- 30 Temmuz 2025
- 24
- 11
- 1
- 44
- Konu Sahibi gecemsi27aslan20
-
Affetmicem kendime bu saygısızlığı yapmamEvdeki karısı istese yalamaz gitmiş afgan kadının dötünü mü yalar gibi yapmış oofff gerçekten of ya
neyse gülmeyim de kocam başka kadınların dötünü yalamasın, sen de affedecek gibisin ya, bana sorarsan bu aldatma affetme tabi de ne biliyim bişey diyemedim
Öyle zaten olay aslındaBence kadın adamı aradı adam muhabbet etti işi ilerletti.o sırada kadın video ve görsel aldı bol bol sonrada tehdit şantaj.
Telefona kayıtlı numaraları buluyorlar bilgisayar üstündenEvet öyle de olabilir ama fotoğraflar akrabalara kadar nasıl gitti onu anlamadım ben o numaraları nerden buldu
helal olsun sana affetmeAffetmicem kendime bu saygısızlığı yapmam
Hayır affedecek olsaydım şimdi baba evinde olmazdım oda gitti zaten burda değil yüzü düştü çıkamaz dışarıEşiniz kaymakam, vali, emniyet müdürü filan mı, kim neden fotomontaj yapsın?
Herkese rezil olan adamı yanımda tutmazdım ben olsam. Olayı dramatikleştirmeyin herkes malını bilir.
Boşanmayacağınızı biliyoruz
Adamı affedeceğinizi de biliyoruz
Bende öyle dedim en başından engelleyecektin yada duyurmayacaktın ama çok iyi oldu ne bok olduğunu öğrendim daha bir buçuk senelik evliyim 8 aylık oğlum varKaynımin başına geldi benim numarami arayıp hatta mesajlar atıp tehtit ettiler kaynım bekar haliyle böyle sitelere girmiş konuşmuş sonra para istemişler herkese yayariz diye kayınpeder kayınvalide hepsine ulaşmışlar bizde bahsettiğiniz kişi bekar bizim açımızdan sorun yok para da yok istediğiniz yere atabilirsiniz dedik sonra birdaha ne arayan ne mesaj atan oldu.
Sahte wp numarası almıştır.Numara afgana ait ama Türkiye'de yapılan bişey bu
Fotoğrafını da mı attılar?Kaynımin başına geldi benim numarami arayıp hatta mesajlar atıp tehtit ettiler kaynım bekar haliyle böyle sitelere girmiş konuşmuş sonra para istemişler herkese yayariz diye kayınpeder kayınvalide hepsine ulaşmışlar bizde bahsettiğiniz kişi bekar bizim açımızdan sorun yok para da yok istediğiniz yere atabilirsiniz dedik sonra birdaha ne arayan ne mesaj atan oldu.
Evet poliste öyle dedi çok varmış böyle yapan ama hiç biri beni ilgilendirmez sen en başından düşmeyecektin kendisi kaybettiSahte wp numarası almıştır.
Evet fotoğrafı görünce kudurdum zatenFotoğrafını da mı attılar?
Bize atılan da sadece karşılıklı görüntülü konuşan normal iki insan şeklindeydi güya kızın yaşı küçük cinsel içerikli konuşmus die bizi tehtit edip para istediler eşim polis zaten bu adam benim kardeşim buyrun taciz davası açın dedi.Sonra onlar bizi engelledi zatenFotoğrafını da mı attılar?
Dönemesin de zaten. Nefsinin peşine bu kadar düşmek normal değil.Hayır affedecek olsaydım şimdi baba evinde olmazdım oda gitti zaten burda değil yüzü düştü çıkamaz dışarı
Telefonu yok etti suçunu biliyor kırdı parçaladıTelefon dokümanını Dava dosyasına Koyun Ve Boşanin.
Evet zaten şimdi herkes öyle düşünüyor göndermezler benim ailemde göndermeye hiç niyetli değil keza bende gitme taraftarı değilimDönemesin de zaten. Nefsinin peşine bu kadar düşmek normal değil.
Ben akraba olsam mesela o adamı evime sokmam ve kızımı çocuğumu sakınırım o'ndan.
Bir ara bana da dadanmıştı sapığın teki,+18 fotolar atıyordu aynı böyle sahte numara yurt dışı numarası gibi. Erkekmiş gibi nasıl küfür edip tehdit ettiysem kestiler mesajı.Evet poliste öyle dedi çok varmış böyle yapan ama hiç biri beni ilgilendirmez sen en başından düşmeyecektin kendisi kaybetti
Erkeklerin de aklı kadınlarınki gibi çalışmıyor ki işteBir ara bana da dadanmıştı sapığın teki,+18 fotolar atıyordu aynı böyle sahte numara yurt dışı numarası gibi. Erkekmiş gibi nasıl küfür edip tehdit ettiysem kestiler mesajı.
Eşiniz abaza olduğu için düşmüş zaten direkt.Erkeklerin de aklı kadınlarınki gibi çalışmıyor ki işte
Hayır polislerin elinde de bir sürü örnek vardı bu yapay zeka öyle zehirli ki seni bir kere görüntülü arayıp gördüğünde olduğun yeri tahminen yapıyorOlaya bak ya.
Çok garip.
Yapay zekayla neler yapılıyor neler.
Polis montaj olmadığını gerçek fotoğraf,video olduğunu söyledi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?