- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Limoncu seni severim
Bi cogundan durust oldugunu dusunuyorum !
Ancak senin hayatta amacsizlik gibi bir problemin var bunu daha once de soyledim .
Ornegin sabah kalkmaktaki amacin ne ?
Onu bir dusun ..
Oglene dogru kalkip bos bos tv ye bakip sonra ver elini kahveciler ,durumculer ..
Aksam ya annene ya evine don ..
Boyle bir hayat seni her zaman sIkacaktir emin ol..
Oncelikle elinde olanlara bakalim ..
Isin yok en kotusu de calismamayi dusunmemen !
UretMiyorsun ..
Bu hayatta hep tuketen taraftasin ..
Ama hayata gelmis herkesin bir amaci olmali!
Ikincisi 7 yildir evlisin 7 yildir adam degismemis
17 yil evli kalsanda degismeyecek!
Bu onun sucu degil adamin kumasi bu ...
Sen bu kumasi kabul etmiyorsun ..
Ama tum bu kabullenmezligin yaninda bosanmiyorsun ..
Cunku babani da kabul etmiyorsun ..
Ama herkes sana uyamaz bunu da biliyorsun ..
sIKIya gelemiyorsun ..
Ama bir seyleri degistirmek istiyorsan tasin altina elini koyup once sen degiseceksin ..
Bu ulke pahali bir ulke ..
Sen 2000 lirayla lady di gibi yasayamazsin ..
Ama istiyorsun
Bu mumkun degil ..
Adamdan da,babandan da ,hayattan da beklentilerini dusur yoksa daha cok uzulursun bunu senin iyiligin icin soyluyorum ..
Etrafa bakilirsa iyi bir adamla evlisin ..
Ayak uydur ..
Biraz da o mutlu olsun ..
Belki SIKIlmistir senin egzantrik hallerinden ..
Burada ki sıkıntı senin çalışmadan hem eşinin üzerinden geçinmen hemde eşini beğenmemen.
Sen evet birikim yapıyorsun ama bunun sermayesi yine eşinden geliyor.
Üstelik aynı hayatı paylaştığın biri için kullandığın cümleler çok ayıp gerçekten.
Yani bunun ben doğalımla ilgisi yok resmen hakaret.
Ben her konuda karşıdaki kişi yerine koyup konuşulması taraftarıyım.
Starbucks, balkan turları vs. bunlar insanı kaliteli yapmaz.
Kalite insanın her duygusunda, davranışında vardır.
Mesela yazıldı diye örnekliyorum,
Yemeği sürekli çatal bıçakla yemenizi bir derece görüyorsunuz,
Ama aynı dereceyi eşinize kullandığınız cümlelerle yerin dibine sokuyorsun.
Ben şahsen sevdiğinizi düşünmüyorum. Sanırım bazı günler ayrı kalmakta ister istemez yıpratmış.
Yerinizde olsam küçük hesaplar yapmak yerine iki medeni insan gibi boşanmayı tercih ederdim.
Çünkü 7 yılda böyle olmuş bir evlilik ki aşkla diyorsun,
Bir sonraki 7 yılda ve aşksız sevgisiz daha beter ve derecelendirilemeyecek kadar ayak altında olur.
Çalışma hayatına başlamanı ve eşinden ayrılmanı tavsiye ederim.
Bak bir tavsiye bi xaman esimle bende aynı duruma düstük cok sıkıcıydı. Ama ben onun üstüne füsmemeye badladım ve tabiki ons ayak uydurdum xamanla oda bana. Bu işler böyle olur. Xevklerinizin fatklı olması sorun olmamalı. Üstelük atın almadıgı tv kanalı yok evde ixleyiniste sadece elektonige harcar para ona 300 veriri mesela sinemaya vericegi 20 tl ona cok zarar gelir mesela en ufak örnek yani
Ben biliyorum ama kendisi herkese karşı çok saygısızSenin tum konularini okumamislar da ondan
Kocanin sinirle evdeki esyalara saldirdigini, kirip doktugunu, gerizekali hobilere para harcayip da sonra kufuru basip basip agza alinmayacak laflar soyledigini bilmiyorlar sanirim
Cortlamis konu sahibi, yazik olduBen biliyorum ama kendisi herkese karşı çok saygısızo yüzden kimse onu samimi bulmuyor Allah dağına göre kar veriyor
Mesela eşimin ailesiyle ilgili çok güzel düşüncelerini paylaşmıştı kapalılar diyeağzıyla kuş tutsa bu kafadaki insan ıhhh olmaz
Hahaha koptum mizaca bak:)Limoncu ismini gorunce " karmakarisik noktasiz virgulsuz yazan hanfendi" diye hatirlardim. Aynende senin dedgin gibiymis.
Bundan snra baska hatirliycam limoncuyu. Kocasinin parasini yiyip, adamin canak hobbisini yersiz gorup( evet yersiz olabilir) ama kendi altin kaplamali setini zaruri bulan hanfendi diye hatirliycam.
Ama halada yetmiyor.
Adam canini verse " intihar seklini begenmedim, daha şata fatli olabilirdi, o ne oyle fakir gibi bugazindan ip asmalar felan" derdi kanimca.
Kaseden direk hüp hüp içiyorlarAraplar pilavı elle yiyo demişlerdi de şaşmıştım
Çorba mı yok artık, nasıl duruyo parmaktan sızmadan.
Ya bu dedikleri 2bin tl ile olurmu 7 set bilezik yapmışmış nasıl yapıyosun bu maaşla bizede söylede yapalım limoncueşim 1.500 alıyor ben çalışmıyorum evimiz var izmirde çok pahalı bir şehir değil bence ama biz nerdeyse hiç birşey yapamıyoruz hep evdeyiz tabi kredimiz falan var ama sen model model arabalardan çil çil altınlardan ve yurt dışı seyehatlerinden bahsediyorsun
Bide ben fakirken pro üyeyim sana hiç yakıştıramıyorum fakir gibi düz üyelik
Aha fakir alındıFakir gibi düz üyelikBen limoncuya gold üyelik yakıştırıyorum herkesin kırmızı olsun onunki altın sarısı
Fakir gibi düz üyelikBen limoncuya gold üyelik yakıştırıyorum herkesin kırmızı olsun onunki altın sarısı
kizlar ben altin muhabbetini anlamadim
Ay karnım ağrıdı gülmekten çok yaşayın emiLimoncu kocasından aldığı harçlıklarla set set altın alıyormuş. İşte fatura yüksek diyip üstünü cebe atmak falan
Limoncu kocasından aldığı harçlıklarla set set altın alıyormuş. İşte fatura yüksek diyip üstünü cebe atmak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?