Eşin çar çur ediyosa vermemekte haklısın elbetteyavrum ben niye vermiyorum cünkü 3 kere esime 7 takım bileizk verdim yap ac kal biritir sonra aptal saptal seylere bozz ee papaz cok pilav yemez demisler verdim de ne oldu yani istedigim esmi hayır ee o zman bi daha vermem dedim vermedim dee arabada isteyen kredi ceksin baska bisey isteyende ne yaparsa yapsın valla ben yeri geliyo size göre dalga olabilir istedigim biseyi size gör lükse olabilir almam yemem icmem ama o altını koyarım sükür eski zamanlarda öyle durumumuz zordu simdi birikimim iyi esimde aynı parayı kendine biriktiriyo ama o gereksiz 4 tv le dolduruyo evi yada müzik sistemi uydular cep telefnları siz her 2 senede bir ultra telefon alırmısınız ben almam onun yerine altı atarım yada ruh durumuua bakar bi balkan turu yaparım mesela ama esimde elektronige veriyo diyorum ben satsam dirink para senin kilerde cöp
yavrum ben niye vermiyorum cünkü 3 kere esime 7 takım bileizk verdim yap ac kal biritir sonra aptal saptal seylere bozz ee papaz cok pilav yemez demisler verdim de ne oldu yani istedigim esmi hayır ee o zman bi daha vermem dedim vermedim dee arabada isteyen kredi ceksin baska bisey isteyende ne yaparsa yapsın valla ben yeri geliyo size göre dalga olabilir istedigim biseyi size gör lükse olabilir almam yemem icmem ama o altını koyarım sükür eski zamanlarda öyle durumumuz zordu simdi birikimim iyi esimde aynı parayı kendine biriktiriyo ama o gereksiz 4 tv le dolduruyo evi yada müzik sistemi uydular cep telefnları siz her 2 senede bir ultra telefon alırmısınız ben almam onun yerine altı atarım yada ruh durumuua bakar bi balkan turu yaparım mesela ama esimde elektronige veriyo diyorum ben satsam dirink para senin kilerde cöp
Aynen, kimseyi ilgilendirmez keyif benim keyfim...burdakilere neden sıkıntı olsun ki? benimle aynı sofrada oturmadığınız, elinizi yemeğime sokmadığınız sürece kendi evinizde ayağınızla bile yiyebilirsiniz hiçbir mahsuru yok, o sizin çevrenizin sorunu
offf ne kadar itici bi tipsiniz bu neyin kafası anlayamadımki gittiğiniz filmleri gerçek zannedip o moddan çıkamadınız sanırım maraba nedir ya eşinize sabır diliyorumiyide bi insan neden hep alt tarafa bakar da yukarı bakmaz yani ben kendimi bildim bileli catal bıcak la yemek yedim ne demek elle yemek yemekyani igrenc ben her sofrayı bayram sofrası gibi hazırlarken ona göre takımlar cıkarırken ki özel günler icin bile gümüs kaplamalı catal bıcak takımı aldım neden esim maraba olsun ama
Bence sizin sorununuz hep kendi ilgi ve isteklerini odaklanmaniz. Eşinizin zevklerini, begenilerini eleştirmeniz, hatta küçümsemeniz.öyle tabi diyorum ben mi cok rahatım yok baskalarımı cok basırlı cevremdede cok iyi evlilklerde var cok kötü evliliklerde siddet görüp 2 ci cocuk yapan yada anlasamayıp ayrı takılıp evlilik sürdürende
iste arkadaslarım hep kendi cevresinden kendi kafasında birileriyle evlenmisler her hafta bi yerde hep bi programdalar bense hep programı ben yapıp esimi uydurma cabasındayım ve bazen yoruluyorum diyorum ben nasıl bu kadar kör olmusum esimle asktan baska pek ortak noktamız yok bi sinema filminde bile hep kavga ederiz ben korku istiyorum sinemaya gidelim korkunca koluna sarılıyım senin le böyle bi film izlemek istiyorum ama esim yok ben korku sevmem ya diyorum ne tırsıyosun oda ya aksiyon ya aptal saptal kavga dövüs filmleri izler diyorum ben bunun icin evlendim ya kocam olucak ta birlikte sinemaya gidicez dedim ama yokk
yada mesela bi dügüne gitcez en nefret ettigim sey gömlegini dısarı cıkarması hani yani sık nezih yerlerdesin ben sana her dügüne denk gelmeyen kravatındna gömlegine konsept yapıyım sen davar gibi diyim yani kalitesiz gez gömlek cıkar dısarı düsünün sık bi takım ve gömlek dısarda yani yakısırmı
Aynı benim mantıksın vallahi bravo... Her kadın beceremez bunu..yavrum ben niye vermiyorum cünkü 3 kere esime 7 takım bileizk verdim yap ac kal biritir sonra aptal saptal seylere bozz ee papaz cok pilav yemez demisler verdim de ne oldu yani istedigim esmi hayır ee o zman bi daha vermem dedim vermedim dee arabada isteyen kredi ceksin baska bisey isteyende ne yaparsa yapsın valla ben yeri geliyo size göre dalga olabilir istedigim biseyi size gör lükse olabilir almam yemem icmem ama o altını koyarım sükür eski zamanlarda öyle durumumuz zordu simdi birikimim iyi esimde aynı parayı kendine biriktiriyo ama o gereksiz 4 tv le dolduruyo evi yada müzik sistemi uydular cep telefnları siz her 2 senede bir ultra telefon alırmısınız ben almam onun yerine altı atarım yada ruh durumuua bakar bi balkan turu yaparım mesela ama esimde elektronige veriyo diyorum ben satsam dirink para senin kilerde cöp
Ailede ogrenilir evetElle yeme olayina deginilmis. Aklima bi anim geldi. Yegenim daha 3 yasindaydi. Kahvalti yapiyorduk. Hicbirimiz asla elle yemeyiz. Catali zeytine batirdim yiyorum baktim benim yegenim bana bakti, catali aldi, elini zeytin tabagina koydu zeytini bi eline catali bi eline aldi, elindeki catali zeytine batirip yemeye basladi
Ama ne oldu simdi 12 yasinda ve zeytini catalla yiyor.. Insan boyle boyle alisiyor aslinda. Yani boyle seyler ailede öğrenilir demek istiyorum..
