Onun komisyon bankayı sollar yalnız, benden demesi : )hem o da komisyon alır, çalışan kadın olur :)
kız is yeri acmadıkı araba almasından bıktım sürekli ben altın biriktiriyım o arabasını yükseltsin yok ya dedim bi saatten sonra bi dahada vermedim simdide uygun arabaları beyefeındi beyenmiyo keyfi bilir
Evet ben burdaki bircok kisiden guzel turkce konusuyorum. Dilbilgim ve anlatimim gayet acik ve anlasilir olur. Telefondan yazdigim icin yazim yanlislari olabiliyor bazen. Ve ingilizce karakterlerde telefondan kaynakli. Mesela siz de yazdiklarimi rahatlıkla anlamissinizdir eminimAmacim satasmak degil ama siz burda cok mu guzel Turkce konusuyorsunuzda elestiride bulunmussunuz.
Hayal gucum iyidir o ayri da, baskasinda gorerek rahatsizlik duydugum seyleri kendim yapmiyorum sadece, citayi yukseltmek buysa evetValla ne diyim siz çıtayı yükseltimişsiniz ya da hayal gücünüz yüksek...
kız gercekten banada fake diyolarda yuh derim yaniii :))))))) benim kadar samimi icten sıcak bi sekılde yazı yazan yok benceeben farklı bir ülkede mi yaşıyorum.
2 bin tl maaşla zula yapmalar, son model telefon almalar, yurtdışı gezileri.
hani limoncu eski üye olmasan fake diyeceğim o kadar.
yani şu an çok deli düşünceler içindeyim. bizde mi problem var. hakikaten benim zulayı da sen yapsan olur mu?
ya da nasıl oluyor, bir anlat duyan faydalansın.
tabıkı yapıyorum ama son noktaya gelmesi lazım bide artık esime vere vere aynı sey oldu nasılsa hatunda altın var ondan alırım kafasında bizimki o yüzden bu aralar rest cektim cünkü vermenın sonu yok yanizevk meselesi değil ama bu?
balkan turu için verdiğin paraya acımıyorsan eşininde aldığı ses sistemine karışma hakkın varmı sence..
En önemsi zaten sen çalışmıyorsun, eşin çalışıyor..
Ondan aldıklarını biriktiyor, sonra ihtiyaç halinde ona vermiyor musun? yanlış mı anlıyorum?
Anneannem,annem,ablam bizde de biriktirme huyu vardır.. Ama birikim neden yapılır? İhtiyaç zamanlarında harcamak için, bir gün kredi çekmek yerine oradan harcamak için bla bla.. Bu gibi durumlarda eşinize destek olmuyorsanız neden birikim yapıyorsunuz anlamıyorum.. Kendinize garantiye almak için diyorsunuz ya hani, siz çalışmıyorsunuz ki eşinizden aldıklarınızı biriktirip ona vermiyorsunuz.
bi kac yerden özelden bana yazı yazanlar bile oldu bilyomusun güzel muhabbetin var blog acalım sana millet böyle okumayı seviyo reklamlardan köseyi dönersin diye ama acıga cıkarım diye istemedimAlo Limoncu hattı yapsınlar bence
Bütün millet kredi çekmekten kurtulur
cevap vermiş olmak için vermişsinHayal gucum iyidir o ayri da, baskasinda gorerek rahatsizlik duydugum seyleri kendim yapmiyorum sadece, citayi yukseltmek buysa evet
Oyle kuzum da iste yapan yapiyor, calisirken gorduklerim bana yetti valla iki tane asgari ucret alan bir cift senede iki defa tatil yapiyordu,benden cok kiyafet aliyordu. Nasil oluyor diye kendi kendimi yedim hepcanım sen şu an çalışmıyorsun.
ben çalışıyorum eşim çalışıyor, Türkiye ortalamasının üzerinde kazanıyoruz ikimiz de.
evim arabam var.
o kadar bitti.
imitasyon takı takıyorum yahu
evladım var, bayramda marka kıyafet alırım diğer zamanlar eşofmanla gezer sıpa.
kendimiz biraz daha iyi giyiniriz ama bir gardolapa sığar eşyamız.
telefon bozulunca yenilenir, ki yenilenmeden önce bir iki tamir geçirir.
tatil konusunda ben de harcama taraftarıyımdır ama öyle her yıl yurtdışı gezisi planlayamayız.
ben hiç anlamadım bu işi, fake değilsen limoncu bana cevap ver, nasıl oluyor bu işler.
