evlilik ....

Çok tatlısın ya anlattıklarından herkes üstüne alınmalı...

Görmeyen ve görmek istemeyen ile görmeyen ama görmek isteyen bir arada olmaz. Ya ufak ufak değiştirmeye devam edeceksin eşini ama kavga ama dövüş, ya bu diyardan gideceksin limoncu. Sana bir çözüm üretemedim.

Ben mecbur kalmadıkça içmem Starbucks'dan kahvesi güzel değil çünkü. İstanbul' da hatta artık tüm şehirlerde bir sürü güzel 3rd wave kahve dükkanları açıldı gider onlardan birinde içerim. Starbucks kalite göstergesi değil ki.

iste sadece elektonige harcar para ona 300 veriri mesela sinemaya vericegi 20 tl ona cok zarar gelir mesela en ufak örnek yani
Bak bir tavsiye bi xaman esimle bende aynı duruma düstük cok sıkıcıydı. Ama ben onun üstüne füsmemeye badladım ve tabiki ons ayak uydurdum xamanla oda bana. Bu işler böyle olur. Xevklerinizin fatklı olması sorun olmamalı. Üstelük atın almadıgı tv kanalı yok evde ixleyin

Senin tum konularini okumamislar da ondan
Kocanin sinirle evdeki esyalara saldirdigini, kirip doktugunu, gerizekali hobilere para harcayip da sonra kufuru basip basip agza alinmayacak laflar soyledigini bilmiyorlar sanirim
Ben biliyorum ama kendisi herkese karşı çok saygısız o yüzden kimse onu samimi bulmuyor Allah dağına göre kar veriyor
Mesela eşimin ailesiyle ilgili çok güzel düşüncelerini paylaşmıştı kapalılar diye ağzıyla kuş tutsa bu kafadaki insan ıhhh olmaz

Cortlamis konu sahibi, yazik oldu
Cidden mi ben cok samimi buluyorum bu kizi aslinda

Hahaha koptum mizaca bak:)

Şakamı bu sözler, hep eşini eziklemişsin konu sahibi,madem kocandan bukadar huylusun ya adamı karşına al konuş yada ayrıl ne diyelim biz sana
ingiltere kraliyet ailesine üye sandım bi an

Ya bu dedikleri 2bin tl ile olurmu 7 set bilezik yapmışmış nasıl yapıyosun bu maaşla bizede söylede yapalım limoncu eşim 1.500 alıyor ben çalışmıyorum evimiz var izmirde çok pahalı bir şehir değil bence ama biz nerdeyse hiç birşey yapamıyoruz hep evdeyiz tabi kredimiz falan var ama sen model model arabalardan çil çil altınlardan ve yurt dışı seyehatlerinden bahsediyorsun
Bide ben fakirken pro üyeyim sana hiç yakıştıramıyorum fakir gibi düz üyelik

Fakir gibi düz üyelik Ben limoncuya gold üyelik yakıştırıyorum herkesin kırmızı olsun onunki altın sarısı

Ben limoncuyu kınamıyorum valla haksız ve yakışıksız bulduğum tarafları var ama genel olarak haklı buluyorum onu veya en azından anlayabiliyorum. Kendine değer vermesi de taktir edilesi, şimdi kendine ait birikimi olmayan ezilen paspas olan bir kadın olsaydı tu kaka olurdu burada (gerçi şu haliyle de oluyor).

Burada alay edenler geçmiş konularını okumamış herhalde ya da geyik olsun diye yazıyorlar. Eldeki adam dirayetsiz. Bi yol olmaz o adamdan. Kadın satır aralarında söylüyor aslında bir günde bu hale gelmediklerini. Altınları kaç kez verdim çar çur etti diyor, evdeki eşyaları kırıp döküyor öfkesinden diyor. Hesabını bilen bir adam olsa ben de gizli birikim yapmazdım diyor. Bunların yanında gümüş takım starbucks kahve falan ayrıntı bence.

Herkesin lüks anlayışı ne derece görmüş geçirmiş olmalarına göre değişir, limoncununki de anlattığı gibi demek ki bunun üzerine sayfalarca geyik yapmaya gerek yok bence.

Bu kadını (samimiyetimden diyorum) halsız bulduğum tek nokta çalışmaması ve eşine hakaret etmesi. Adamı beğenmeyebilirsin hatta belki tiksinebilirsin ama hakaret etmek yakışmaz. Ve de yaşamak istediğin bir hayat varsa başkasından bekleyene kadar çalış kendin yap limoncu. Kaldır totonu biraz zahmete katlanıp çalış. Bu konuda kızıyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…