Biz de esimle dun aksam bu konuyu konustuk,herkes herseyi yapabiliyor herhalde bizde problem var diyoruz.ben farklı bir ülkede mi yaşıyorum.
2 bin tl maaşla zula yapmalar, son model telefon almalar, yurtdışı gezileri.
hani limoncu eski üye olmasan fake diyeceğim o kadar.
yani şu an çok deli düşünceler içindeyim. bizde mi problem var. hakikaten benim zulayı da sen yapsan olur mu?
ya da nasıl oluyor, bir anlat duyan faydalansın.
Dogru haklisin hic bi kadin kocasinin ayiliklarina katlanmasin lakin bunun icin once calismasi lazim. Para kazanmasi lazim erkekler kadinlari ellerinin altibda tutabilmek icin sosyal yasamdan el etek cektiriyorlar. Bunu kirmasi lazim kadinlarin. Bu da oncelikle calisarak olur. Kibirle ben ondan daha iyiyim demekle olmaz. Kocasindan en azindan bir konuda iyi degil cunku aylik kazanci yok o yuzden bi sekilde kufure hakarete dayaga katlaniyor. Kk da kocasiba giydirmesi onu hicbirsey yapmiyor. Durust bi kadin gibi limoncu ama cok kibirli.eksiklerini goremiyor. Kendi acmazlarini gormezden geldigi icin cozum de bulamiyor. feminizmi destekleyen biri olarak sunu soyleyeyim kadin sorunu görmüş ama cozume kibirinden dolayı yaklasamiyorTesekkur ederim ,aynen goruslerimiz tutuyor sizinle.
Calismayan kadinlara baska konularda sen aslansin sen kaplansin,en ulvi gorev ev hanimligi,cocuk bakmak evinin isini yapmak diyen uyeler malesef burada sen koca parasi yiyip kocayi begenmiyorsun diyor ne aci, sanki herkes kocasini cok cok begeniyormus gibi. Kadin koca parasi yiyor evet, sirf onun parasini yiyor diye adamin elle yemek yemesine,pis olmasina,kendine bakmamasina, sacma hobilerine katlanmak zorunda mi yani benim anlamadigim bu
kız is yeri acmadıkı araba almasından bıktım sürekli ben altın biriktiriyım o arabasını yükseltsin yok ya dedim bi saatten sonra bi dahada vermedim simdide uygun arabaları beyefeındi beyenmiyo keyfi bilirEşin çar çur ediyosa vermemekte haklısın elbette
Ama madem ticari zekan var
Açtığı işyerini de yönet
3 kez batmışsanız 1 inde hadi ona bıraktın diğer ikisinde neden bu altın yönetme azmini orda kullanmadın
Ortak yaptığınız bişey yok gibi
Onda para olunca eve 4 tv alıyosa sen altın biriktirmeye ara verince balkon tutu yapıyosun, kocanla neden tatil planlamıyosun
İkinizde kendine müslüman olan cinstensiniz, ev arkadaşı gibisiniz
Alo Limoncu hattı yapsınlar benceBiz de esimle dun aksam bu konuyu konustuk,herkes herseyi yapabiliyor herhalde bizde problem var diyoruz.
Valla ne diyim siz çıtayı yükseltimişsiniz ya da hayal gücünüz yüksek...Geldim
Yok valla yuksekokulu herkes okumaz bence,okumanin her cesidine saygim sonsuz
Ve evet, elle yemek yenecek yer vardir yenmeyecek yer vardir.
Siz karsinizda soyle birini hayal edin mesela, kahvaltiya oturmussunuz, elinizi kahvalti kabinin icindeki peynire uzatip kopara kopara yiyorsunuz,sahanda yumurtanin icine elinizi sokuyorsunuz mesela, hos bir goruntu mu?
Biz de esimle dun aksam bu konuyu konustuk,herkes herseyi yapabiliyor herhalde bizde problem var diyoruz.
Aynen, kimseyi ilgilendirmez keyif benim keyfim...
Alo Limoncu hattı yapsınlar bence
Bütün millet kredi çekmekten kurtulur
Sen aç mademkız is yeri acmadıkı araba almasından bıktım sürekli ben altın biriktiriyım o arabasını yükseltsin yok ya dedim bi saatten sonra bi dahada vermedim simdide uygun arabaları beyefeındi beyenmiyo keyfi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?