evlilik ....

Eşin çar çur ediyosa vermemekte haklısın elbette
Ama madem ticari zekan var
Açtığı işyerini de yönet
3 kez batmışsanız 1 inde hadi ona bıraktın diğer ikisinde neden bu altın yönetme azmini orda kullanmadın
Ortak yaptığınız bişey yok gibi
Onda para olunca eve 4 tv alıyosa sen altın biriktirmeye ara verince balkon tutu yapıyosun, kocanla neden tatil planlamıyosun
İkinizde kendine müslüman olan cinstensiniz, ev arkadaşı gibisiniz

zevk meselesi değil ama bu?
balkan turu için verdiğin paraya acımıyorsan eşininde aldığı ses sistemine karışma hakkın varmı sence..
En önemsi zaten sen çalışmıyorsun, eşin çalışıyor..
Ondan aldıklarını biriktiyor, sonra ihtiyaç halinde ona vermiyor musun? yanlış mı anlıyorum?
Anneannem,annem,ablam bizde de biriktirme huyu vardır.. Ama birikim neden yapılır? İhtiyaç zamanlarında harcamak için, bir gün kredi çekmek yerine oradan harcamak için bla bla.. Bu gibi durumlarda eşinize destek olmuyorsanız neden birikim yapıyorsunuz anlamıyorum.. Kendinize garantiye almak için diyorsunuz ya hani, siz çalışmıyorsunuz ki eşinizden aldıklarınızı biriktirip ona vermiyorsunuz.

Aynen, kimseyi ilgilendirmez keyif benim keyfim...

ben farklı bir ülkede mi yaşıyorum.
2 bin tl maaşla zula yapmalar, son model telefon almalar, yurtdışı gezileri.

hani limoncu eski üye olmasan fake diyeceğim o kadar.

yani şu an çok deli düşünceler içindeyim. bizde mi problem var. hakikaten benim zulayı da sen yapsan olur mu?
ya da nasıl oluyor, bir anlat duyan faydalansın.

Bir açıdan sizi anlıyorum.. Eniştem de böyle biraz.. Ama ablam bir şekilde idare etmeye çalışıyor.. Eniştemi idare ediyor demiyorum, geliri gideri eniştemin iş akışı, dükkan açtığın da ki fikirleri..

offf ne kadar itici bi tipsiniz bu neyin kafası anlayamadımki gittiğiniz filmleri gerçek zannedip o moddan çıkamadınız sanırım maraba nedir ya eşinize sabır diliyorum

Bence sizin sorununuz hep kendi ilgi ve isteklerini odaklanmaniz. Eşinizin zevklerini, begenilerini eleştirmeniz, hatta küçümsemeniz.
Biraz daha anlayışlı olup onun da farklı zevkleri olabileceğine inanirsaniz ve saygı duyarsaniz daha sağlıklı olacağına inanıyorum.
Mesela korku filmi diye diretmek yerine ikimizin de ortak izleyebilecegi illaki bir tür vardır onunla baslasaniz. Anlayışla istediğinizi yaptirabileceginizi düşünüyorum.

Aynı benim mantıksın vallahi bravo... Her kadın beceremez bunu..

Ailede ogrenilir evet ay kuzum benim ama bak ne guzel model olmussunuz o minige.

Limoncu konunda haklisin. Pek cok kisi kendinden daha ustun, daha zeki, daha becerikli, daha egitimli kisaca mukemmel biriyle evlenmek ister. Fakat o ask mesk anlarinda gozu kordur ve görmez gercekleri bazilari evlenir dengi olmayan biriyle.

Tıpkı (anlattigin uzere) senin gibi.

Fakat esin oyle yapmamis bak, mukemmelini bulmus ve onunla evlenmiş. Yani seninle.

Olaya bu tarafindan baksana biraz.

Sana saygisi, sevgisi varsa ve iyi bir es ise kocan kendini boyle seylerle doldurma.

Fikirlerine onem verip her konuda karar alma hakkini sana vermis sen bunu bile sorun yapmışsın. Bdv fikrim sorulmuyor diye aglayan kadinlarla dolu.

