Evlilik

Bayağı var aslında bu durum, nasıl hala yiyorlar anlamadım hormonlar abazalık tavan…

Benim bir tanıdığımın başına geldi. Dolandırıcılık falan değil eşiniz yalan söylüyor. Gayet bilerek bir şeyler yaşıyorlar, karşısındaki insan evli olduğunu biliyor sonra ters düşünce ya da ayrılınca iki tarafta birbirini rezil etmek için her şeyi yapıyor ya da para istiyor. Belki de eşiniz para karşılığı yapıp kadın parasını alamadığı için bunları yapmıştır. Birde kadının kendi numarasından aramayın sahte numara alma sebebi dava açamayın diye. Çok önemli insanlar olmadığınız sürece o numaraların sahipleri bulunamıyor.

Bence kadın adamı aradı adam muhabbet etti işi ilerletti.o sırada kadın video ve görsel aldı bol bol sonrada tehdit şantaj.

Evdeki karısı istese yalamaz gitmiş afgan kadının dötünü mü yalar gibi yapmış oofff gerçekten of ya
neyse gülmeyim de kocam başka kadınların dötünü yalamasın, sen de affedecek gibisin ya, bana sorarsan bu aldatma affetme tabi de ne biliyim bişey diyemedim

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi hdhdhdj
Çok güzel sıralamıssn soruları dayanamdm kusara bakma

parayı atmazsan bu fotoğrafı herkese yayarım falan diyor eşimde korkusuzca yay demiş

Cesur yürek mübarek dusunsene babanda kocanin afgan gtu yalarlenki videosu var

Eşiniz kaymakam, vali, emniyet müdürü filan mı, kim neden fotomontaj yapsın?
Herkese rezil olan adamı yanımda tutmazdım ben olsam. Olayı dramatikleştirmeyin herkes malını bilir.
Boşanmayacağınızı biliyoruz
Adamı affedeceğinizi de biliyoruz

Kaynımin başına geldi benim numarami arayıp hatta mesajlar atıp tehtit ettiler kaynım bekar haliyle böyle sitelere girmiş konuşmuş sonra para istemişler herkese yayariz diye kayınpeder kayınvalide hepsine ulaşmışlar bizde bahsettiğiniz kişi bekar bizim açımızdan sorun yok para da yok istediğiniz yere atabilirsiniz dedik sonra birdaha ne arayan ne mesaj atan oldu.

Yabancı numara işte fotoğraf üstünde oynamış bana bu kadar para atmazsan fotoğrafı yayarım demiş eşim de at demiş atmış herkese

Yabancı bir numara işte eşimin hesabı herkese açık ordan fotoğraf bulmuş üstünde oynamış güya ben inanmadım üstünde oynanır da banyoyu da bilecek kadar oynamaz
Montaj falan değil yahu. Eşiniz görüntülü konuşurken seks yapmış, kendini tatmin ederken ekran fotolarını almış kadın şimdi para için şantaj yapıyorlar. Hem Abaza hem salak eşiniz. Maalesef çoğu Türk erkeği böyle ama en azından biraz kafası çalışsaydı dolandırıcı olduğunu fark ederdi. Afgan biriyle olması da ayrıca iğrenç.

Numara afgana ait ama Türkiye'de yapılan bişey bu
Eşin sanal seks yapmış, tuzağa düşmüş bir güzel Affedebilecek misin?

Karakola gittik o numarayı aradılar kadın İngilizce konuşuyor ama polis onu Bilgisayara bağladı Türkçesi çıktı hepsinin kadın şey diyor işte eşinizi kandırdım kandı dolandırdım dolanmadı parayı vermeyince böyle bişey yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…