O da sizin gorusunuz, saygi duyarimcevap vermiş olmak için vermişsin
Ya ne teklifler geldi de Limoncu kabul etmedibi kac yerden özelden bana yazı yazanlar bile oldu bilyomusun güzel muhabbetin var blog acalım sana millet böyle okumayı seviyo reklamlardan köseyi dönersin diye ama acıga cıkarım diye istemedim
Limoncu fark ettim bir kaç kez 2000 maaşla nasıl oluyor hepsi diye sormuşlar hep geçiştirmişsin. Sen bu işin sırrını bize söylememeye yeminli misin nesin ? :)
yooo mesela aylk hakkım 300 mü onu alır kenara atarım kıyafet aldıgın günlük ve dügünlük olarak markalar vardır eger önümüzde 1 ay varsa hosuma gider se gördügüm kombin yapar esimeede aynı ren k uydururm ne biliyim bazen faturayı esime fazla söylerim 50 tl gibi onuda gram alırım yada euro alırım az paraya cünkü gramda boz al yada kücük altında boz al zarar ediyosun yada mesela kredi kartı bende bazen esin alır gereksiz seyler alır ama o ay sıkısık degiliz ben oraya bi 150 daha eklerim bi altın atarım mesela ama esimin haberi olmaz o ay "1000 tl ödediysek tatilleri hep bi sene önceden alırım güne girerim her sene 2 tane suan biri ni yeni aldım mesela hemen 600 euro yaptım altın düserse hemen bileizk yapıcam hani ille ufak yatırım baya oluyo arada annem kira alıyo o veriri yada tarla parası geliyo mesela 1000 tl yıllık bana verir vs vs vs yani cok varda simdi aklıma geldikce yazarım diyorum ya burda 3000 ve üstü alan nasıl ev almaz sasıyorumlimoncu ekmek, pazar paralarından mı biriktiriyorsun?
ciddi ciddi soruyorum
e boşa adamı zaten zihnen boşamışsın imza mı atamayacankızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der
simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es
böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni
siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok
söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi
ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill
siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....
Bence de iletişime girmezsiniz olur biter.. Bende gösteriş budalası, zar zor 2 çatal bıçak tutmayı şans eseri becerebilen, bunu da nimetten sayan, bütün hayatı boyunca yemek yemeği becerebilirse (?) mutlu olan zavallılarla iletişimimi kesiyorum. Çünkü o kadar çok gördüm, gezdim ki bıçak tutmaya sadece az gelişmiş ya da gelişememiş ülkelerde önem veriyorlar.. Diğer ülkelerde beyine önem verilir ama genelde hayatı çatal bıçaktan ibaret sayanlar beyinlerini de çatal bıçakla yemiş olabiliyorlar...
kokrtum iste ben burda nasılsam yazıdada aynı olucam bak koca sitede benim gib, olan pek yok belli cümlelerim kalıpların vardır hele bizim taraftan biri olursa mutlak tanırlar diye kokrtum :))))Ya ne teklifler geldi de Limoncu kabul etmedi
Bir Limoncu kolay yetişmiyor
Blogda isim soyisim vermezdin nasıl açığa çıkacaksın ?
Daha önce yazmıştı, sır değil
700-800 tl ticket diye bir yardım alıyorlar işyerinden. Market için ona harcıyorlar.
Kocası vardiyalı çalışıyor, ayın neredeyse yarısında evde yemek yemiyorlar.
Bir de kira vermiyorlar.
Ticket bir personelin yemek ödeneği için di miDaha önce yazmıştı, sır değil
700-800 tl ticket diye bir yardım alıyorlar işyerinden. Market için ona harcıyorlar.
Kocası vardiyalı çalışıyor, ayın neredeyse yarısında evde yemek yemiyorlar.
Bir de kira vermiyorlar.
yooo aralarda hep yazdım cnm ama maasımıza biraz zam geldi bu ara onuda söyliyim ....Limoncu fark ettim bir kaç kez 2000 maaşla nasıl oluyor hepsi diye sormuşlar hep geçiştirmişsin. Sen bu işin sırrını bize söylememeye yeminli misin nesin ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?