evlilik ....

aynen dogru anladın aslında bu yazanlarda anlıyo ama isşerine gelmiyo anlamak kendicen tiye alınca rahatalıyolar ama benim hiccccccc umrumda degil burdakiler gibi gercekleri saklasamıydım yanii

Buradaki yorumcuların çogu kraliyet ailesinden heralde. Yok elle yemek yemek iğrençlikmiş, yok yüksekokulu herkes okurmuş. Hem yüksekokul mezunuyum, hem yemeği elle yerim hadi gelin şimdi!
Geldim
Yok valla yuksekokulu herkes okumaz bence,okumanin her cesidine saygim sonsuz

Ve evet, elle yemek yenecek yer vardir yenmeyecek yer vardir.
Siz karsinizda soyle birini hayal edin mesela, kahvaltiya oturmussunuz, elinizi kahvalti kabinin icindeki peynire uzatip kopara kopara yiyorsunuz,sahanda yumurtanin icine elinizi sokuyorsunuz mesela, hos bir goruntu mu?

Cok ustune gitmisler bence limoncunun, mahalle baskisina skismis kalmis bir kadin bana gore. Ask evliligi belli bir yerden sonra yerini korku filmine birakmis.
Bunun evveli var mutlaka
Diğer konularının hepsi para üzerineyse
Son konuda da ele alınıyo, bence mantıklı
Kocandan memnun değilsen elbette boşanabilirsin
Ama konu sahibinin bi B planı hep var, bundan dolayı da zula yapıyodu zaten bu 7 yılda
Benim anladıklarım bu kısaca

Dedim hatta aşkatan gözün körmüş demk, aşk bitince ayıldı tüm eksileri gözüne batıyo diye
Bu da normal
Ama normal olmayan kısım bence zula kısmı
Bende birikim severim, eşimle beraber çalışıp yatırım derdine düşüyorum. Kocamın şusunu beğenmedim atayım bi cumhuriyet daha zulam lazım olacak gibi düşünmüyorum. İçten pazarlık olur o ki hiç sevmem. Açık olmakta fayda var

süper bir cevap olmuş bencede budur yani

Evet haklisin kesinlikle acik olmak en guzeli,kendi ic rahatligimiz acisindan. Ama o da adamina gore bence.atiyorum seninkocanla mumkundur bu da limoncununkiyle mumkun degildir mesela. Evlenmis bir kere,keske bosansa.

Ama ben ev hanimi olup da zulasi olmayan tek kisi olarak su an kendimi goruyorum ki orjinalinde ev hanimi degilim belki de ondandir

Her şeyi elle yiyorum canım bir sıkıntı mı vardı?

Buradakilere neden sıkıntı olsun ki?
Sofra adabı önemlidir. Ama kimse zorla görgü kurallarına uydurulamaz. Olsa olsa iletişimi keseriz rahatsız olduğumuz kişiyle. Sizinle burdan kimsenin bir iletişimi olmadığına göre sıkıntı yok. Çevrenizdekilere sorun sıkıntı var mıymış diye.

Benim de zulam yok valla. Neyim varsa ortada. Eşimin kazandığıyla kendimi garantiye alamam ben.

Evet birçok ev hanımının zulası vardır ama 100-500 aralığını geçmez bile
Onlarda bişey lazım olursa alayım diyedir
Limoncunun ciddi bi yatırım ve ellemiyo elletmiyo
Dediğimiz ev hanımları kocasına bileziklerini bile verir iş güç için lazım deyince
Ama limoncu altınlarına konan tozu bile vermez kocasına ( :
Yedi yabancı gibiler madem bence ayrılsınlar evet

Yav limoncu yeminle bak bağımlı yaptın kendine
Akşamdan beri seni okumaktan bi hal oldum
Bu saatten sonra sensiz kk çekilmez ciddiyim ha dalga geçmiyorum

Elle yeme olayina deginilmis. Aklima bi anim geldi. Yegenim daha 3 yasindaydi. Kahvalti yapiyorduk. Hicbirimiz asla elle yemeyiz. Catali zeytine batirdim yiyorum baktim benim yegenim bana bakti, catali aldi, elini zeytin tabagina koydu zeytini bi eline catali bi eline aldi, elindeki catali zeytine batirip yemeye basladi
Ama ne oldu simdi 12 yasinda ve zeytini catalla yiyor.. Insan boyle boyle alisiyor aslinda. Yani boyle seyler ailede öğrenilir demek istiyorum..

Benimde zulam yok. Çalışırken olmadi simdi ayrildim isten artik hic olmaz :))

Bence de iletişime girmezsiniz olur biter.. Bende gösteriş budalası, zar zor 2 çatal bıçak tutmayı şans eseri becerebilen, bunu da nimetten sayan, bütün hayatı boyunca yemek yemeği becerebilirse (?) mutlu olan zavallılarla iletişimimi kesiyorum. Çünkü o kadar çok gördüm, gezdim ki bıçak tutmaya sadece az gelişmiş ya da gelişememiş ülkelerde önem veriyorlar.. Diğer ülkelerde beyine önem verilir ama genelde hayatı çatal bıçaktan ibaret sayanlar beyinlerini de çatal bıçakla yemiş olabiliyorlar...

yavrum ben niye vermiyorum cünkü 3 kere esime 7 takım bileizk verdim yap ac kal biritir sonra aptal saptal seylere bozz ee papaz cok pilav yemez demisler verdim de ne oldu yani istedigim esmi hayır ee o zman bi daha vermem dedim vermedim dee arabada isteyen kredi ceksin baska bisey isteyende ne yaparsa yapsın valla ben yeri geliyo size göre dalga olabilir istedigim biseyi size gör lükse olabilir almam yemem icmem ama o altını koyarım sükür eski zamanlarda öyle durumumuz zordu simdi birikimim iyi esimde aynı parayı kendine biriktiriyo ama o gereksiz 4 tv le dolduruyo evi yada müzik sistemi uydular cep telefnları siz her 2 senede bir ultra telefon alırmısınız ben almam onun yerine altı atarım yada ruh durumuua bakar bi balkan turu yaparım mesela ama esimde elektronige veriyo diyorum ben satsam dirink para senin kilerde cöp

o altınları niye biriktiriyorum ilerde arsa alıyım dursun diye o neden hem bana psikolojık olarak bi güvence hemde ilersi icin yatırım

Her şeyi elle yiyorum canım bir sıkıntı mı vardı?

burdakilere neden sıkıntı olsun ki? benimle aynı sofrada oturmadığınız, elinizi yemeğime sokmadığınız sürece kendi evinizde ayağınızla bile yiyebilirsiniz hiçbir mahsuru yok, o sizin çevrenizin sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…