Her şeyi elle yiyorum canım bir sıkıntı mı vardı?
aynen dogru anladın aslında bu yazanlarda anlıyo ama isşerine gelmiyo anlamak kendicen tiye alınca rahatalıyolar ama benim hiccccccc umrumda degil burdakiler gibi gercekleri saklasamıydım yaniiBen mi yanlış anladım bilmiyorum ama bence limoncunun istediği çook lüks bir hayat değil.
Yanında kendini geliştirmiş, kültürlü bir eş istiyor bu yüzden rahatsız oluyor.
Şahsen bende istemezdim yanımda takım elbise giydiğinde gömleğini dışına çıkaran bir eş.
Yanımda gururla taşıyabileceğim bir koca isterim. Limoncunun asıl istediği de bu sanki.
Bilmiyorum bende yanlış anlamış olabilirim.
GeldimBuradaki yorumcuların çogu kraliyet ailesinden heralde. Yok elle yemek yemek iğrençlikmiş, yok yüksekokulu herkes okurmuş. Hem yüksekokul mezunuyum, hem yemeği elle yerim hadi gelin şimdi!
Bunun evveli var mutlakaCok ustune gitmisler bence limoncunun, mahalle baskisina skismis kalmis bir kadin bana gore. Ask evliligi belli bir yerden sonra yerini korku filmine birakmis.
süper bir cevap olmuş bencede budur yaniKonundan ve senden anladığım tek şey negatif enerji
Yorum yapanlara yazdığın cvplar ne kadar çirkin
Kafa atmak falan
Asi, dik başlı olduğunu iddia etmişsinde yanlış biliyorsun senin bu yaptıkların hep kibirden.
Bayan yeni jenerasyon yazım hatalarına dikkat edersen yazdığın yorumları okurken fıtık olmayız
Konu ile alakasız ama ben erkeğe eşofman çok yakistiriyorum mesela yada Capri Slim şort bile
Evet haklisin kesinlikle acik olmak en guzeli,kendi ic rahatligimiz acisindan. Ama o da adamina gore bence.atiyorum seninkocanla mumkundur bu da limoncununkiyle mumkun degildir mesela. Evlenmis bir kere,keske bosansa.Bunun evveli var mutlaka
Diğer konularının hepsi para üzerineyse
Son konuda da ele alınıyo, bence mantıklı
Kocandan memnun değilsen elbette boşanabilirsin
Ama konu sahibinin bi B planı hep var, bundan dolayı da zula yapıyodu zaten bu 7 yılda
Benim anladıklarım bu kısaca
Dedim hatta aşkatan gözün körmüş demk, aşk bitince ayıldı tüm eksileri gözüne batıyo diye
Bu da normal
Ama normal olmayan kısım bence zula kısmı
Bende birikim severim, eşimle beraber çalışıp yatırım derdine düşüyorum. Kocamın şusunu beğenmedim atayım bi cumhuriyet daha zulam lazım olacak gibi düşünmüyorum. İçten pazarlık olur o ki hiç sevmem. Açık olmakta fayda var
Evet haklisin kesinlikle acik olmak en guzeli,kendi ic rahatligimiz acisindan. Ama o da adamina gore bence.atiyorum seninkocanla mumkundur bu da limoncununkiyle mumkun degildir mesela. Evlenmis bir kere,keske bosansa.
Ama ben ev hanimi olup da zulasi olmayan tek kisi olarak su an kendimi goruyorumki orjinalinde ev hanimi degilim belki de ondandir
Evet birçok ev hanımının zulası vardır ama 100-500 aralığını geçmez bileEvet haklisin kesinlikle acik olmak en guzeli,kendi ic rahatligimiz acisindan. Ama o da adamina gore bence.atiyorum seninkocanla mumkundur bu da limoncununkiyle mumkun degildir mesela. Evlenmis bir kere,keske bosansa.
Ama ben ev hanimi olup da zulasi olmayan tek kisi olarak su an kendimi goruyorumki orjinalinde ev hanimi degilim belki de ondandir
Evet haklisin kesinlikle acik olmak en guzeli,kendi ic rahatligimiz acisindan. Ama o da adamina gore bence.atiyorum seninkocanla mumkundur bu da limoncununkiyle mumkun degildir mesela. Evlenmis bir kere,keske bosansa.
Bence de iletişime girmezsiniz olur biter.. Bende gösteriş budalası, zar zor 2 çatal bıçak tutmayı şans eseri becerebilen, bunu da nimetten sayan, bütün hayatı boyunca yemek yemeği becerebilirse (?) mutlu olan zavallılarla iletişimimi kesiyorum. Çünkü o kadar çok gördüm, gezdim ki bıçak tutmaya sadece az gelişmiş ya da gelişememiş ülkelerde önem veriyorlar.. Diğer ülkelerde beyine önem verilir ama genelde hayatı çatal bıçaktan ibaret sayanlar beyinlerini de çatal bıçakla yemiş olabiliyorlar...Buradakilere neden sıkıntı olsun ki?
Sofra adabı önemlidir. Ama kimse zorla görgü kurallarına uydurulamaz. Olsa olsa iletişimi keseriz rahatsız olduğumuz kişiyle. Sizinle burdan kimsenin bir iletişimi olmadığına göre sıkıntı yok. Çevrenizdekilere sorun sıkıntı var mıymış diye.
Bizlerden cok az var canimBenim de zulam yok valla. Neyim varsa ortada. Eşimin kazandığıyla kendimi garantiye alamam ben.
yavrum ben niye vermiyorum cünkü 3 kere esime 7 takım bileizk verdim yap ac kal biritir sonra aptal saptal seylere bozz ee papaz cok pilav yemez demisler verdim de ne oldu yani istedigim esmi hayır ee o zman bi daha vermem dedim vermedim dee arabada isteyen kredi ceksin baska bisey isteyende ne yaparsa yapsın valla ben yeri geliyo size göre dalga olabilir istedigim biseyi size gör lükse olabilir almam yemem icmem ama o altını koyarım sükür eski zamanlarda öyle durumumuz zordu simdi birikimim iyi esimde aynı parayı kendine biriktiriyo ama o gereksiz 4 tv le dolduruyo evi yada müzik sistemi uydular cep telefnları siz her 2 senede bir ultra telefon alırmısınız ben almam onun yerine altı atarım yada ruh durumuua bakar bi balkan turu yaparım mesela ama esimde elektronige veriyo diyorum ben satsam dirink para senin kilerde cöpEvet birçok ev hanımının zulası vardır ama 100-500 aralığını geçmez bile
Onlarda bişey lazım olursa alayım diyedir
Limoncunun ciddi bi yatırım ve ellemiyo elletmiyo
Dediğimiz ev hanımları kocasına bileziklerini bile verir iş güç için lazım deyince
Ama limoncu altınlarına konan tozu bile vermez kocasına ( :
Yedi yabancı gibiler madem bence ayrılsınlar evet
teşekkür ederimO zaman afiyet olsun size
o altınları niye biriktiriyorum ilerde arsa alıyım dursun diye o neden hem bana psikolojık olarak bi güvence hemde ilersi icin yatırımEvet birçok ev hanımının zulası vardır ama 100-500 aralığını geçmez bile
Onlarda bişey lazım olursa alayım diyedir
Limoncunun ciddi bi yatırım ve ellemiyo elletmiyo
Dediğimiz ev hanımları kocasına bileziklerini bile verir iş güç için lazım deyince
Ama limoncu altınlarına konan tozu bile vermez kocasına ( :
Yedi yabancı gibiler madem bence ayrılsınlar evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?