sanirimm yazdiklarim yine yanlis anlasildi...
ben kaynima evlenemezsin demedim haberi bile yok bu konuda esimle konusdugumu...
ben sadece esime fikrimi soyledimm... bana cok yanlis geliyor boyle evlilikler dedim...
o hemen tavir koymaya basladi...
ben sadece fikrimi soyledim...
kaynimin kolundan tutupta evlenemezsin demedimmm sonucta dimi...
ben yanlis oldugunu soyleyince esim sesini yukselti ben fikrimi soyluyorum bana cok igrenc geliyor dedimmm...
tanimadigin bi insanla birlikte yasamak...
igrenc diyorum cunku bi haftada tanisip evlenilmez o yuzden igrenc diyorum oldu bittiye getiriyorlar hop nisan arkasina hoop dugun tamamdirr...sence igrenc degilmi... sadece ismini bildigi bi adamla birlikte olmakk...
Sizin durumunuz biraz daha farklı. Hem evliliğe hem de bambaska bir kültüre alısma süreci yasıyorlar sorun bu.
İnanın bana artık hicbir evlilik sağlıklı değil cünkü insanlar tamahkar değil. Ciftleri kendi hallerine bırakmıyorlar. Elti bile herseye burnunu sokuyor mesela.
sanirimm yazdiklarim yine yanlis anlasildi...
ben kaynima evlenemezsin demedim haberi bile yok bu konuda esimle konusdugumu...
ben sadece esime fikrimi soyledimm... bana cok yanlis geliyor boyle evlilikler dedim...
o hemen tavir koymaya basladi...
ben sadece fikrimi soyledim...
kaynimin kolundan tutupta evlenemezsin demedimmm sonucta dimi...
ben yanlis oldugunu soyleyince esim sesini yukselti ben fikrimi soyluyorum bana cok igrenc geliyor dedimmm...
tanimadigin bi insanla birlikte yasamak...
size iğrenç gelen onlara fevkalade gelmiş demek ki.
birşey diyemezsiniz.
ben size şöyle örnek vereyim; üniversitede yurt arkadaşım vardı. o da aynı bu dediğiniz gibi evlendi. biz çok kızmıştık tanımıyorsun bile daha diye. benim tercihim bu da benim hayatımın kumarı dedi.
ilk zamanlar hep düşünüyordum nasıl teni tenime deyince irkilcem rahatsız olcam diye ama bana karşı o kadar iyi ve saygılıydı ki ben ona aşık oldum dedi.
yani siz de bu kadar tepki vermeyin. hayat onun,tercih onun belki de çok mutlu olacaklar.:44:
sonuçta sen eşini tanıdığın halde bazen beklenmeyen hareket gördüğünde acaba mı demiyor musun?
her halukarda %50 %50
ben esimle 5 yil ciktim evlendim... tabiki insan bazi seylerine sasirabiliyor... ama bide hic tanimadiginla evlenince nolucak...burda kac kiz tr den geldi ve geri dondu cunku adamlarin yabanci ciktiklari vardi evli oldugu kadin disinda... tanisaydi o insani bunlar basina gelirmiydi... o zaman derdiki tanidimda guvenebilirimmm...
Bir kere eşi yabancı olan biri olarak yorum yapayım. 1 haftada evlenip gitmek diye birşey yok. Öyle olsaydı ben eşimin yanında olurdum. Yabancı evlilik yapan herkesi sırf avrupaya gitmek için evleniyor diye yargılamışsınız sanki. Mesela biz birbirimizi 2 senedir tanıyoruz. İş yerinden sürekli izin alıp her seferinde Türkiye'ye gelmesi hem iş açısından hem maddi açıdan zorlamaya başlamıştı. Bende mezun olunca evlenme teklif etti ve evlendik. Şuan ikimiz içinde tek amaç beraber olmak, orası burası farketmiyor yani. Asıl süreç şimdi başlıyor bizim için. Gerçek aşk evliliği olduğu halde konsolosluk o kadar inceleyecek ki emin olabilmek için, sahteler için imkan vermiyorum yani. Yani boşuna sinirlenmeyin, yorum yaparken başkalarını da düşünün.
ben esimle 5 yil ciktim evlendim... tabiki insan bazi seylerine sasirabiliyor... ama bide hic tanimadiginla evlenince nolucak...burda kac kiz tr den geldi ve geri dondu cunku adamlarin yabanci ciktiklari vardi evli oldugu kadin disinda... tanisaydi o insani bunlar basina gelirmiydi... o zaman derdiki tanidimda guvenebilirimmm...
cnm benim annem ve babam birbirlerini kapı eşiğinden görmüşler annem hep öyle derdi ve 14 sene çok mutlu evlilikleri oldu ama rabbim onları çok sevmiş erken yaşta ikiside vefat ettibundan 30 sene öncesinden bahsediyorum ozaman bu kadar güvenilmez insanlar yoktu anneme hep sorardım nasıl güvendin babama ya sapık çıksaydı ya dayağı olsaydı ya seni sürekli aldatan sorumsuz bir adam çıksaydı derdim annemde alnımıza ne yazılıyorsa onu yaşıyoruz kızım derdi
gerçektende alnımıza ne yazılıyorsa onu yaşıyoruz cnm sevipte ayrılanlar deli gibi aşık olduğu adamın evlendikten sonra gerçek yüzünü görenler ohoo neler neler var kk da.
çıkar için evlenenlere bişi diyemiyecem ama kaynın için inş herşey güzel olur...
haklisinizz... amaa benim dusunce yapimda bu ben fikrimi soyluyorumm...gorucu usulune karsiyimmm...
gorucu usulu: iki gunde Yildirim nikahiyla evlenenler...
sizin bahsetdiginiz gibi tanisdirilipta 1 ve ya 2 yil konusup evlenenlere sozum yok...
ama daha sadece adini bildigin adamla evlenmek bana cok mantiksiz geliyor... kim ne derse desinnn...
bu benim dogrummmm... DEGISMEYECEKTEEE...
Sizinle çokta alakalı olmayan bir durum için , bu kadar katı ve sert çıkış yapmanız , kıskançlık izlenimi uyandırıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?