Calis elbette, para kazan sosyal haklara sahip ol. Esine destek ol, istedigin gibi yasa.
Ama calisman esini değiştirmez... Sen kendini daha ustun gormeye başlarsın belkide.

Memnun degilsen hayatindan, duzelmeyiz daha kotu oluyor her sey gun gectikce diyorsan uzatma bosan. Hayat kisa, geri kalan hayatını istediğin gibi yasa.

Ya da bak ilk yazdiklarima, bunlari gorerek yaşamaya devam et.

Kimse seni mutlu edemez, sen mutlu olmak istemiyorsan.

Bir söz var ya,
insanın geçinmeye gönlü olsun diye..
bir çok şeyi yoluna koyabilirsin belki.. Bazı şeyleri kabullenerek, bazı şeyleri de görmeyerek..

Biz de esimle dun aksam bu konuyu konustuk,herkes herseyi yapabiliyor herhalde bizde problem var diyoruz.

Dogru haklisin hic bi kadin kocasinin ayiliklarina katlanmasin lakin bunun icin once calismasi lazim. Para kazanmasi lazim erkekler kadinlari ellerinin altibda tutabilmek icin sosyal yasamdan el etek cektiriyorlar. Bunu kirmasi lazim kadinlarin. Bu da oncelikle calisarak olur. Kibirle ben ondan daha iyiyim demekle olmaz. Kocasindan en azindan bir konuda iyi degil cunku aylik kazanci yok o yuzden bi sekilde kufure hakarete dayaga katlaniyor. Kk da kocasiba giydirmesi onu hicbirsey yapmiyor. Durust bi kadin gibi limoncu ama cok kibirli.eksiklerini goremiyor. Kendi acmazlarini gormezden geldigi icin cozum de bulamiyor. feminizmi destekleyen biri olarak sunu soyleyeyim kadin sorunu görmüş ama cozume kibirinden dolayı yaklasamiyor

kız is yeri acmadıkı araba almasından bıktım sürekli ben altın biriktiriyım o arabasını yükseltsin yok ya dedim bi saatten sonra bi dahada vermedim simdide uygun arabaları beyefeındi beyenmiyo keyfi bilir

Valla ne diyim siz çıtayı yükseltimişsiniz ya da hayal gücünüz yüksek...

Biz de esimle dun aksam bu konuyu konustuk,herkes herseyi yapabiliyor herhalde bizde problem var diyoruz.

canım sen şu an çalışmıyorsun.

ben çalışıyorum eşim çalışıyor, Türkiye ortalamasının üzerinde kazanıyoruz ikimiz de.
evim arabam var.
o kadar bitti.

imitasyon takı takıyorum yahu
evladım var, bayramda marka kıyafet alırım diğer zamanlar eşofmanla gezer sıpa.
kendimiz biraz daha iyi giyiniriz ama bir gardolapa sığar eşyamız.
telefon bozulunca yenilenir, ki yenilenmeden önce bir iki tamir geçirir.

tatil konusunda ben de harcama taraftarıyımdır ama öyle her yıl yurtdışı gezisi planlayamayız.

ben hiç anlamadım bu işi, fake değilsen limoncu bana cevap ver, nasıl oluyor bu işler.

Aynen, kimseyi ilgilendirmez keyif benim keyfim...

Zaten burda konu siz degilsiniz, kocasinin elle yemesinden rahatsiz olan bir kadin var, benim esim elle yese ayni sofraya oturmazdim, igrenirim cunku, ama siz nasil yerseniz yiyin, cevreniz ve siz memnunsaniz sorun yok demektir.

kız is yeri acmadıkı araba almasından bıktım sürekli ben altın biriktiriyım o arabasını yükseltsin yok ya dedim bi saatten sonra bi dahada vermedim simdide uygun arabaları beyefeındi beyenmiyo keyfi bilir
Sen aç madem
Bu ticari zekayı heba etme
Sadece altın indi mi çıktı mı diye olmaz ki yatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…