes uyarıyorum demiştim bırakmıştı atmayı cahildim işte dünyanın rengine kandım bende şimdi dünden beridir yalvarıyor affet özür dilerim bir kere oldu ama ben yapmadım falan diyor yapmadıysan neyin özürü bu o zaman dedim affet beni dedi şimdi sizce ben ne yapabilirim kızlar
Ben konuyu anlamadım siz eşinizin banyoda görüntülü görüşme yaptığını nereden anladınız? Annesine gittiğinizde eşinizi arayanlar kim , insanlar bu fotoğrafları nereden gördü , fotoğraflar nereden çıktı? Biraz daha derdinizi derli toplu anlatabilirseniz anlaşılır olurDün gece eşim banyoda bir kadınla görüntülü konuşmuş seklindeydi yani fotoğraf öyle geldi bana annesigile gittik herkes eşimi arıyor iste böyle fotoğraflar geldi bize falan eşim de fotomontaj diyor kendini kandırıyor sadece fotomontaj dediği fotoğrafta benim banyomun terliği klozeti gözüküyor fotomontaj yapan kişi nerden bilecek benim banyomun nasıl olduğunu bide şöyle fotoğraftan sonra galerisine girdim nişanlıyken banyodaki halini atmıştı bana hatta salak gibi ilk ve son kes uyarıyorum demiştim bırakmıştı atmayı cahildim işte dünyanın rengine kandım bende şimdi dünden beridir yalvarıyor affet özür dilerim bir kere oldu ama ben yapmadım falan diyor yapmadıysan neyin özürü bu o zaman dedim affet beni dedi şimdi sizce ben ne yapabilirim kızlar
Biraz daha araştır başka şeylerde çıkacak mı? Birde fotoğraf ailenin diğer kişilerine gittiğine göre başka şeyler olabilir mi, fotoğrafı atan kişiye ulaşıp bir dinleyin derim ben. Yok ama hiç karıştırmayayım ben affedeceğim diyorsanız sessiz durun derim.
Öğğğğğğğğğğğ yani eşin baya baya seni aldatıyor.Yabancı bir numara 241 le başlıyor afganistan yazıyor ama Türkiyeden yapıldığı belli önce kadın 10000 tl para istiyor eşimden işte parayı atmazsan bu fotoğrafı herkese yayarım falan diyor eşimde korkusuzca yay demiş özellikle de benim aileme gitmiş öncelikle sonra arkadaşlarına atılmış ama atılan fotograf fotomontaj diyor o yabancı numara görüntülü aramış kendisi dilini çıkarmış bişey yalıyor gibi görüntülü konuşma şeklinde üst köşede kadının arkası g'tü gözüküyor altta eşimin diliyle yalaması gözüküyor o videoyu herkese yaymıs daha sonra galerisine girdim banyoda sandalyeye oturmuş bildiğin 31 çekiyor onu da videoya almış bunu da fotomontaj diye yalanlıyor kendini haklı çıkarmaya çalışıyor işte fotomontaj bu kadar üst seviyede değil ki benim banyomu bilsin
Postmodern roman gibi olayın ortasından başlamışsınız, başı nerede sonu nerede…Dün gece eşim banyoda bir kadınla görüntülü konuşmuş seklindeydi yani fotoğraf öyle geldi bana annesigile gittik herkes eşimi arıyor iste böyle fotoğraflar geldi bize falan eşim de fotomontaj diyor kendini kandırıyor sadece fotomontaj dediği fotoğrafta benim banyomun terliği klozeti gözüküyor fotomontaj yapan kişi nerden bilecek benim banyomun nasıl olduğunu bide şöyle fotoğraftan sonra galerisine girdim nişanlıyken banyodaki halini atmıştı bana hatta salak gibi ilk ve son kes uyarıyorum demiştim bırakmıştı atmayı cahildim işte dünyanın rengine kandım bende şimdi dünden beridir yalvarıyor affet özür dilerim bir kere oldu ama ben yapmadım falan diyor yapmadıysan neyin özürü bu o zaman dedim affet beni dedi şimdi sizce ben ne yapabilirim kızlar
Bir bakmak lazım telefonuna mailine. Belki başka kişilerle gizli saklı oldukları da vardır. Birde sizin ailenizin numarasını nasıl bulacaklar. Acaba bilerek mi dış ülkeden atılmış gibi gönderdiler mesajları. Gerçi önemi de yok ancak ben başka vukuatlarıda olduğunu düşünüyorum bu rahatlığa. Yoksa bile affederseniz nolcak sanki herkes bilmesine rağmen göz yumdu diye daha da fazlasını yapacağını düşünüyorum.Yabancı bir numara 241 le başlıyor afganistan yazıyor ama Türkiyeden yapıldığı belli önce kadın 10000 tl para istiyor eşimden işte parayı atmazsan bu fotoğrafı herkese yayarım falan diyor eşimde korkusuzca yay demiş özellikle de benim aileme gitmiş öncelikle sonra arkadaşlarına atılmış ama atılan fotograf fotomontaj diyor o yabancı numara görüntülü aramış kendisi dilini çıkarmış bişey yalıyor gibi görüntülü konuşma şeklinde üst köşede kadının arkası g'tü gözüküyor altta eşimin diliyle yalaması gözüküyor o videoyu herkese yaymıs daha sonra galerisine girdim banyoda sandalyeye oturmuş bildiğin 31 çekiyor onu da videoya almış bunu da fotomontaj diye yalanlıyor kendini haklı çıkarmaya çalışıyor işte fotomontaj bu kadar üst seviyede değil ki benim banyomu bilsin
töbee bismillah. siz bu adamı affedecek misiniz?Yabancı bir numara 241 le başlıyor afganistan yazıyor ama Türkiyeden yapıldığı belli önce kadın 10000 tl para istiyor eşimden işte parayı atmazsan bu fotoğrafı herkese yayarım falan diyor eşimde korkusuzca yay demiş özellikle de benim aileme gitmiş öncelikle sonra arkadaşlarına atılmış ama atılan fotograf fotomontaj diyor o yabancı numara görüntülü aramış kendisi dilini çıkarmış bişey yalıyor gibi görüntülü konuşma şeklinde üst köşede kadının arkası g'tü gözüküyor altta eşimin diliyle yalaması gözüküyor o videoyu herkese yaymıs daha sonra galerisine girdim banyoda sandalyeye oturmuş bildiğin 31 çekiyor onu da videoya almış bunu da fotomontaj diye yalanlıyor kendini haklı çıkarmaya çalışıyor işte fotomontaj bu kadar üst seviyede değil ki benim banyomu bilsin
agahahajaja buraya koptum.bırakmıştı atmayı cahildim işte dünyanın rengine kandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?